Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Shines spune:
Mai are cineva copii de 7-8 ani si asteapta si bebe ?
Ma tot gandesc ca intre fetita si bebe vor fi aproape 9 ani diferenta cand voi naste..nu stiu ce sa ii explic (inafara de cele clasice) nu stiu daca sa o pregatesc intr-un fel sau nu .Acum ma intreaba doar ce mai face burtica din cand in cand...nu da prea mare importanta..
Shines spune:
Ai dreptate ..ea intreaba de cativa ani cand o sa avem bebe si cand va avea fratior sau surioara...astepta de mult . Eu sunt singura la parinti si stiu cat este de greu,am simtit si cand eram mica dar parca acum simt cel mai mult .
BebyCry spune:
salutare BURTICUTE

SCUZE CA A TRECUT ATATA FARA SA SCRIU DAR TIMPUL
NU IMI PERMITE ONOAREA DE A STA CU VOI DE-SI IMI DORESC ENORM![]()
Felicitari noilor burticute

si multa sanatate in continuare va doresc sper sa pot reveni cat mai curand

Dumnezeu sa ne pazeasca si Puiuti sa-i ocroteasca!!!
8+
BebyCry spune:
asa de rau stau cu foamea in perioada asta ca am papat ,,iiiiiiiiiii,, de la Puiutiiiiii

![]()
8+
roxx26 spune:
Eu am gatit in seara asta reteta sugerata de Irinuka zilele trecute..cea cu carne de porc la cuptor cu crusta de cartofi...de atunci ma gandesc la ea
Inca nu e gata, va dati seama la ce ora o sa iau cina?? Asta pt ca mi-a ars de plimbari mai devreme in loc sa stau acasa sa gatesc
Dar macar am certitudinea ca nu ma mai trezesc pe la 4-5 dimineata moarta de foame
A, si bineinteles,ne-a prins febra meciurilor de fotbal. Din punctul asta de vedere, sotul meu e fericit ca, nu numai ca nu ma deranjeaza ca sta gramada pe tv pt meciuri, ci chiar ne uitam impreuna...e o boala mai veche de-a mea!
Pup fetele. Noapte buna!
_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste
RaluKara spune:
MAMUTZ, imi pare foarte rau pentru tine...nu stiu ce as putea sa iti zic...acuma credca o sa incep sa ma sperii de la orice...chiar imi pare nespus de rau pt tine
8s
RaluKara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Gabriela, in dr tau trebuie sa ai cea mai mare incredere. Daca iti creeaza suspiciuni sau discomfort, ori nu esti multumita cum esti tratata, SCHIMBI medicul. (mai ales ca e femeie burticutza de 8 saptamani si ceva made in Brasov Sunt de acord cu tine. Toate femeile ginecologi la care am fost pana acuma au afisat o debordanta indiferenta, ba chiar in liceu cand aveam ditamai chisturile mi sa zis " pune-te draga pe facut sex ca asa scapi de ele", atitudine de doctor, ce sa mai zic...Eu ma gandeam ca ele ar trebui sa fie mai intelegatoare doar se confrunta cu acelasi gen de probleme pe care le avem si noi, si cand colo... Meseria chiar e bratara de aur... |
8s
RaluKara spune:
si daca se poate as vrea si eu parola de la userul comun pe PM
va 

Si tineti-mi si mie pumniiazi ca am ultimul examen...de la 12 incolo sunt in vacaaaaaaaaaaaaannnnnta\1
8s
Irinukaaa spune:
Neata burticute-dragute!
RaluKara ti-am trimis eu parola. Multa bafta azi la examen si odihna placuta de-acum incolo!!! 
roxx26 sa-mi spui cum a iesit reteta, ca sotului meu nu i s-a parut interesanta in seara aia, asa ca am abandonat-o... dar nu de tot, o tin eu minte
si tot o s-o fac! 
10+
Shhhht! Cresc...