Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 4
Timi07 spune:
Fingers crossed Luna
Eu niciodata nu mi-am dorit sa lucrez cu sotul in aceeasi firma (ba din contra) dar uite ca s-a intamplat si asta....acum mi-ar fi greu daca am lucra la firme diferite.
Marti mi-am luat liber, dar nu ca sa pregatesc bagajele...alea sper sa le fac luni seara pe fuga. Mi-am propus sa merg la sala/inot/sauna sa fie o zi a mea de rasfat cum n-am mai avut de....nici nu mai stiu de cand.
Asa n-am chef de lucru azi...de-aia iau pauze lungi si dese ![]()
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
roxy spune:
buna la toata lumea, si soare cat doriti voi
.
Luna am citit la un alt subiect ca ai o prietena a carei fata de 10 ani respira predominant pe gura si ca doctorii de la voi nu recomanda operatia de polipi.Da daca vrei si poti o intrebi ce i-au recomandat in schimb pentru asta, ca nici sa o lase asa nu e bine, are multe parti negative .Te rog mult daca poti m-ar interesa pentru baiatul meu cel mare care tot 10 ani are si tot pe gura respira, si nu as mai dori o alta operatie de polipi, are una deja de cand avea 5 ani.Sper sa nu uiti.Merci.Revin sa-ti urez bafta sa fii aleasa pentru noul post.
In rest la noi e in sfarsit cald, dupa ploiele nesfarsite pe care le-am indurat, dar nu se stie cat tine minunea.Macar sa apuc sa ma plang de caldura.![]()
mychydutza spune:
ati vazut ultimul videoclip a lui lady gaga? http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA&feature=PlayList&p=D6FD1829229EBF01&playnext_from=PL&index=9![]()
![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Luna1 spune:
Back. Sedinta a fost super, am fost laudata, nu stiu ce naiba am dar sunt cu increderea la pamant, cum am o sedinta cum mi-e frica, daca ies eu tap ispasitor. Iar astia ma lauda. In fine.
Dana nu am probleme de gelozie, ma mai intreb si eu dar al meu atat ma iubeste si ma lauda (ca mai bine ca mine nu gaseste) ca mi-a anihilat toate geloziile. Nu glumesc.![]()
Nu mi-as dori sa lucrez in acelasi departament cu al meu, insa la el firma are 3 etaje, asa ca ne vom vedea doar la masa (daca ajung sa lucrez vreodata acolo). Chiar imi zicea bucuros ca ar fi f fericit sa luam masa impreuna.![]()
Roxy am sa o intreb insa iti zic sigur ca nu ii da nimic pentru ca si eu m-am mirat. I-au zis doar ca mai tarziu (nu stiu exact varsta) o vor opera daca nu se imbunatateste situatia.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Kariris spune:
bafta Luna sa ajungi sa ocupi unul din job-urile de care vorbesti!
Michy fain clipul. Eu nu prea am bagat-o in seama pe lady gaga asta, dar vazandu-i cateva clipuri realizez ca-i destul de misto dar destul de "inspirata" din arta madonnei. Prea mmulte asemanari cu madonna cand era mai tanara. Ma refer la coregrafie...
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Vivela spune:
Buna seara, strumfarie.
multumim din suflet pt sustinere si pentru urari 

am ajuns azi dupa amiaza acasa...ah, ce bine e acasa!
asa cum poate va dati seama, cam greu acum cu forumitul, eu inca nu pot sa zic ca m-am refacut complet, mi-e cam greu sa stau in fund - epiziotomia insa arata si se simte incomparabil mai bine ca data trecuta.
nasterea in sine a fost ok, o sa revin cu detalii zilele urmatoare, insa spitalul si conditiile din spital cred ca m-ar fi dus la depresie daca trebuia sa mai stau macar o zi in plus acolo.
Damian e ok, e inca cumintel, e ragusit de cat a plans in spital (eu acolo nu l-am auzit plangand decat la nastere, insa imi ziceau asistentele ca plange cel mai tare dintre toti
). e fomist ca frate-su, ar tzoncani toata ziua, daca il pun pe burta mea cauta in disperare "suzeta" , e asa indarjit ca reuseste sa-si tina capul pt 2-3 secunde si se trage, se impinge pana reuseste.
am vorbit la telefon cu David, ma intreba daca am fost la doctor sa-l scot pe bebe (a uitat ca i-am zis si ieri ca am fost
) si l-a auzit pe Damian scancind si a inceput: "nu mai plange, bebe, nu mai plange!" si a tot repetat fraza asta, parca era setat...oare ce o fi in sufletelul lui sa stie ca mami a lui e cu alt bebe acasa? 
uf, parca imi pare rau acum ca l-a auzit la telefon...
uitati si primele pozici, nu am facut deocamdata mai multe, nu prea mi-a stat gandul la asta.
va pup, ma duc sa profit si eu de liniste. noapte buna
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
monicabo spune:
Felicitari, Vivela!
Ma bucur ca ai nascut usor, si ca ati revenit acum acasa.
M-am uitat la poze, mama ce mic e Damian! Si seamana f. bine cu David mic!
Pe David cand il aduceti acasa? Sa vezi ce urias ti se va parea David in comparatie cu Damian. Eu asa am patit cand am venit cu Ana Maria acasa, daca am stat alea 2 zile in maternitate vazand-o doar pe ea, Andreea mi s-a parut uriasa cand le-am avut pe amandoua langa mine.
Luna, bafta cu joburile
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Azi va dau
din tren ;) va scriu de pe ipad in tren, prima experienta cu netul in tren:) .
vivela ma bucur ca ati ajuns acasa si ca totul e bine, Damian e un frumos, inca nu imi dau seama cu cine seamana dar nu conteaza, important e sa fie sanatos. Ai grija de rana ta, spala- te des ca e cald. Sunt curioasa cum il va intampina fratiorul mare pe cel mic. 
O zi buna fetele
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
33+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
vivela, bine ati revenit acasa! ma bucur ca e totul bine......cred ca te-a depresat spitalul, uf, ca greu mi-a fost si mie sa stau acolo! important e ca acum tu esti bine si ai un bebe frumos si papacios! mie nu mi se pare mic, e chiar baban! ![]()
![]()
eu am o perioada foarte agitata. caldura asta imi creaza asa o stare de nervi de nu se poate! sper sa treaca repede perioada de acomodare la conditii extreme si sa-mi revin...........
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Anya20 spune:
buna ziua tuturor!
felicitari celor mai tineri puiuti de pe aici ...eu n-am mai intrat de secole, iar acum am "picat" exact pe mesajul vivelei ...asa ca felicitari, sa fie sanatos micul damian!
noi suntem f bine...anya intra de azi in vacanta...arina se pregateste si ea de gradinita din toamna :)). eu sunt la serviciu, intr-o mica si foarte pretioasa pauza (nu mi se intampla prea des...)...asa ca prfit sa va salut pe toate si sa va spun ca nu v-am uitat.