Gabriela Cristea
Raspunsuri - Pagina 3
Marina spune:
dar in ziare cine a adus stirea, nu cumva tatal cel iubitor? cum naiba poti sa declari prin toata presa ca a murit femeia din cauza ca nu s-a dus gabi la ea? Asta nu e tot abuz?
Anca Wish spune:
asa...si? A vrut s-o vada pe patul de moarte. De ce??? De ce atata timp nu a vrut s-o vada? Si daca a vrut, de ce nu a facut-o?
Iti stii copilul suparat pe tine, chiar poate ca nu are dreptate, si astepti sa inchei socotelile cu viata ca s-o vezi???
M-as fi postat, cu pretentia intelepciunii varstei si a experientei mai mari de viata, in fata casei copilului meu si as fi stins orice conflict. Un parinte stie sa faca asta, daca vrea.
Iti vezi copilul la televizor, afla ca se casatoreste (e treaba ei ce om si-a ales sa-i fie aproape)si nu faci nici un pas???
Exista orgolii cand e vorba de astfel de legaturi???
Dieta Rina:
64,8 kg - 14.05.2010; 62,6 kg - 20.05.2010, 61,4 kg - 03.06.2010.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO da , Conchita , cred ca numai tu poti sa compari holocaustul cu mama lu' gabi, gabi cu care ai lucrat tu acum nu stiu cat timp. De fapt nu stiu de ce ma mir , e exact acelasi lucru. Ce mi-e mama care a crescut-o si care pe patul de moarte o implora sa o mai vada o data si ce imi sunt criminalii de nazisti care au macelarit tot ce au putut.Exact aceeasi situatie Acusi o sa spui ca Holocaustul a fost o bagatela. |
io-s siderata cand iti citesc postarile.
ma gandeam sa te rog sa te abtii de la asumptii despre ce voi spune eu next btw de holocaust. dar de la cineva care acuza aiurea de "inumanitate" (din ce dictionar e luat?) o persoana necunoscuta, nu pot pretinde sa se abtina de la altele, logic, nu?
nu este exact aceeasi situatie decat in argumentul tau: TU ai afirmat ca INDIFERENT ce s-ar intampla, cutarescu tre sa ierte doar pentru ca xulescu moare. sa te parafrazez, asta doar xio putea sa emita.
mama aia a gonit-o de-acasa si nu s-a sinchisit de fie-sa cat a trait. acum si-au adus aminte ca au un copil si ca e persoana publica, hai s-o mai terfelim nitel. de ce n-a iesit tac'su la apel acum 17 ani sa-si ceara iertare. sau in fiecare an, de craciun, s-o implore sa vina acasa la o portie de sarmale? au tabarat pe ea ca ulii abia acum. dezgustator, aia nu e familie, e tipologia calaului, de unde si comparatiile dinainte.
ellinia spune:
Din pacate, sunt cazuri si cazuri, nu stie nimeni ce s-a intamplat intre ei. Presa a dat o cu totul alta infatisare povestii. Si da, sunt copii care nu-si pot ierta parintii. Poate parea cinic dar nu toti pot ierta.
raly spune:
Cred ca ORICE copil ar trebui sa isi ierte parintii aflati in fata mortii.
Poate mama ei a vrut sa isi ceara iertare pentru ce i-a gresit Gabrielei. Nimeni nu stie. Dar Gabi trebuia sa fie acolo si sa ii dea ocazia sa isi elibereze sufletul. Inchidea usa dupa ea, biata femeie isi elibera sufletul usor catre cer si gata. Nu trebuia sa stea de vorba sau sa dea explicatii nimanui (tatalui, fratelui, etc)
Dar trebuia sa fie acolo. Sunt sigura ca daca va avea copii isi va regreta gestul. Nu pot sa cred ca o mama nu isi imigineaza proporia ei mama 35+ ani inainte facand ceea ce face ea acum: crescand un copil ...si aceste imagini sigur ii vor aduce lacrimi pe obraz.
monalac spune:
''cu cine si-a inselat Mircea Radu nevasta''-citat din xio...
xio,mircea radu e necasatorit...
