Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Anya 

La fel si Valen si Jadi care intra rar pupaceli fara numar.
Vivela ce frumusel e. Si mie imi pare maricel, nu arata ca un nou nascut sfrijit (cum a fost Adelise la alea 2 kg 700 ale ei). Fugi si ia-l pe David, acum mi s-a facut si mie mila de el cand ai povestit cum vorbea prin telefon. Mergi si asigura-l ca esti mamica lui.
La noi e a treia oara cand Adelise nu pange la nursery, of desi sut fericita ca nu mai plange ma tot intreb daca s-a oprit din resemnare sau din cauza ca ea chiar vrea sa fie acolo.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
neatza
vivela,ce mare e damian si cu obrajiori roz!!
fii-miu behaie ca un magar,am trecut de stranut si muci dar ne-am pricopsit cu tusea.
ddanagh spune:
Vivela waw ce obrajori are, e frumusel foc si, intradevar seamana bine cu David bebe. Cand ai povestit de David la tel asa m-ai intristat, am pus buza ca aia mici, instinctual
. Cand il aduceti acasa?
hai mai Luna si la tine, nu cred ca la varsta asta se pot resemna astfel incat sa fie un lucru rau in asta, a uitat poate cum era dincolo. Eu, in locul tau, m-as bucura, si atat, ca nu mai plange aici.
Zoe fi barbata 
Anya stiu ca nu ne-ai uitat, si numai de cate ori m-ai ajutat cu sfaturi la telefon 
Stefania acum dc intri pe DC si din tren sa vezi dependenta si refreshuri ![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
25 cu Eric Mihai
mychydutza spune:
anya, ma bucur sa aud vesti bune despre voi!
dana, cum te simti?
luna, felicitari pt progresele lui Lis!
georgi, sanatate lui mihnea! si eu ma behai de 3 saptamani...si nu-mi mai trece!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Antoanela23 spune:
Buna dimineata, printeselor,
Nu am avut net doua zilea acasa si a fost tare greu, e clar ca-s dependenta.
Vivela, bine ai venit. Bebe Damian e scump foc, ptiu sa nu-l deochi ce frumos e.
Lunitzo, bafta cu job-urile, sa iasa cum vrei tu.
Eu lucrez cu sotul in aceeasi cladire, in corpuri separate si mancam la pranz impreuna, e cool. Uneori nu apucam sa vorbim acasa de-ale noastresi atunci ne vedem la serv la o cafea sa punem tara la cale.
Anya, ce bine ca ne-ai mai scris, pupici la fetele frumoase.
Valen, mersi frumos
.
Pupez fetele, o zi buna,
ddanagh spune:
Eu va las acum, ma duc sa ma epilez si apoi plec la Bucuresti la control. Doamne ajuta sa fie bine, mai intru deseara.
Georgi sanatate multa lui Mihnea, poate reusesti sa scapati rapid de tuse cu aerosolii de la mare.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
25 cu Eric Mihai
musso17 spune:
dana,Doamne ajuta!!
azi i-am facut lui mihnea un suc din toate fructele pe care le aveam in casa si pe pahar afara de pai am pus jumatati de nectarina si banane,ptiuuuu ce a mai baut,se credea baiatul la restaurant.
acu ca l-am prins cum doreste maretia lui sa bea sucurile ma duc la targ sa mai iau.
mychydutza spune:
m-a sunat mama ca cica andrei a vomat de doua ori azi dimineata(mancare nedigerata) si ca a facut si un pic de febra. a mancat multe rosii si cozi de ceapa si cred ca atata verzitura nu i-a priit. eu banuiesc ca temperatura e de la voma.....sper sa fie ok. le-am zis sa-i dea nurofen pt febra, si sa-l lase in pace. of, of!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
sunflower1979 spune:
salut!
intru scurt sa o felicit din nou pe mami Vivela pentru puiul mic, dublura lui David si sa-ti urez ca totul sa decurga cum nu te-ai asteptat de bine la reintalnire.
Micky sper si eu ca e doar o indigestie la andrei, dar chiar si asa, trebuie reluata alimentatia doar cu mancaruri usoare, cand cere el. Sanatate!
va doresc un wkd placut si concediu frumos celor care pleaca. vremea se anunta super la mare pentru saptamana viitoare. doar eu am un nor negru deasupra capului mai ales ca azi dimineata a aparut prima fetita contaminata cu varicela de la ultimul val. sper sa avem noroc si nu-mi doresc decat sa prindem macar 3 zile de plaja (daca o fi sa-i apara)
va pup si ne auzim peste o saptamana!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
Cygni spune:
Acum am aterizat si eu, afara e crima si pedeapsa.
Vivela
ce ma bucur ca sunteti bine si ati scapat de spital, abia astept sa ne spui cum a decurs intalnirea dintre cei doi fratiori
, o sa fie bine, ai sa vezi.
Am fost si mi-am facut pedichiura la altcineva decat de obicei pt ca cea la care ma duceam a plecat in concediu si am murit de nervi ca am dat peste o domnisoara care mi-a dat sangele rau de tot si nici nu mi-a facut ca lumea la calcai, drept urmare nu am lasat bacsis ca serviciile au fost f slabe :( spre deosebire de pensat care a iesit excelent.
Tot incerc sa incarc niste poze online insa imi da o eroare la picasa pe calc de acasa, trebuie sa incerc pe laptop.
Acum sa povestesc si fazele cu Alise.
Era in cada plina de spuma si striga:
-mami, da-mi ala cu cale ma jucam eu
-care ala?
-ala vel(r)de de-acolo
eu ma uit in jur si-i spun
-Alise, nu vad nimic verde
-mami, nu velde, pahalul tulcoaz 
acum foloseste nuante, fucsia, turcoaz, magenta, lila. m-a topit.
e amuzant sa auzi in masina pe Alise spunand in locul gps-ului:
-peste o suta de meti vilati la stanga![]()
noi uneori avem discutii despre cum e corect sa faci acordul, mai nou imi da lectii de gramatica, zice:
-mami, se spune un pantof, doi pantofi
-da Alise e corect, zic io nestiind unde vrea sa ajunga
-atunci un piciol, doi picioli de ce nu e colect?
eu raman fara replica si ma framat cum sa-i explic pe intelesul ei si-i spun ca pluralul nu are mereu regula, ca si la pat, un pat, doua paturi, un picior doua picioare, nu stiu unde o sa ajung cu intrebarile astea ca ma omoara cu detaliile