MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 4
brindusik spune:
mon cum adik cioco?de care pui de aceeas de menaj?..apropo de smantana..aia de la plus e tare buna..si nu are e-uri cum parca am vazut la ladorna
ma lamureste si pe mine careva ce naiba e stiru asta
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
Fetele, va urez o duminica frumoasa in ciuda caniculei.
Am pus si eu poze pe contul comun, scuze pentru intarziere.
Cu drag,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
brindusik spune:
cge nus e vad doua poze ..dar am totusi o intrebare...geaca de spuneai ca o ai roza de te recunoaste sotul...e imprumutatat de la cea mica?![]()
cge spune:
Brandusik, acum ar trebui sa fie ok toate 3 pozele.
De la mandra mica, inca nu imprumut haine, dar de la sefu' cel mare de 10 ani, marturisesc ca da
adik mi le da pe cele care nu ii plac.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
brindusik spune:
cge arati fff bine in pozele de anul asta...adik chiar ff bine
ninha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brindusik mon cum adik cioco?de care pui de aceeas de menaj?..apropo de smantana..aia de la plus e tare buna..si nu are e-uri cum parca am vazut la ladorna ma lamureste si pe mine careva ce naiba e stiru asta Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Brindu, shtirul e o iarba grasa cu care se hranesc animalele primavara, dar se foloseste si la ciorbe, cand e planta tanara. cand imbatraneste face niste flori paroase si nu mai e buna.
Puishorule, am citit intr-o carte ca sofranul e unul dintre cele mai bune condimente care stimuleaza sistemul imunitar.
Monsi eu m-am balonat de la fructe, dar nu-mi pare rau. Las ca burta de dat jos mai am si la iarna, dar fructe nu
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
brindusa(ro)->crocus(eng)-> azafran(span)....si inseamna sofran...multumesc ca discutatii asa mult de mine

Monnvas spune:
Shofranel, am pus o Kandia de-aia amara ca viatza lu' Fefeleaga. Topita. 
Din pacate n-am Plus aproape de casa.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
brindusik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Shofranel, am pus o Kandia de-aia amara ca viatza lu' Fefeleaga. Topita. ![]() Din pacate n-am Plus aproape de casa. |
foarte rau...e unu pe linia lu 102 la emil racovita sau ceva de genu...ce e fain la frisca asta e ca se bate bine..si cel mai fain e PRETU ...e 2,6ron
si cum faci inghetata asta?topesti kandia sau?
carmaw spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusik
foarte rau...e unu pe linia lu 102 la emil racovita sau ceva de genu...ce e fain la frisca asta e ca se bate bine..si cel mai fain e PRETU ...e 2,6ron si cum faci inghetata asta?topesti kandia sau? Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
neata luptatoare dragi
am o intrebare 'daca nu va e cu suparare'
ce puneti voi in nesul frappé adica in locul zaharului( eu am zahar negru si fructoza)
multumesc mult si onzi mai racoroasa va urez!
pupici