Gabriela Cristea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Cred ca ORICE copil ar trebui sa isi ierte parintii aflati in fata mortii.

Poate mama ei a vrut sa isi ceara iertare pentru ce i-a gresit Gabrielei. Nimeni nu stie. Dar Gabi trebuia sa fie acolo si sa ii dea ocazia sa isi elibereze sufletul. Inchidea usa dupa ea, biata femeie isi elibera sufletul usor catre cer si gata. Nu trebuia sa stea de vorba sau sa dea explicatii nimanui (tatalui, fratelui, etc)
Dar trebuia sa fie acolo. Sunt sigura ca daca va avea copii isi va regreta gestul. Nu pot sa cred ca o mama nu isi imigineaza proporia ei mama 35+ ani inainte facand ceea ce face ea acum: crescand un copil ...si aceste imagini sigur ii vor aduce lacrimi pe obraz.

raly

Si parintele unde trebuie sa fie daca vrea copilul sa isi descarce sufletul? Daca ati avut relatii cordiale cu parinti nu aveti dreptul sa comentati vizavi de subiectul de fata.Atata timp cat parintii vostri v-au fost alaturi,si v-au fost parinti indiferent ce prostii ati facut, nu aveti cum sa va puneti in locul Gabrielei si mamei ei pentru ca nu cunoasteti sentimentul abandonului,nu stiti cum este sa nu va ajute persoanele pe care le crezi plasa de protectie. Nu au avut grija de a cand a avut nevoie,din contra,au mizat pe faptul ca e tanara si se va speria de amenintarea cu datul afara din casa.Au crezut ca nu se va descurca si se va intoarce umilita acasa.Ghinion! S-a descurcat fara ajutorul lor,si acum au gasit alt mijloc sa o umileasca:umilirea publica,pentru ca este o persoana publica.
Rusine ca aruncati cu pietre in cineva fara sa va puteti pune in locul lui!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Este evidenta reauavointa.

As vrea sa stiu si eu ce fel de mama si-ar alunga fiica adolescenta de acasa, fiindca aceasta are o relatie sau mai multe relatii sexuale. Asta in loc sa ajunga la o solutie de compromis, ca o mama adulta ce se afla. A aruncat-o in strada si doar sansa + taria de caracter au ajutat-o pe Gabriela Cristea sa ajunga acolo unde putini reusesc.
Bravo ei !

PS : eu nu urmaresc emisiunea, dar imi place prezenta ei la tv.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Pardon , din cate scria prin eternele ziare avea 17 ani si sansa ei a fost ala cu 10 ani mai mare care a ajutat-o sa ajunga in televiziune.
Articolul e scris cu multa ura, nu vad ce legatura are ca ea e mai "implinita" dpdv fizic , dar na .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Xio, deci relatia cu acel barbat mai in varsta cu 10 ani nu a fost pasagera, ci serioasa. In concluzie, mama ei a gresit enorm in toata atitudinea ei fata de fiica adolescenta ( la 17 ani era adolescenta ), atitudine perpetuata pana cand a murit.
Ah, s-a gandit, totusi, ca inainte de moarte sa-i faca fiicei proprii un pustiu de bine, facand pe victima in publicatiile care au bagat-o in seama.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Xio, deci relatia cu acel barbat mai in varsta cu 10 ani nu a fost pasagera, ci serioasa. In concluzie, mama ei a gresit enorm in toata atitudinea ei fata de fiica adolescenta ( la 17 ani era adolescenta ), atitudine perpetuata pana cand a murit.
Ah, s-a gandit, totusi, ca inainte de moarte sa-i faca fiicei proprii un pustiu de bine, facand pe victima in publicatiile care au bagat-o in seama.

allinta

Relatia a durat cativa ani , deci mama a avut dreptate ca nu e ceea ce ii trebuie
Si da , sunt sigura ca maica-a , cand zacea in spital cu Pancreatita acuta si puroia si necroza se gandea ce sa faca sa apara pe prima pagina.
Maica-sa a incercat sa se impace cu ea si a primit rejeturi reci de genul "ce doriti?".
Sa ai atata cruzime in tine incat sa-ti lasi mama sa moara fara sa te duci la ea mi se pare strigator la cer.
Si sa te casatoresti cu ala mi se pare imbecilitate, mai ales daca o abuzeaza si pe ea.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Xio, imi este clar ca vedem situatia din puntul de vedere al fiecareia.
Eu ma opresc aici.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Ma lasi cu in pace cu "rusinea" asta?

Una doua pe forum cand cineva are alt punct de vedere se arunca cu rusine sa-ti fie.

Ba nu mi-e rusine deloc si iti mai spun o data ca in orice situatie ai fi sa ierti pe cineva care ti-a facut rau te face pe tine mai bun ca om. Daca tu gandesti altfel e treaba ta. Fiecare e liber sa-si gestineze cum ii place rautatile din viata.

Rusine ca aruncati cu pietre in cineva fara sa va puteti pune in locul lui!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

mai mindrelor am mai zis odata ce aruncam cu pietre in ce nu cunoastem nene!iauzi bre ...un copil are nevoie de sustinerea parintilor iar un parinte t r e b u i e sa sustina puiul asa cum este(orb schiop ...).e gabriela asa a simtit din propriile motive si sunt convinsa ca intemeiate.si ce daca de la 17 ani a locuit cu domnulsi ce daca nu mai sunt impreunanu spun nume dar sunt personaje pe aici care tre sa ia aminte ca de nu ...vor fi singure curind din nefericire.si xio bre scopul scuza mijloacele,zice o vorba nu judeca sa nu fii judecat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

mai mindrelor am mai zis odata ce aruncam cu pietre in ce nu cunoastem nene!iauzi bre ...un copil are nevoie de sustinerea parintilor iar un parinte t r e b u i e sa sustina puiul asa cum este(orb schiop ...).e gabriela asa a simtit din propriile motive si sunt convinsa ca intemeiate.si ce daca de la 17 ani a locuit cu domnulsi ce daca nu mai sunt impreunanu spun nume dar sunt personaje pe aici care tre sa ia aminte ca de nu ...vor fi singure curind din nefericire.si xio bre scopul scuza mijloacele,zice o vorba nu judeca sa nu fii judecat

Ei , Gabi , eu am fost judecata pe forumul asta la discutii care n-aveau legatura cu mine , presupun ca la sectiunea de barfe imi pot spune si eu parerea vis-a-vis de un gest .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

XIO, si nu ti-e "rusine" sa-ti spui parerea?

Lali Mete spune ca ar trebui sa-ti fie...hai ia revizuieste-ti atitudinea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hello!Aici este un Forum DespreCopii!
Indiferent de natura/justificarea unui comentariu care instiga la alterarea unor conflicte intre parinte si copilul lui mi se par NEPOTRIVITE!

Mergi la inceput