MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bine v-am regasit. Mi-a fost dor de voi toate fara exceptie

Brandusik,La Multi Ani,multa fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca

Catalishka, felicitari si voua pt anisorul flacaului. Bravo lui, a ales de pe tava tot ce trebuie. Din pacate pozele nu se vad, si eu tot pe facebook voiam sa pun poze Vacanta placuta sa aveti

Maya, felicitari pt trendul descendent al cantarului. Esti un exemplu pt montignace . La cat mai multi ani fericiti alaturi de sotior

Nicoleta, ce mai face tizul fiica-mi, sunteti bine? Felicitari si tie pt kg date jos.

Ninha, cum a iesit ghimbirul? Ce probleme ai cu ochii,nu se pot trata?

Andanii, imi pare rau ca se incapataneaza cantarul. Dar vezi ca mai sunt multe fete in aceeasi oala si persevereaza. Asa ca nu parasi barca

Vali,bine ai venit si sper sa stai cat mai mult alaturi de noi .Pt retete monti te poti inspira si de pe culinar.ro.

Somleac, de unde Doamne mai ai energie si de sport . Pt P90X este un anumit orar dupa care se fac exercitiile in functie de ce vrei sa obtii. Sunt 3 tipuri si dureaza 3 luni. Da-mi pe PM o adresa de mail sau de mess si ti-l trimit.

Carmaw, eu zic sa te tii cu dintii de dieta mai ales ca ziceai ca e amenintata si sanatatea. O sa vezi ca rezultatele vor aparea daca tii corect si cu cat mai putine abateri

Moni, ce imi place de tine cum iti satisfaci tu poftele . Dar grija mare ca se pun asa repede kg, zic din proprie experienta

Ymca, Melany, unde ati disparut? Mi-e dor de voi asa ca dati un semn repede pana nu ma supar. Ymca, am cumparat de la bazar o rochita de blugi de la fetita ta cea mare. Abia astept sa o primesc

Si acum,despre concediu. A fost frumos, dar scurt( ca toate lucrurile bune din viata ). Din pacate doua zile ne-a plouat si acolo asa ca nexam plaja sau soare. Am vizitat si San Marino de unde daca ajungeti puteti cumpara parfumuri ieftine( nu au TVA). Doua zile am fost la un parc de distractii la Fiabilandia unde a fost superb iar pitica noastra nu mai putea de incantare. Iar doua zile jumate am reusit sa stau la plaja. Daca vreti sa mergeti la mare e o destinatie minunata(Rimini, Italia) dar as sugera o luna mai calda, iulie sau august. Am mancat numai interzise: paine alba,paste, pizza, bere,dar si preferatele mele: scoici. Ca urmare m-am intors cu un kg in plus de care vreau sa scap cat de curand.

Ieri a avut si Stefi prima serbare din viata ei si a noastra . Emotii multe, Stefi plangea, a trebuit sa urc si eu pe scena, dar a fost frumos si memorabil

As vrea sa va pun si poze dar nu stiu unde. Ma mai gandesc si va spun.

Meniu azi:
MD( pe la 11): un covrig si iaurt
P( pe la 16): ciorba de fasole verde, conopida fiarta cu ou, menta si mozzarella la cuptor
C: o felie de telemea cu rosie

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoruleee bine ai revenit...chiar iti simteam lipsa ca tu ce ma mai iei la 13-14 cand cad prada poftelor..fetili astea nu spune nici una nimic(cred ca fiecare e cu o musca pe caciula)...

stie cineva ceva de ariel7000 mai scanteieste ?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ma da vad ca suntem destule maritate pe la 19 anisi io evident,la 19 jumate,pe 29 am implinit 15 ani de cand ne-am mutat impreuna,pe 7 oct am facut cununia!Moama ce-a trecut timpul frateee!
Puisorule,bine ai revenit!
Azi am fost relativ cumintica,adik asa:
dim o piersica,o banana
pranz 2 felii de pizza,cu blat subtiiiire din faina integrala si cu sos de rosii si ciuperci din belsub,branzaica un pic deasupra doar
seara pepene,2 felii si 3 porumbi fierti

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

puisorule bine ai venit!
Chiar ma gindeam la tine zilele astea....imi pare bine ca Italia ti-a placut si nu pierd speranta ca odata si odata o sa ne vedel in Creta
Cit despre amaritul ala de kg pus ...bambina nici o problema :te stiu cu bateriile incarcate si deci surplusul nu va avea zile multe
pai eu azi
d cafea brinza cu o rosie
p pui cu acampagniamebnt de legume fierte(stir si dovlecei mici mici
s monotonie...ceva alune si acum un pic de brinza cu un castravete
ps brinza pe care am mincat-o azi a fost o brinza careia i sa extras grasimea....nu aluneca pe git de abia am inghitit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

am facut pozele publice ca erau doar pentru preteni de pe FB de-aia nu se vedeau...da cine e pe FB si ma considera prietena poa' sa-mi dea si Add Fried

nu's multe poze, da mai adaug ca strang de la invitati inca...

