Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Irinukaaa spune:
Stai sa va mai intreb eu ceva...
Cum stati cu cu pofta/ cheful de a face sex? La mine a cam disparut de tot...
si m-a mancat undeva sa-i spun asta si sotului, pe care l-am vazut putin "lezat". La voi cum e? Comparativ cu perioada cand nu erati insarcinata... 

10+
Shhhht! Cresc...
carmen_vlad spune:
Neata fetele,
Cum suportati caldura? eu foarte greu, azi m-am confruntat cu constipatia.
Somnolenta la greu, la vladutu parca nu am fost asa cu somnul dar am avut probleme la el, crampe abdominale si ameteli.
Doamne ajuta sa trecem cu bine si vara asta ![]()
Mami de nazdravanel
vladut-stefanut
madutza_bra spune:
'neata burtici!
Va urmaresc odisea inca de la inceput si inca de atunci mi-am dorit sa fac si eu parte din ea. Iata ca dorinta mi s-a implinit si ieri am vazut 2 liniute
.
Eu am un baietel de 1 an si 5 luni, Cristian Andrei, si o sarcina pierduta in februarie, iar acum sunt din nou gravi.![]()
Maine voi suna dr sa vedem cand sa mergem, dar am o presimtire buna in ceea ce priveste aceasta sarcina
, asa ca dau si datele pentru listuta
UM 16.05.2010; DPN: 20.02.2011; DN: 14.06.1981
Va pup si va urez sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mica_daria spune:
Buna dimineata dragele mele.
In primul rand, un
pentru Mamutz, nu are rost sa mai spus nimic, oricum vorbele nu au valoare de multe ori in astfel de situatii, sincer mi se rupe sufletul de cate ori citesc despre asa ceva. Sincer imi pare rau.
Asa, acum vin cu o rugaminte mare mare la voi, fetelor, care ma poate ajuta: cine ajunge pe la doc la control, va rog intrebati cu ce se pot trata hemoroizii pe timpul sarcinii. eu sunt programata la doc abia peste 3 saptamani, si de 2 zile ma omoara hemoroizii externi, nici nu am putut sa dorm pe noapte de durere, nu e o durere exagerat de mare , dar e deranjanta, si ma sperie ca hemor e destul de mare. aseara, intr-un moment de nervi si prostie cu caru', am folosit putin hemorzon unguent, ce il aveam de pe vremea cand nu eram gravi. am fost ieri la vreo 5 farmacii, dar farmacistele erau destul de nesigure in a-mi recomanda ce sa iau fiind in primul trimestru de sarcina. Va rog dara ajungeti la doctori, intrebati, daca nu uitati, sau daca aveti vreo cunostinta care se pricepe, ce naiba as putea sa fac, pt ca nu mai suport

.
Nu sunt plangacioasa de fel, suport multe, dar parca ma si sperie, pt ca nu stiu ce sa fac.
Offfff, imi cer scuze ca ma tot plang la voi, dar poate ma puteti ajuta cumva!
Va doresc o duminica cat mai placuta si mai racoroasa!!!
Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
dangabriela spune:
Irinukaa, stai linistita si eu sunt in situatia ta. Nu mai am cheful de a face sex pe care il aveam inainte de a fi insarcinata, dar cred ca este absolut firesc.Pe de o parte intervin starile noastre de rau, ameteala , greata iar pe de alta parte schimbarile hormonale care se produc in organism. Si la mine mai este si un fel de teama sa nu se intample ceva bebeului. De fapt chiar si barbatii nostri cred ca sunt incercati de aceasta teama. Eu aseara insa am lasat teama la o parte si vad ca nu s-a intamplat nimic rau! ![]()
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +
ariana2005 spune:
fetelor, parca mi-a pierit si mie din chef..la fel am fost si la celelalte 2 sarcini, deci nu ma mir,..saracu sotu e invatat..
Madutza, felicitari si bine ai venit,..sa dea Domnul sa fie bine!
mami de Ariana (30.10.2005) si
5+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
mica daria, intra pe google la hemoroizi, remedii naturiste si poate gasesti ceva interesant..
5+
roxx26 spune:
Irinuka, sa stii ca a iesit excelenta papa, sarumana de pont..am mancat ca spartii aseara pe la 11.30
Am facut o tona, adica aproape cantitate dubla, ca am avut cam multa carne, asa ca mai papam si azi o tura. Nu am folosit knorr, ci alte condimente, dupa gusturile noastre - busuioc, rozmarin, si am pus mai mult usturoi si mai putina ceapa decat scria acolo (usturoiul ne place, iar ceapa nu aveam decat una). Dar una peste alta, este foarte gustoasa. Trebuie incercata neparat.
Cu sexul, din pacate cam asa e, nu prea mai e cheful la fel...Si atunci cand simt ca parca, parca ar merge si incercam ceva sotul e mult mai stresat decat mine ca ar putea pati BB ceva rau. Stim amandoi ca teroretic nu are ce sa i se intample dar deh...Am citit ca din trimestrul II treaba asta se schimba, cica libidoul creste foarte mult, chiar mai mult decat in mod normal...asa ca astept cu nerabdare
Oricum, pe de alta parte, parca niciodata nu ne-am iubit mai mult ca acum!!!
_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste
roxx26 spune:
A, si sa va povestesc ceva. Azi-noapte am visat ca faceam prima eco abdominala (pana acum, intr-adevar, am facut numai transvaginala) si imi spunea dr. ca sunt doi bebici
Cine stie...mai sunt 2 sapt pana pe 28 iunie cand am programare la eco, dar mi-am propus sa nu ma prostesc pe la nu stiu cati medici si cu o tona de ecografii dupa cum imi vine, ci sa respect programul stabilit de dr mea in care am mare incredere. Asa ca...rabdare!
_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste
ariana2005 spune:
roxx26, sa dea Dumnezeu sa fie 2..si daca ar fi 2 ce ai vrea sa fie?
5+