Gabriela Cristea
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raly XIO, si nu ti-e "rusine" sa-ti spui parerea? Lali Mete spune ca ar trebui sa-ti fie...hai ia revizuieste-ti atitudinea... raly |
deloc!
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
ellinia spune:
Hai, mai, terminati odata pentru totdeauna! Exista conflicte intre parinti si copii care afecteaza toata viata de adult a fostului copil. Habar nu aveti ce inseamna asta. Vorbiti in necunostinta de cauza, din pacate. Nu stiti ce inseamna niste vieti chinuite de copii care ajung adulti cu problme grave emotionale, incapabili sa-si poata face familii, sa relationeze normal. Nu ma refer la Gabriela Cristea, la urma-urmei e problema lor, ea trebuie sa traisca si sa-si accepte hotararea. Ma enerveaza inversunarea asta a voastra, precum ca un copil trebuie musai sa-si ierte parintele... Imi vine sa rad amar. Mai bine va abtineti de la comentarii in ceea ce priveste viata altora si v-ati vedea de viata voastra.
XIO spune:
citat din mesajul lui ellinia Hai, mai, terminati odata pentru totdeauna! Exista conflicte intre parinti si copii care afecteaza toata viata de adult a fostului copil. Habar nu aveti ce inseamna asta. Vorbiti in necunostinta de cauza, din pacate. Nu stiti ce inseamna niste vieti chinuite de copii care ajung adulti cu problme grave emotionale, incapabili sa-si poata face familii, sa relationeze normal. Nu ma refer la Gabriela Cristea, la urma-urmei e problema lor, ea trebuie sa traisca si sa-si accepte hotararea. Ma enerveaza inversunarea asta a voastra, precum ca un copil trebuie musai sa-si ierte parintele... Imi vine sa rad amar. Mai bine va abtineti de la comentarii in ceea ce priveste viata altora si v-ati vedea de viata voastra. |
Repet: este sectiunea de BARFE,MONDENITATI,CANCANURI , deci se presupune ca aici pot sa imi exprim parerea subiectiva sau obiectiva fata de pers. publice .
Nu ma abtin de la comentarii ca pe asta se bazeaza toata sectiunea asta , daca eu iti spun ca imi vine sa rad amar si sa iti vezi tu de viata ta crezi ca rezolv ceva?
Pana si criminalii primesc oertarea in ultimele clipe asa ca da, cam propovaduiesc aceasta actiune de a ierta, printre altele inseamna ca te-ai vindecat si esti stapan pe viata ta .
P.S: cateva pagini mai in urma Conchita spera ca atunci cand moare si tatal "vedetei" aceasta sa petreaca la fel ca acum la moartea mamei , dar prin Caraibe pe undeva.Asta da urare.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Lali_mete spune:
Raly te-am citat pentru ca mi-a atras atentia comentariul au,nu te-am atacat.
Nu a spus nimeni ca nu ai voie sa iti spui parerea,dar felul in care multi isi spun parerea lasa de dorit.Nu poti arunca cu pietre in cineva fara sa fi fost in situatia lui,fara sa cunosti datele problemei,fara sa te poti pune in locul lui.
Daca Gabriela Cristea nu era persoana publica,ci era o femeie de aici,de pe forum,si va intreba intr-o zi daca sa mearga sau nu la mama ei la spital,ca e pe patul de moarte si a chemat-o cu televiziunea sa se impace,asta dupa ce in urma cu 17 ani a dat-o afara din casa si nu i-a pasat daca ii era bine,daca avea ce manca,daca mergea la scoala,si in tot acest timp nu a vrut sa auda de ea,ce i-ati fi raspuns? I-ati fi spus toate la unison "du-te Fata si vezi ce face mama ta" ? Eu zic ca cei care au trecut prin situatii asemanatoare i-ar fi spus sa se gandeasca bine, si daca poate sa ierte sa mearga,daca inca nu e pregatita pentru confruntare sa stea cuminte.
