Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Cam liniste in seara asta, frumuselelor, pe unde v-ati ascuns?

_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

pai cred ca ne pregatim pt inca o saptamana de serv :(( pe caldura asta o sa fie rau ..eu deja azi am ametit de cateva ori aproape de lesin..
saptamana usoara burtici, aveti grija de voi
eu doar seara dupa 7 intru la voi
noapte racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

heeloo tuturor !!!

mai dvrm am ajuns si eu aksa
sunt franta
am plecat de dim de la 8 ..deci am 14 ore de cand sunt plecata
plus inca 2 k la ora 6 nu mai aveam somn...16 ore..
cred k maine dorm pana la pranz.

in legatura cu sexu nici eu nu prea mai am chef. la inceput a fost frica k facem rau lui bb, dar acu nu imi mai vine. saracu al meu tot se da pe langa mine k o pisica, poate poate primeste ceva, iar eu zis NU

eu stiu k se poate lua o pastila de paracetamol simplu (nu sinus) in caz de urgenta.
stiu k aspirina si algocalminu sunt interzise.
nu face nimci rau. dar suna dorctoru cel mai bine si vezi dc e asa sau nu.

nu m-am dus azi la medic. marti iau rezultatu de la analiza si dupa vdm cand e urmatoarea vizita.

nu am mai scris si cui rasp. ca sunt prea obosita si nu imi mai aduc aminte.

Maduta ma bucur ca ai venit la odisee.
te trec maine in listuta

pupici pt toate burticile.
ne auzim maine.
noapte buna

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Shines, eu am 8 ani jumate intre primele fete.
Acu' a mare are 18 .
O sa inteleaga fetita ta precis...O sa fie totul bine ai sa vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Buna dimineata burticute - dragute!
Va doresc o sapatamana minunata, plina de bucurii si cat mai racoroasa!

11+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ioana, ba m-am gandit dar exista un inconvenient crucial: la Eva nu fac nasteri naturale dupa cezariana, daramite dupa doua cezariene.Oricum, si in privinta distantei imi e mai usor, pentru ca am unde sa stau in Constanta cat vreau, ma pot duce cu doua luni inainte daca vreau, pe cand in BV nu. Pe langa asta, la Isis pretul e acelasi indiferent cum nasti, pe cand la Eva stiam cadaca ajungi totusi la ceza, e dublu (nu stiu sigur-sigur asta, ca oricum avand in vedere cele de mai sus, nu m-am mai interesat asa intens despre Eva).
Oricum, inca nu e hotarata varianta asta, am sa o discut pe larg cu Tutunaru. Daca eram la prima nastere o faceam oricum, dar acum, dupa doua cezariene, nu tin neaparat sa nasc natural daca nu este o varianta mai buna medical decat ceza. Teama mea, pentru care ma gandesc la naturala acum este ca odata cu numarul cezarienelor creste riscul de aderente care pun in pericol o sarcina viitoare. Si dat fiind ca eu nu intentionez sa ma opresc aici cu sarcinile, vreau sa scad riscurile viitoarei sarcini.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Maine la ora 15 merg si eu la dr, am emotiiiiii.......... maine intru si eu in saptamana 12, inafara de greturi spontane si oboseala n-am nimic, nici macar senzatia aia de greutate in burtica n-o mai am, oboseala o pun se seama analizelor nu foarte stralucite mi o groaza de mor de maine, mi frica sa nu-mi dea vesti proaste si trebuie sa merg si singura ca sotul meu nu poate scapa de la servici si nu vreau sa merg cu altcineva. Sper sa fie numa in capul meu temerile astea.

Diana-i o scumpa cum vine la mine si imi mangaie burtica si isi lipeste fata de ea, imi vine s-o mananc de scumpa ce ii

Azi ma duc la Infectioase dupa analize, sper sa iasa ok si dupa-aia la servici ca sunt de dupa-masa si ma asteapta azi o zi.....nici nu-mi vine sa ma gandesc

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Rectific, maine intru in saptamana 11, nu 12

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

roxx26 , la ce dr mergi?

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Fetelor, pana la urma am luat... mi-aduc aminte ca medicul mi-a zis ca le nevoie as putea lua. Sper sa nu patesc nimic de la o pastila, dar efectiv nu mai rezistam. Am dormit ieri in continuu pana la ora 5, mi-am pus comprese cu tot felul, ceaiuri, etc. Nimic nu a functionat, asa ca am luat paracetamolul ...sper sa fie ok. Saptamana asta trebuie sa ma duc la medic si o sa-i zic de asta si de migrenele mele

Plus ca ieri am iesit spre seara putin din casa, si era sa lesin, noroc ca m-am asezat pe o banca si m-am dat cu niste apa, altfel ma culegea sotul de pe jos... Oricum e jale cu caldurile astea

Mergi la inceput