Gabriela Cristea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu, nu este greu de inteles nici daca ai avut o copilarie asa-zis fericita...i-as spune mai curand in limitele normalului

Insa, ce-i drept, este cel mai greu sa te invingi pe tine insuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Insa, ce-i drept, este cel mai greu sa te invingi pe tine insuti

Foarte adevarat , ar fi bine daca toti ar gasi taria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nu as vrea sa ma pun in locul Gabrielei.Cine ste ce e in sufletu ei.Numai familia stie ce s-a intamplat,cu adevarat,intre ei.Insa clar ca a avut un motiv serios,un motiv peste care nu a putut trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

http://accesdirect.antena1.ro/culise/Mama-adoptiva-a-Gabrielei-Cristea-rupe-tacerea_1940.html
vedeti ce spune "mama adoptiva" a Gabrielei Cristea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

cred ca se intampla o tragedie ; pacat pentru situatia care s-a creat de inca acum 17 ani

cred ca mama gabrielei a suferit pe patul de moarte
cred ca gabriela a suferit si sufera si sunt de acord cu faptul ca isi vede de viata ei si nu se duce sa faca turul televiziunilor , deliciul telespectatorilor , paine si circ

condoleante si nimeni nu are dreptul sa judece

p.s. care e diferenta comentezi despre cineva -> judeci pe cineva ?????????

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/poza-padure.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

In ceea ce priveste copiii maltratati, chinuiti, cu copilarii nefericite, sunt total de acord cu voi ca paritnii nu pot fi iertati.

DAR, in cazul de fata ruptura s-a produs cand Gabi era adolescenta, si asa cum reiese din link-ul de mai sus, problema a fost ca ea s-a indragostit de un baiat pe care parintii nu l-au acceptat si au dat-o afara din casa. Nu scrie/spune nimeni ca a fost batuta, chinuita, etc.

Cazuri ca astea sunt MII, parintii mai ales in vremurile alea erau mai severi, nu era atata libertate. Cred ca majoritatea dintre noi sunt din generatia aceea si stim ca multe lucruri erau considerate tabu, nu puteai vorbi orice cu parintii, sau face ce-ti trecea prin minte. Daca citeai o revista Playboy era mare lucru.

Eu cred, vazand taria de caracter pe care o dovedeste acum, ca ea a plecat singura de acasa, dupa ce a vazut ca nu o scoate la capat cu parintii ei. Era frumusica si a realizat ca se poate descurca si fara ei.

Nu judecam, e alegerea ei, ea singura stie daca merita iertati sau nu.

Este posibil ca acesti parinti pusi atat de drastic la zid sa fi facut ceea ce credeau ei in timpurile alea ca este bine in ce priveste educatia ei. Nu zic ca au facut bine ceea ce au facut. Cate dintre noi nu am fost in situatii din astea? Sa ni se interzica una sau alta? Dar nu am purtat ura peste ani si nu am plecat de acasa.

Initial cand am aflat de treaba asta am crezut ca ceva mult mai grav s-a intamplat intre ei.

Toata situatia este trista oricum.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Eu nu cred ce este scris aici. Oricum articolul in sine se vede ca nu e unul profesional. Cum poti sa zici intr-un articol ca femeile orientale au fundul cat o banita? Mai ales ca in articol este vorba de Gabriela Cristea,nu de o femeie orientala, pe care eu una nu o vad la 80 de kg.... In fine, barfa, barfa, barfa. Din pacate cam asta se scrie si se cere in ziarele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Este evidenta reauavointa.

As vrea sa stiu si eu ce fel de mama si-ar alunga fiica adolescenta de acasa, fiindca aceasta are o relatie sau mai multe relatii sexuale. Asta in loc sa ajunga la o solutie de compromis, ca o mama adulta ce se afla. A aruncat-o in strada si doar sansa + taria de caracter au ajutat-o pe Gabriela Cristea sa ajunga acolo unde putini reusesc.
Bravo ei !

PS : eu nu urmaresc emisiunea, dar imi place prezenta ei la tv.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Pacat! mare pacat!!! biata femeie....
Geabriela Cristea va intelege doar in momentul in care va avea proprii copii. Asta e parerea mea.
Fiecare dintre noi, probabil, a avut conflicte cu parintii in adolescenta. Atunci suntem rebeli si nimeni nu ne poate intelege,dar la 30 de ani cred ca poti sa spui "iarta-ma mama". orgoliu exsita in fiecare dintre noi,dar mandria asta prosteasca de a nu ceda este un mare pacat. Si sunt convinsa ca va plati cumva...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput