MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

NINHA merci..la fel si tie BRANDUSIKO...iti intorc urarea

AZI
  • MD-dovlecel pane cu rosie si castravete
  • P-supica de varza
  • C-mancare de fasole verde[pastai -pe la noi]
  • G- un fruct-doua cel mult[ca-i criza] intre mese

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

doamne feri maya cum poti sa mananci supa de varza?..mie mi s-o luat din cls a 11-a cred cand am fost la nutritionist si m-o pus tanti aia la cura de supa de varza ..ORIBIL(si nici nu am slabit...dupa o sapt de infometare eu am dat 2 kg, mama o dat 4 si tata 6-la noi cand e unu pe regim tine toata casa cu el in semn de solidaritate)

al meu meniu:
MD: felie muschi si 2 felii paine de tarate cu almette
G: visine si o para
P: salata de vara cu telemea de capra
C:cred ca niste legume in tigaie cu 2 bulanase de pui
G: ceva nectarina cred

azi am o pofta nebuna sa mananc sarat..sper ca telemeaua de capra o sa ma linisteasca si nu o sa ma mai gandesc la merdenele

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Multumesc mult pentru primire, fetelor!

Am tot citit din urma si mi-am luat notite de meniuri

Dau si datele mele acum: inaltime - 1,74 m, greutatea de acum - 85 kg, greutatea la care vreau sa ajung - 65 kg. Doamne ajuta!

Si meniul meu de azi:

O cana de apa cu jumatate lamaie stoarsa (in loc de cafea)
MD - o felie cascaval si un castravete
P - supa de rosii (ceapa, ardei, rosii si dovelecei)
C - cel mai probabil un copanel de pui la cuptor si salata de castraveti cu marar
Si pana acum am baut 1,5 litri apa cu lamaie (nu pot sa beau atata apa simpla)
Probabil voi manca si un mar ca gustare.

O sa scriu si eu meniul zilnic si, va rog, daca vedeti ceva aiurea sa imi spuneti.
Acum ma duc sa culc copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

BRANDUSIKO tare bine merge acum..de cand sunt la slabit..inainte nici nu vroiam s-aud de ea..acum mancam toti fara comentarii cu o lingura de smantanica...plus ca varza e si foarte sanatoasa ,fara E-uri,plina de vitamine,ne da forta sa alergam dupa minge-asa-l incurajez pe fiu-meu sa manance ce vreau io

mi-am adus aminte ca NINHA intreba de porumb fiert..io stiu ca nu-i de faza 1 ..faza 2 n-am studiat-o ca nu-i de mine

Mergi la inceput

maya ia baga reteta poate incerc ca am juma de varza in frigi

cat des[re porumbu lu ninha...o sa-i urmez exemplul si o sa mananc si eu fiert in weekend..stiu ca e unu "indian corn" care are IG-ul 35..incerc sa descopar cum arata

**am revenit cu o completare..pe site la mister monti produsele din porumb au indicele glicemic mare..insa produse procesate...indian corn ala e singuru care simplu si are ig-ul cel mai mic, dar e vb de porumbul uscat...sweet corn e cel in lapte care se fierbe..are Ig-ul 65..desi nu mai inteleg nimic pe wikipedia spune ca i se mai spune si indian corn..si ca asta nashept care are mult zahar in el e ala modificta genetic defapt...ooooof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Vali - bine ai venit. E mai greu la inceput, da'ti intri repede in mana.

Maya - la multi ani si petrecere frumoasa. Si tu te-ai maritat pushtoaica?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
daaaa,io 19 el 22 ....si daca-ti mai zic ca in august facem 11 ani de cand ne cunoastem si suntem impreuna sigur ne bagi la categoria ...
si tu ca mine?

Pai eu 19, el 40 cand ne-am luat. Nu zic de cand suntem impreuna ca primim si noi

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Hai noroc'!

desi am zis ca revin mai repede, iote ca nu mi-o iesit...pregatirile de concediu si maselele lu' Razvanelu m-or scos oleaca din circuit...

ma rog, revenind on topic, meniul meu e relativ monti insa cantitatea cred ca e cam mare drept pt care stationez in continuare, da nu-i bai, noi sa fim sanatosi!

off topic, ziceam ca va povestesc despre petrecerea de un an a fiului meu ...a fost super ok, insa 100% non monti (adik pizza) deh, nu aveam cum sa ma bucataresc caci Razvanelu sta numa agatzat de mine. locatia a fost ok, desi netestata de nimeni cunoscut inainte, chiar am fost suuuper incantati si de pret si mai ales de servicii. DezMOTZel a ales de pe tava in ordinea urmatoare:
* pensula
* hartia de meleon
* inelu de aur a lu' ma-sa
* mouse
* cartea asa de bonus la urma

Ce sa zic, viitorul suna bine

In alta ordine de idei, sambata plecam la Cheia unde stam doo nopti la o pensiune care sper sa fie ok (La Rosa se intituleaza) si urmatoarele 4 le vom petrece la Hanul Dracul Danes unde chipurile am reusit sa gasesc o camera ( as fi vrut la pensiune da pe criza asta sunt fully booked, va ziceam io) si inca vreo 2 nopti o sa le petrecem pe la Sibiu...suna bine, da numa daca tine vremea cu noi si nu ploo...

Va pup, daca oi mai reusi v-oi mai scrie una alta, insa tineti minte: va citesc mereu

PS: cred ca am uitat cand o fo momentu' sa o felicit pe BRINDUSIK pentru frumoasa vrasta (cat? cat?)...deh iertare da eram cu sarbatoritu meu.
La multi ani si celor care mai sarbatoresc una alta prin curtea casei
BUn venit lui Vali5 si spor la slabit...gata fug ca am niste aripioare la coptor de trantit peste neste varza calita papaaaaa

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

Citat:

Vali - bine ai venit. E mai greu la inceput, da'ti intri repede in mana.

Maya - la multi ani si petrecere frumoasa. Si tu te-ai maritat pushtoaica?

(7.03.2009)
daaaa,io 19 el 22 ....si daca-ti mai zic ca in august facem 11 ani de cand ne cunoastem si suntem impreuna sigur ne bagi la categoria ...
si tu ca mine?

Pai eu 19, el 40 cand ne-am luat. Nu zic de cand suntem impreuna ca primim si noi

(7.03.2009)

oau! felicitari mi se pare tare curajos (ca cred ca ati indurat ceva gura lumii ) adik a rudelor in special) si de aici rezulta ca va iubiti mult! bravo!!!

Mergi la inceput

am uitat

poze de www.facebook.com/profile.php?id=100000291321548#!/photo.php?pid=311537&id=100000291321548" target="_blank">aici

Mergi la inceput

vali5 gata de acu esti cu acte in regula pe forumu asta te-am pus la panou sa porti cu mandrie numele de montignaca si sa strangi din dinti cand ai pofte

catalishka nu spun cati ani da pot spune ca is cea mai mica si cea mai nemaritata de aici

maya, mon mey fatuci da cine va alerga de v-ati grabit in halu asta cu maritatu ???

Mergi la inceput