Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Fetelor pot sa iau paracetamol? Am o migrena oribila de aseara, am varsat azi de 2 ori si nu-mi trece cu nimic . Simt ca nu mai rezist, imi vine sa mor de durere.. as incerca un paracetamol, parca stiam ca ar fi singurul indicat in sarcina.. insa...sa ma risc sau ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ariana, daca ar fi doi as vrea baietel si fetita, ca oricum toata lumea ma intreaba ca imi doresc, iar eu nu pot sa ma decid, ca as vrea si una si alta

tierry, si pe mine m-a chinuit acum vreo 2 zile o durere de cap, aproape 24h...era genul ala de durere de la curent, cred ca de la aerul conditionat care acum, vrei nu vrei, este peste tot. Eu totusi nu am luat nimic si pana la urma mi-a trecut. Dar stiu ca daca e foarte foarte rau ai voie sa iei o jumatate de paracetamol. Cam atat. Iti doresc sa treaca repejor

_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

Pentru hemoroizi , in prima sarcina am folosit proctolog..a functionat o perioada apoi .. ..pe urma am mers pe unguent de galbenele, dadeam in fiecare zi si parca era mai bine ..ai grija cu alimentatia ...eu acum mai beau la cateva zile cate o cana de ceai verde (nu din acela chinezesc tare, din ala la plic amestecat cu lamaie) ca sa mai functioneze ''treaba'' ..pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Fetelor pot sa iau paracetamol? Am o migrena oribila de aseara, am varsat azi de 2 ori si nu-mi trece cu nimic . Simt ca nu mai rezist, imi vine sa mor de durere.. as incerca un paracetamol, parca stiam ca ar fi singurul indicat in sarcina.. insa...sa ma risc sau ba?

eu zic sa nu iei ..mie mi-a interzis dr cel putin in primele 3 luni orice fel de medicament..dar mai ales paracetamol si aspirina care sunt foarte iritante pentru bebe..are organele interne in dezvoltare si nu poate procesa nici un fel de pastile..indiferent de cantitate ..cel mai bine ar fi sa suni dr si sa il intrebi..el stie cel mai bine
si pe mine ma chinuie rau durerea de cap , dar cel mai grav este ca de aseara m-au luat iar maselele..imi vine sa stau in cap

Mergi la inceput

bebelu ..esti ? stiam ca trebuia sa mergi la dr.. esti ok ? te steptam
pentru o mamica curajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetelor!
Eu mai rarut, da nu va suparati, nu prea-s la curent cu vestile, is intr-o pasa proasta, fara chef de nimic, apatica, irascibila si pun asta pe seama la Mg iesit sub limita, marti ma duc la eco si sper sa-mi dea si ceva magneziu sa iau. Cu greturile am avut o perioada mai linistita, acuma se fac iar simtite cand mi lumea mai draga. In rest totul ok.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ariana, multumesc de primire.

kitzy, ce faci? de ce esti intr-o pasa proasta?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

madutza, sa-ti traiasca piticul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! M-am uitat pe pozele tale, e un dulce!

_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele!
Pe mine au cam inceput sa ma lase greturile. Oboseala tot persista, dar macar ma simt bine! Azi m-am urcat pe cantar si... desi credeam ca m-am ingrasat, am slabit 2 kg! Am 58. Ce chestie!
Marti facem 12 saptamani si mergem la eco la Iosup, unde e 250 Ron. Bebelu, am ramas masca...cum 450 RON?! Si cine nu are banii astia ce face? Nu mai face copii? E trist!

Si eu, ca si Luna Noua, voi merge la dr. Ionel si voi naste la Eva, BV. Pe 21 am programare. Inaioana, la Eva nu te-ai gandit? Ca si acolo poti naste in apa si e mai aproape...

Mamutz, imi pare f rau pt ce ai patit... ma rog sa-ti dea Doamne-Doamne un alt bebe sanatos si o sarcina fara probleme.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Tierry, cred ca poti lua Tylenol (deci acetaminofen/paracetamol) fara probleme. Mie asta mi-a recomandat dr. la prima sarcina si asta am luat.
Sper sa te simti mai bine in curand!

Mamica de Sarah-Aimée si 5s

Mergi la inceput