MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Asha. Dilema existentiala.
Cateodata simt si eu, ca Vali, ca am o hiperaciditate pe care nu stiu cu ce as putea-o starpi (ca sa fie si Monti). Wasa cu tarate nu e f utila, ca taratele sunt predispuse la fermentat. Covrigei sau biscuiti cu faina alba-s neconformi. Paine prajita... nu imi iese paine Monti, asa ca am renuntat.
In Montignac mi se pare cam greu de intretinut raportul acid-bazic, ca bananele, care calmeaza, nu-s bune, uscaturile idem... Ce fac cand ma roade?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Asha. Dilema existentiala. Cateodata simt si eu, ca Vali, ca am o hiperaciditate pe care nu stiu cu ce as putea-o starpi (ca sa fie si Monti). Wasa cu tarate nu e f utila, ca taratele sunt predispuse la fermentat. Covrigei sau biscuiti cu faina alba-s neconformi. Paine prajita... nu imi iese paine Monti, asa ca am renuntat. In Montignac mi se pare cam greu de intretinut raportul acid-bazic, ca bananele, care calmeaza, nu-s bune, uscaturile idem... Ce fac cand ma roade? |
Poate exista ceaiuri pentru asta? zic si eu, eu n-am problema asta. Inca!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
stiti ce mananc chiar acum? mazare incoltita pe care am calit-o un pic intr-o lingura -doua de ulei de masline si am condimentat-o cu busuioc si putin curry. e grozav de gustoasa. stiu, o sa ziceti ca nu e monti sa combini mazarea cu ulei, dar am pus doar uuun pic. oricum , merita!
nu mi-era foame, dar am zis ca daca tot am facut-o s-o mananc proaspata. asa ca adaug si asta la meniul meu de azi. pentru deseara mi-am cumparat cirese.
Va pup!
voua v-au cazut copiii in cap? mie mi-a cazut ieri. s-a rostogolit de pe marginea canapelei drept in cap! o fi grav? sa ma duc la doctor?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
mon cunosc sentimentul...din frageda pruncie am exces de suc gastric(la inceput aveam dureri mari de stomac) si mi-am facut o treaba din aia in care trebuie sa bei Ba...au spus ca am stomacul marit..dar ca e din nastere asta..mi-or dat pilule pentru asta: malox si omez sau ceva de genu...am luat o perioada asha ceva si dupa nu m-o mai durut...insa recunosc ca multe din problemele de aciditate mi le rezolv cu rontaieli intre mese...asa stomacu nu mesteca in gol si nu mai imi mananca mie peretii(si nervii)...si mi-e bine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
-500kg, sa ma scoateti din cusca
Si eu am avut o criza de stomac acum vreo2 luni, ca sa nu rontai tampenii intre mese, mai mestec guma, si cred ca nu-i ok.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
valentinag spune:
Mon,eu in afara de paine prajita,cartofi fierti si orez fiert nu-mi potolesc stomacul..asta e.Eu cred ca bananele nu sunt asa o mare tragedia daca mancam una sa zicem cand ne e pofta.
Ninha,merge ma mazare cu un pic de ulei,in prima cartea interzisese combinatia Montignac,in a 2-a a revenit si a introdus si fasolea si mazarea in categaoria mancarurilor bune!
CGE,ti-am vazut pozele,arati foarte bine!Si ai niste copii superbi!Sa te bucuri de ei.
Am pe foc faole verde,o fac cu usturoiimi ploua'n gura!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
cge spune:
Multumesc de aprecieri pentru poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge -500kg, sa ma scoateti din cusca Si eu am avut o criza de stomac acum vreo2 luni, ca sa nu rontai tampenii intre mese, mai mestec guma, si cred ca nu-i ok. O sapt. buna, |
faci exact invers mie..eu ca sa nu mestec guma(care e drog pentru mine e de ajuns sa pun una in gura si dupa nu ma las pana nu termin pachetu) rontai intre mese
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
cramaw felicitari..uite deja esti in grafic...ai spus 48 in 2 ani...si assta inseamna 2kg/luna si deja in 2 saptamani ai dat 1,2 kg..deci la sf lunii o sa ai date vreo 3 eeiiii...o sa ajungi la target in mai putin de 2 ani
fetele voi scrieti cine mai are de scris greutati ca maine seara modific si valentina te trec in tabelas
meniu azi:
MD: 500g cirese
G: lapte 0 cu nes
P:3 rosii salata cu telemea cu 10% si telemea de capra
C: un snitel , ciuperci inabuzite vreo 2 linguri si restu de cipsuri de ieri
G: 4 caise aproape verzi si un mar