Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxana intreaba medicu de metoclopramid
acu am citit pe sfatu medicului k se da doar dc iti zice medicu sa iei.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna ziua burtici.
AM revenit dupa un weekend de plimbare la tara. Bine a mai fost.
Apropo de algocalmin eu va recomand sa nu-l mai utilizati niciodata. E un medicament interzis in marea majoritate a statelor Europei de est deoarece are efecte secundare asupra sistemului nervos central. Dar la noi fiind un medicament ieftin inca se mai utilizeaza.
BUn venmit noilor burtici sa aveti sarcini usoare si cu bebe sanatosi si la termen.
PUPICI pt burtici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna mamicutelor,

Multam pentru trecerea pe listuta, a fost si in Pitesti un week-end torid, dar azi dimineata a plouat un pic, acum e mai bine.
Pe David l-am culcat, acum am intrat sa vad ce mai faceti cum va mai simtiti.
Nici eu nu mai am rabdare pana cand ma duc pe 29 la Buc la dct. Radoi(Municipal) cu care l-am nascut si pe David, asa ca sapt asta sper sa-mi faca aici o eco, sa-i ascult inimioara buburuzei:)
Apropo de pregatit din timp pe primul, il tot intreb pe David "vrei si tu o surioara sau un fratior?" si el imi raspunde sec si categoric "NU" :( dar eu mai tot incerc si cu argumente "va veti juca impreuna, etc", sper totusi la momentul oportun sa inteleaga si sa-si doreasca:)

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Ioanei si Violetei pentru ieri, multa sanatate si sarcini usoare cu bebei sanatosi.
Apropo, sa ma treceti si pe mine pe listuta cu data nasterii 06.04.1979 si cu 51kg, cu care am intrat in sarcina. Mercic!

Ma duc sa pap ceva si revin!

Mergi la inceput

te trec acu k ma apuc si de cap nou

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

eu inca nu i-am spus Arianei despre bebe, dar ea este principala "vinovata" de faptul ca sunt din nou insarcinata, daca era dupa mine nu cred ca mai aveam curajul sa mai fac un copil, dar asa de mult sufera ca ea nu are pe nimeni, de m-a convins...speram ca de data aceasta sa fie bine, iar finalul sa vina cu un bebe sanatos.., dupa mine baietel iar dupa fiica-mea bineinteles fetita.

mami de Ariana (30.10.2005) si 6+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

fetele am facut cap nou, numai k mai dureaza cu moderarea
va anunt cand e gata

iar mi-am prin urechile cand sa trec datele de nastere

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

bebelu, ce ne-am face fara tine? multumim!

mami de Ariana (30.10.2005) si 6+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

capitolul 10

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Buna
De cand am inceput sa scriu aici parca vorbesc singura .Eu intreb eu raspund. Credeam ca ma voi sfatui cu cineva dar se pare ca m-am inselat.Se pare ca s-au format bisericute si vorbiti numai voi cu voi. Asta este .Probabil ca nu o sa mai scriu pt ca scriu degeaba. Mi-ar fi facut placere sa vorbesc cu cineva sa ne sfatuim dar asta e....

Mergi la inceput