XIO spune:
A vrut sa o vada si cand s-a dus la ea acasa fiica-sa a intrebat-o "ce doriti?" si a scos-o afara. Afirmativ dupa fina.
tata s-a rugat in ziare sa vina Gabriela sa o vada , dupa ce a murit maica-sa a facut-o "cainoasa", adica s-a exprimat foarte elegant.
Mna , acum daca stai sa te gandesti ca omul a pierdut pers. cu care si-a impartit viata si ca din cauza "vedetei" pers. aia a murit nu fericita , e de inteles omul.
Conchita , pt. cineva care se joaca de zor cu cuvintele (scuza alaturarea) , ma gandeam ca nu-i greu sa iti dai seama ca acele 2 cuvinte de care te tot miri de cand le-ai citit sunt o hiperbolizare ironica sau trista a situatiei.
A fost fantasmagoritc si extracalifragilistic de inumana cu maica-sa.
Poate lucrand la spital cu oamenii am eu o parte mai soft ,asa, si nu pot concepe sa ai asa un suflet incat sa lasi omul care ti-a dat viata chinuit pe patul de moarte si tu sa-ti scoti slipul din fund in timpul asta la piscina intre 2 zaruri aruncate.
ia gandeste-te ce ai simti tu daca fiica ta ti-ar face asa ceva. Nu conteaza motivul. Cat de tare te-ar durea?
Ah , da , de-aia sunt asa "ciudata" , ca ma pun in locul altora.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raly Cred ca ORICE copil ar trebui sa isi ierte parintii aflati in fata mortii. Poate mama ei a vrut sa isi ceara iertare pentru ce i-a gresit Gabrielei. Nimeni nu stie. Dar Gabi trebuia sa fie acolo si sa ii dea ocazia sa isi elibereze sufletul. Inchidea usa dupa ea, biata femeie isi elibera sufletul usor catre cer si gata. Nu trebuia sa stea de vorba sau sa dea explicatii nimanui (tatalui, fratelui, etc) Dar trebuia sa fie acolo. Sunt sigura ca daca va avea copii isi va regreta gestul. Nu pot sa cred ca o mama nu isi imigineaza proporia ei mama 35+ ani inainte facand ceea ce face ea acum: crescand un copil ...si aceste imagini sigur ii vor aduce lacrimi pe obraz. raly |
sper ca ai avut o copilarie frumoasa, dar nu poti sa te pui in locul unor copii care au fost chinuiti si sa le ceri sa ierte. Nu au cerut ei sa aiba parinti defecti si nu este treaba lor sa ierte. Treaba parintilor este sa fie buni nu invers:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Miriluta spune:
Mai, eu o inteleg pe Gabriela Cristea pt ca stiu un caz similar: pe soacra-mea . Soacra-mea nu vorbeste cu una din fetele ei (cumnata mea) de 11 ani. I-a facut cumnatei mele niste faze super naspa si de atunci nu isi mai vorbesc. Intre timp, cumnata mea a trecut prin multe probleme si multe bucurii (nasterea a doua fetite gemene) insa soacra-mea nu s-a sinchisit niciodata sa o sune, sau sa incerce sa o vada. In schimb se plange la toti vecinii ce fata rea are, ca ea plange pe la usi si fie-sa nu vrea sa ii deschida usa...minciuni sfruntate!!
Si cumnata mea spune ca nu se va duce nici la inmormantarea maica-sii.
ellinia spune:
Stiu si eu un caz, cu un copil, adult acum, parasit de tata acum vreo 20 de ani, cu faze dureroase gen trecut pe langa copil pe strada si nebagat in seama, din partea tatalui, si multe altele. Acea persoana mi-a zis ca tatal sau a murit atunci cand l-a parasit si in mod sigur nu se va duce la inmormantare. Acum parintele este batran, probabil inainte de a muri il va chema pentru a-si cere iertare si a-si usura sufletul. Cu ce drept il cheama? Va rog sa-mi spuneti, voi cele care sunteti asa socate de atitudinea Gabrielei. Nu zic ca ii aprob comportamentul, dar nu ma hazardez in scenarii atata vreme cat nu stiu exact ce a fost intre ele.
E greu de inteles pentru cei care au avut familii normale, copilarii fericite, dar uite ca se poate si altfel.