Un om care a fost umilit,a fost gonit cand avea nevoie de parinti,a primit palme in loc de sfaturi si suturi in fund in loc de imbratisari nu prea se mai uita inapoi cand pleaca,indiferent daca ajunge mai sus sau mai jos decat parintii sai.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
XIO spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Raly te-am citat pentru ca mi-a atras atentia comentariul au,nu te-am atacat. Nu a spus nimeni ca nu ai voie sa iti spui parerea,dar felul in care multi isi spun parerea lasa de dorit.Nu poti arunca cu pietre in cineva fara sa fi fost in situatia lui,fara sa cunosti datele problemei,fara sa te poti pune in locul lui. Daca Gabriela Cristea nu era persoana publica,ci era o femeie de aici,de pe forum,si va intreba intr-o zi daca sa mearga sau nu la mama ei la spital,ca e pe patul de moarte si a chemat-o cu televiziunea sa se impace,asta dupa ce in urma cu 17 ani a dat-o afara din casa si nu i-a pasat daca ii era bine,daca avea ce manca,daca mergea la scoala,si in tot acest timp nu a vrut sa auda de ea,ce i-ati fi raspuns? I-ati fi spus toate la unison "du-te Fata si vezi ce face mama ta" ? Eu zic ca cei care au trecut prin situatii asemanatoare i-ar fi spus sa se gandeasca bine, si daca poate sa ierte sa mearga,daca inca nu e pregatita pentru confruntare sa stea cuminte. Un om care a fost umilit,a fost gonit cand avea nevoie de parinti,a primit palme in loc de sfaturi si suturi in fund in loc de imbratisari nu prea se mai uita inapoi cand pleaca,indiferent daca ajunge mai sus sau mai jos decat parintii sai. Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
Din nou: maica-sa era cu pancreatita acuta , deci o stare generala alterata , cu perfuzii si in pragul insuficientei de organe. Nu ea a chemat televiziunea , ea probabil si-a exprimat dorinta de a-si vedea copilul inainte de moarte pt. ca asa e normal.
Si in astia 17 ani a incercat sa se impace cui "vedeta" , dar aceasta din urma nu a vrut lucrul asta.
daca era de pe forum ce ii spuneam?
Evident sa mearga , pt. ca e vorba de mama ei si de ceva ireversibil :moartea. In nici un caz nu ii spuneam sa joace table cu batausul de sot la piscina in timp ce maica-sa isi dadea duhul.
E grotesc.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Lali_mete spune:
Xio ai ajuns undeva unde sper sa ajung si eu.Deocamdata nu mai pot fi atat de buna la suflet. De ce ii iau apararea Gabrielei? Pentru ca stiu cum este sa nu le pese parintilor de mine,ca mai apoi ( nu chiar in pragul mortii) sa aiba nevoie de mine,si sa imi dea iar un sut in fund.Eu acum ,in stadiul in care am ajuns,sa se duca tatal meu,poate la inmormantare m-as duce,dar nu si la spital... De ce? Nu pentru ca nu l-as ierta,l-am iertat de mult,ci pentru ca nu as suporta sa ma jigneasca inca o data,as cadea din nou in depresia in care m-a aruncat atat de usor de alte doua ori. De asta o inteleg,de asta o cred ca nu a putut merge. A fost alegerea ei sa nu mai sufere,de ce trebuie noi sa o judecam? Fiecare are o alta parere,fiecare are alt fel de a fi.
Parerea mea este ca asta a fost modul ei de a se apara.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
gabriela42 spune:
xio draga mea ce faci tu nu este birfa este o impunere a conceptiei tale!si incearca sa gindesti mai profund.eu o inteleg pe gabriela pt ca probabil avem acelesi trairi,iert dar nu uit niciodata!ginduri bune
XIO spune:
Nu impun nimic , sunt pur si simplu consternata....
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui ellinia Hai, mai, terminati odata pentru totdeauna! Exista conflicte intre parinti si copii care afecteaza toata viata de adult a fostului copil. Habar nu aveti ce inseamna asta. Vorbiti in necunostinta de cauza, din pacate. Nu stiti ce inseamna niste vieti chinuite de copii care ajung adulti cu problme grave emotionale, incapabili sa-si poata face familii, sa relationeze normal. Nu ma refer la Gabriela Cristea, la urma-urmei e problema lor, ea trebuie sa traisca si sa-si accepte hotararea. Ma enerveaza inversunarea asta a voastra, precum ca un copil trebuie musai sa-si ierte parintele... Imi vine sa rad amar. Mai bine va abtineti de la comentarii in ceea ce priveste viata altora si v-ati vedea de viata voastra. |
Habar nu am cine e tanti asta dar sunt total de acord cu ce scrie mai sus!
Adriana 29+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
gabriela42 spune:
xio daca nu te dumiresti vei ramine consternata,deocamdata vorbesti din filme indienete inteleg ca iti vine traditia din neam sa ingrijim si sa spalam parintii bolnavi din neam darrrrrrrr aici este alta poveste,se chiama trauma abandon sentimental neintelegerea copilului la nevoie.g c cum sa reactioneze la 17 ani?ce sadeste in suflet?buba.eeeeeeeeeeincearca sa intelegi linistea pe care eu o definesc fericire