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Puisorule bine ai revenit. Ce serbare a avut fiica ta? nu e vacanta?
Cat despre P90 x eu am vizionat putin ca m-am dezamagit ca nu am utilitatile necesare in casa.

Maya la multi ani! A fost ziua ta sau aniversarea casatoriei?

Waw ce de tinere v-ati maritat. Eu cu al meu facem 18 ani de cand suntem impreuna si 14 de casatorie. De aici rezulta ca sunt HB ( hoasca batrana)

Ninha sotu mi-a dat jos hip hop-ul de pe torente. Mi-a facut 5 cd cu hip-hop, inca 3 cu Shaun "insanity", unul cu tae-bo Billy Blanks si 2 DVD cu P90x.Daca crezi ca putem cumva sa ne intalnim ii zic sa-ti faca si tie DVD-urile. Am uitat sa caut cartea de vizita a lu doctoru promit maine sa ma ocup.

Brindusik, ai dreptate, eu ti-as trage bice ai mama, dar nu ma lasa abaterile mele sau musculitele cum le-ai zis tu.

Meniu de azi
MD : suc de grep cu spanac si menta + omleta cu branza si rosi
G : cirese
P : legume la gratar cu sos de branza
C: cirese si prajitura cu visine

Am prestat de dimineata 23 min de abs hip hop.

Na ma apuc de vizionat P90x

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Va servesc cu

Somleac,fiica-mea e la o gradinita privata si acolo nu iau vacanta . Desi nu cred ca o sa o duc in iulie si august, gradinita inca isi continua activitatea dar la un nivel mai redus( in traducere libera,doar se joaca copilasii). Cat despre P90X, nici eu nu am bara aia de tractiuni sau benzi. Am doar doua gantere si salteluta de sport, atat. Eu saream peste exercitiile la bara, pe care oricum nu cred ca as fi putut sa le fac. Am gasit la PLUS o astfel de bara dar nu stiu daca aveam unde sa o montez, asa ca nu m-am complicat.

Catalishka, foarte frumos locul de joaca si se pare ca s-a distrat piticul.

Brandusik, tine-te bine de-acum incolo. Sa te mai aud cu cola si alte nebunii ca vin cu gura si biciul si tot ce pot face virtual .

Valentinag, ce frumos ca sunteti de atata timp impreuna . Si noi suntem impreuna de 13 ani, dar casatoriti suntem numai de 6. Cum ai facut blatul de pizza? Mi-ai facut pofta

Carmaw, cine stie, poate la anul . Banuiesc ca zici de branza de vaci degresata care intr-adevar are gust de creta. Eu o mai combinam cu condimente ca sa fie digerabila: sare,boia, piper, oregano.

O zi frumoasa sa aveti si sa fiti ferite de tentatii

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Brandusik,de blatul meu,nimic spectaculos,stii ca data trecuta am facut cu conopida si nu mi-a placut.Acum am amestecat faina integrala cu apa si drojdie,plus un pic de sare,fara ulei sau alte grasimi si din asta am facut blatul!L-am intins subtiiiiiire,l-am copt putin,apoi am pus peste sos de rosii,ceapa calita intr-o picatura de ulei,apoi innabusita cu apa,tot felul de condimente si rosii date pe razatoare,le-am lasat sa scada pana s-au ingrosat,le-am intins pe blat,am pus ciuperci taiate felii grupa mare si un pic de branza de vaci rasa pe deasupra.A fost mancabila,chiar bunuta,la ce foame aveam
Azi am in plan asa:
o banana
omleta cu branza si salata de castraveti
diseara nu stiu,vad ce are mamaie prin frigider,ca ma duc la mosie.
Ne auzim duminica,weekend placut tuturor.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Catalishka, la multi ani baiatului tau! Sa fie sanatos si ascultator!

brindusik, multumesc pentru inscrierea pe panou, dar ai putea sa schimbi anul la data inceperii, sa fie 2010... Merci!

Puisorul, multumesc! Am intrat deja pe culinar.ro si mi-am facut temele cu retete monti

Meniul de azi:
MD - 1 ou fiert si 3 castraveti
P - Supa de rosii cu dovelecei
C - piept de pui cu salata de rosii
+ apa la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Ninha sotu mi-a dat jos hip hop-ul de pe torente. Mi-a facut 5 cd cu hip-hop, inca 3 cu Shaun "insanity", unul cu tae-bo Billy Blanks si 2 DVD cu P90x.Daca crezi ca putem cumva sa ne intalnim ii zic sa-ti faca si tie DVD-urile. Am uitat sa caut cartea de vizita a lu doctoru promit maine sa ma ocup.

Somleac, esti grozava! Iti trimit un PM cand avem drum la Arad, si daca ai si tu timp poate ne intalnim

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput