Gabriela Cristea
Ce spuneti de scandalul cu Gabi Cristea care a fost suparata timp de 17 ani pe mama sa iar acum n-a vizita-o la spital si din pacate saraca a murit si nici la inmormantare n-a mers.
E trist, stau si ma gandesc ce mare suparare putea sa fie intre ea si familia ei de n-a putut trece peste si sa mearga s-o vada pentru ultima oara si sa-si ceara iertare una de la alta?
Cred ca si ei ii este greu in aceste momente, dar cred ca o sa regrete toata viata ca n-a putut trece peste.
Trist, Dumnezeu s-o ierte!
http://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriela-cristea-moartea-table-piscina-didina-cristea-eugen-cristea_0_971303018.html
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Nu stiu ce motive ar fi putut avea, dar mi se pare aiurea ca subiectul asta sa se tranforme in serial la OTV sau la Acces direct unde, nefericita aia de Evelin Badea (sau altele ca ea) sa emita ea pareri si acuze.
Fiecare platim, la un moment dat, ce facem in viata, rau sau bine.
La Gabriela cred ca a fost durerea unei copilarii nefericite (poate!) si un soi de ambitie pe care sunt sigura o regreta acum.
Sa-i dea Dumnezeu putere si intelepciune sa se ierte!!!
Dieta Rina:
64,8 kg - 14.05.2010; 62,6 kg - 20.05.2010, 61,4 kg - 03.06.2010.
XIO spune:
Indiferent de ce a facut mama ei , mi se pare grotesc ce nu a facut prezentatoarea.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
b.nica spune:
Observ o "epidemie",poate mai grava decat "aviara",de fete contra mame,raspandita cu ravna si inconstienta de niste televiziuni de toata jena!
Aici pe DC ar trebui sa fim ceva mai atenti si poate sa tragem un semnal de alarma.
Nu exagerez pt. ca nu mi se pare deloc intamplator proliferarea unor moravuri suburbane si ceeace este mai grav,nu la"Stirile de la ora 5"cu persoane anonime, ci cu personaje ...cu o prezenta publica mediatizata si care le face sa se pretinda "vedete",de Dambovita,as adauga eu.
CNA-ul ce face,doarme pe el?
Toate aceste emisiuni sunt o ofensa si o agresiune la un auditoriu mai mult sau mai putin educat,imbrancindu-l si mai mult in jos!
Mindy spune:
wow, 58 de ani... e varsta mamei pe care o consider inca tanara. Biata femeie. Condoleante familiei!
ma intreb de ce nu au incercat sa se impace in toti acesti ani de cand a plecat...
pacat ca ziarele au facut o mare telenovela din toata povestea asta.
si cine stie ce a fost acolo.
eu citind stirea am vazut asta:
-un parinte umil pe patul de moarte asteptand sa vada iertarea in ochii copilului, o iertare care din nu stiu ce motive nu a putut avea loc cand cum multa vreme in urma si nu s-ar fi ajuns aici.
- un copil ajuns matur dar traumatizat si extrem de ranit ca a fost renegat de familie atatia ani si alungat de acasa la o varsta atat de vulnerabila nu are capacitatea de a-si lua un ultim ramas bun de la mama.
madyrizi spune:
fiecare stie ce sufera si cat indura. numai ea stie ce a patit de s-a comportat asa. daca o fi ceva in genul meu, eu o inteleg. parintii mei au divortat cand eu aveam 3 ani, iar tatal meu nu m-a vizitat de 20 de ani, nu mi-a zis "la multi ani" niciodata, nu a stiut daca aveam ce manca sau nu. acum imi trimite mesaje prin nasii de botez ca ar vrea sa ma vada si sa-si vada nepotii. pas, nu-mi trebuie.
asa ca fiecare stie povestea lui si necazurile lui.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
columbiana spune:
este oribil modul in care fac unii ziaristica in Romania.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
bobocel_07 spune:
Pacat ca nu s-a dus sa-si vada mama dar nimeni nu stie exact ce a fost intre ei.Sa nu vorbesti 17 ani cu parintii sau ei cu tine mi se pare extrem de mult timp.Dumnezeu sa o odihneasca iar Gabriela sper sa nu regrete toata viata ca nu a fost sa-si ia ramas bun de la mama ei.
alexia_07
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Christel E trist, stau si ma gandesc ce mare suparare putea sa fie intre ea si familia ei de n-a putut trece peste si sa mearga s-o vada pentru ultima oara si sa-si ceara iertare una de la alta? |
lucruri inimaginabile celor care judeca fara sa aiba dreptul. abuz, incest, violenta, molestare, infometare, vanzare...exista n lucruri oribile pe care parintii le fac zi de zi propriilor copii. iar aici niste oameni maturi judeca un copil devenit adult care nu si-a mai vazut familia de 17 ani. cat IQ sa aiba astia din tabloide ca sa nu fie capabili sa priceapa ca e ceva super serios la mijloc?
iar voi de ce va mirati? parintii merita totul chiar si atunci cand nu ofera nimic? poate reusiti, totusi, sa nu mai perpetuati modelul asta bolnav cu copiii datori parintilor orice-ar fi, suntem totusi in mileniul trei.
am lucrat cativa ani cu Gabi si nu e deloc fiinta cainoasa, rea, etc, cum o zugravesc in PUBLIC, defaimand-o, xqwbtds din familia ei de-si zic fiinte umane. e super blanda si dulce si modesta, chiar e un om bun. deci e clar ca familia ei e omul rau.
citind scursorile alea de declaratii publice din partea tatalui care vrea s-o dezmosteneasca dupa ce a tarat-o in mocirla tabloidelor (ce suferinta uriasa dupa pierderea didinei, toti plang la microfoane, beoooork!!), fratelui, matusii, etc, eu ii doresc Gabrielei vacanta placuta in caraibe sau unde o dori cand o muri si cel care a uzurpat numele de "tata" ca sa isi imagineze ca are dreptul sa arunce cu noroi intr-o fiinta umana si s-o acuze de limitele medicinei:
"nu stiu cu cine seamana, cainoasa, asa rea. In sufletul meu este o amaraciune, poate daca venea la spital, poate maica-sa era salvata", a declarat Eugen Ctristea la Antena 1.
lamai la greu.
XIO spune:
De cand cu povestea asta cand o vad la TV mi se intoarce stomacul pe dos si schimb programul.
ca trebuie sa ai o doza enorma de inumanitate ca sa faci asa ceva , indiferent ce ti-a facut persoana aia .
care persoana , din ce a declarat ea mai demult , n-a acceptat-o cu baiatul cu care era.
oricum a facut o alegere bestiala acum , sa-l ia de sot pe unu' care o snopea in bataie pe o cantareata .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Bea_Special spune:
Bravo , XIO...mi-ai luat vorbele din gura. E Ana Maria Ferentz. Prea multa stima nu aveam eu pentru ea ( o " cuplasera " cu Tiriac moshu' tabloidele )dar imi amintesc perfect vorbele ei,atunci cand dupa o casnicie scurta cu actualul sot al Gabrielei a pus punct urgent. Atunci cand omul a scuturat-o chiar in luna de miere. Pentru asta ,jos palaria in fata ei.
Cat despre Gabriela Cristea indiferent ce vina ar fi avut mama...era mama. In primul rand i-a dat viata.Pe parcurs a crescut-o , a ingrijit-o macar o perioada. Merita macar un ultim omagiu. D-zeu sa o odihneasca. Tanara,prea tanara.