Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelana_34 spune:
shines
Nu-ti face probleme de diferenta de varsta pt ca si la mine vor fi 9 ani 1/2 intre Primul si cel care va veni. Baiatul meu este foarte incantat ma pupa pe burtica aproape in fiecare zi. Nu a fost niciodata egoist sau gelos dar i-am si explicat foarte multe plus ca tot timpul l-am asigurat ca va fi iubit la fel in continuare si ca el are aventajul ca are 9 ani de iubire inainte lui bb plus ca i-am zis ca ei vor fi ca ochii din cap si ca acum el are posibilitatea sa aleaga primul care ochi va fi iar el foarte mandru a ales ochiul drept. Ce sa-ti zic acum e mare e matur dar tot copil e, tot mai are naivitate la 8 ani si 10 luni. Stii m-am gandit ca va fi def de varsta dar nu cred ca-i o mare problema nu mai apuca ei sa se joace asa ca 2 copii de aceiasi varsta dar cand vor fi adulti vor fi un sprijin unul pt altul nu am vrut sa ramana singur cel mare.
Va pup fetelor si mai vorbim 
bebelana_34 spune:
Buna din nou
Apropos de nastere eu am nascut natural prima data iar acum as vrea natural ca sa nu fiu taiata in ambele locuri. Cine a facut si cezariana si natural ce poate sa-mi spuna care e mai grea? Am trecut prin dureri groaznica dar parca nici n-as vrea sa mi se taie abdomenul ca am inteles ca recuperarea e mult mai grea pe cand la natural dupa o saptamana pot spune ca eram bine.Dca puteti sa-mi spuneti ar fi grozav.Eu voi naste in Cta la Euromaterna, este o clinica privata.
va pup
9+
bebelu86 spune:
ieri toata ziua m-am tinut ca atunci cand intru pe forum sa fac ceva si am uitat 

deci o fac acu. scuze de intarziere.
LA MULTI ANI INA!!!
sa fi sanatoasa, sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi, sa duci cu bine sarcina la termen si sa aduci pe lume un bb sanatos

si scuze inca o data ca am uitat.![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
ariana2005 spune:

INA

, sa fii sanatoasa, sa ai parte in viata numai de bucurii si in curand de un bebe sanatos!
mami de Ariana (30.10.2005) si
6+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ROXANA_82_CT spune:
m-am trezit si eu sa scriu, dupa un weekend in care am luat mai mereu wc-ul in brate 
in aceste conditii, nu prea se pune nici la mine problema de a face dragoste cu sotul meu
, ma bucur ca ati deschis acest subiect, chiar imi faceam griji gandindu-ma ca sunt singura. am dicutat cu al meu si i-am spus ca imi pare rau pt el dar astept zile mai bune, mi-au mai spus si alte prietene insarcinate ca dupa inca o perioada ar trebui sa incep sa il suprasolicit ![]()
la toate burticutele!
7+
ariana2005 spune:
fetelor, voi v-ati cumparat crema pentru burtica?..eu am gasit la carrefour (singurele produse de acest gen), crema si ulei antivergeturi pentru gravidute de la sanosan.
6+
ariana2005 spune:
ROXANA, ai incercat sa iei ceva impotriva greturilor?
6+
bebelu86 spune:
ROxana poti lua metoclopramid dcnu te lasa deloc 

am auzit k e buna crema aia de la sanosan. eu nu am gasit-o
dar mi-am luat lapte DOina cu vitamine. si imi mai iau si ulei de masline.
m-au invatat si pe mine niste babete k sunt cele mai bune.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
ROXANA_82_CT spune:
nu am incercat sa iau nimic, indur cu stoicism. insa am inceput sa ma prind cam care e treaba si azi parca imi e mai bine. numai ca sunt sensibila la orice miros mai puternic. sambata m-a dat peste cap mirosul detergentului pt curatat bucataria. si am incercat, daca iau o inghititura din ceva si simt numai ca nu e ok, nu ma mai ating, schimb meniul.
ee, si astea toate pt ca ma laudam acum ceva vreme ca eu nu am nimic, nici un fel de greata.![]()
7+
andrea.z spune:
In weekend nu am avut acces la calculator asa ca am recuperat acum tot ce sa scris.
Medicul meu mi-a zis ca este voie pana la 3 paracetamol/zi, in caz de nevoie. De algocalmin nu am intrebat dar nasa mea a luat doar algocalmin in sarcina ca dr ei asta i-a dat voie (si bebe este perfect sanatos)
Pofta de mancare nu prea am doar fructe si legume crude as manca toata ziua, fara pic de carne. Nu m-am cantarit de cand stiu de bebe, nu stiu ce greutate am, dar acum sunt chiar curioasa asa ca ma voi cantari zilele astea.