Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,ce nuanta e aia magenta?n-am auzit pana acum,pe celelalte le stiu dar asta..
wk-end placut sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

cygni,ce nuanta e aia magenta?n-am auzit pana acum,pe celelalte le stiu dar asta..
wk-end placut sa aveti!!

georgiana,mamica de mihnea

Georgi, parerile sunt impartite la astea, depinde de perceptie caci culorile se aseamana intre ele, eu consider ca magenta e o nuanta ceva mai inchisa decat fucsia, se apropie mai mult de mov decat fucsia de roz. Dar na, fiecare cu stolul lui

Am reusit in sfarsit si pozele de la Lepsa, va rog sa faceti abstractie de tinutele horror ale fiica-mii ca a fost f frig acolo
uitati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna seara

trec si eu sa va salut si sa va multumesc de cuvintele frumoase la adresa puiului meu mic . chiar ma uitam acum ceva vreme pe pozele lui david de cand era mic-mic si ma gandeam ce uratel era, umflat si sifonat, cum Doamne iarta-ma mi se parea frumos? e clar ceva hormonal declansat de nastere, ca si acum m-am indragostit de cel mic, mi se pare foarte frumos, desi sunt constienta ca altora poate nu li se pare cine stie ce, na, e un copil nou-nascut...

savurez la maxim zilele de cumintenie, ca nu prea am stiut ce-s alea - david a urlat din prima zi acasa, damian e mult mai rezonabil. plange doar putin, mai mult scancit, e drept ca si eu sunt mult mai relaxata si cred ca si asta conteaza, ma simte linistita si se linisteste si el. face aceleasi grimase ca si david, stam la povesti minute intregi, se uita la mine cu niste ochi maaaari si cand ii vorbesc, ai zice ca acum incepe sa vorbeasca si el. uitasem cat e de minunat .

maine o sa mergem sa-l luam si pe david acasa. nu stiu cum o sa fie, sper sa ne descurcam. nu mi-e decat de dracia asta de taietura - ca nu prea pot sa ridic sau sa stau jos - adica pot, dar evit pe cat posibil, in ideea sa se vindece mai repede. ma gandesc ca n-o sa-l pot lua in brate pe david, sa ne calarim sau sa facem ce facem noi de obicei si atunci sa nu resimta asta ca pe o raceala din partea mea. om vedea, mi-e dor rau de el, incerc sa nu ma mai gandesc, ca imi vine s-o iau acum din loc sa ma duc la el.

scuze ca nu va raspund fiecareia in parte, de citit am citit tot, va doresc sanatate multa la strumfi si voua si pupici multi la copii destepti si spirituali (cygni, ma dai pe spate cu culorile alea, eu habar n-am ce-i aia magenta, fucsia ... astea au aparut dupa revolutie, nu? ).

seara buna .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele!
Pup mai ales fetele care intra rar gen anya , valen si...jadiii!
Georgi si cygni, daca imi permiteti, magenta nu e nuanta de culoare, e rosul pur din codul de baza CMYK (Cyan-albastru, magenta-rosu, yellow- galben si K- black). Codul cmyk se foloseste in tipografie.
Vivela, cat am ras la remarca ta aia cu nuantele aparute dupa revolutie!!!

Si acum sa te pup oficial mamica curajoasa si sexoasa, vivela , sa te felicit, sa-ti spun ca am admirat puiul bucalat si dragalas (Doamne, ce scumpi sunt, ma lasa nervii de dor!) si sa va urez la toti viata lunga si fericita si sanatoasa si plina de bucurii!

Mai am da acu chiar nu ma lasa laur ca vrea cu london bridge

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............si un pahar cu apa, ca deja ma apuca pandaliile cand vad ce caldura e afara..
violeto, spune drept........cum e la casa comparativ cu apartamentu de bloc???? mai suferi asa de caldura????
...altceva nu ma mai ajuta neuronu flescait de caldura sa mai zic, asa ca va doresc un vikend placut.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
cygni,vio..multumesc de info.
vivela,va doresc reintalnire placuta si fara peripetii,sa fie asa cum va doriti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua dragelor, salutari de canicula, guvernare intr-o rana si coduri de toate culorile, magenta nu

Ce mai faceti? Noi bine, am trecut pe la voi, dar am mai citit ca noi citim, dar timp nu prea de scris.

Vivela multe felicitari, e tare dulce cel micut, bucura=te de perioada asta, scurta asa cum este fara sa iti faci prea multe probleme de constiinta pentru david, desi e greu. Sa stii ca el probabil ca s-a gandit fix o secunda la bebele cel mic cand cu tine la telefon, in rest, nu sta sa se gandeasca, vai, e mami acasa si ce o face. Ei percep altfel trecerea timpului, si timpul si capsorul lui sunt ocupate cu altceva. Mai tare te framanti tu.
Eu tin minte ce ma apucase un plans de mama focului ca cea mica avea cateva zile si venise sf Maria, Alessia e si Maria si nu are fata mea cadou. Bineinteles ca avea cadouri dar nu de la mine, si mi se parea asa o tragedie! Acum imi vine sa rad dar ce mai sufeream.

Ai dreptate Monica, si mie mi s-a parut alessia uriasa, si desi ti se pare si cel mic ff mic, cea mare mi se parea pieptoasa, cu spate lat, cu maini imense. trece in 2-3 saptmani sentimentul asta, acum mi se par amandoua micute si scumpe ca sunt ale mele si le iubesc de mor!

Noi suntem bine, Alessiuta merge la gradinita de o luna si ceva, la o gradi privata si la toamna la stat, ne-am inscris.
Vreau sa va spun ca eu stiam ca ea este mamoasa, noi nu am lasat-o nicaieri noptile, am stat cu ea, mai ales acum, mai am un pic si fac un an de cand stau din nou acasa, in fine. S-a acomodat extraordinar. Nu a fost data sa o las si sa planga. Nu vrea sa plece deloc in nici o zi, rade si se joaca, are alte smecherii, e mult mai sociabila, s-a facut fetita mare, stie de toate. A avut chiar si serbare si fata mea dupa 1 luna de gradi a spus 2 strofe din 2 poezii diferite in mijlocul copiilor in fata. A avut litera 8, si o strofa din alta poezie. Am fost tare mandra de ea. Are o evolutie uimitoare de cand e acolo. Sper sa fie asa si la stat, pt ca aici am putut sa stau cu ea 4 zile la inceput, si eu pe acolo pe undeva, si a fost o acomodate extra.
Acum e mare, frumoasa, merge cu bicicleta cu roti ajutatoare, e prietenoasa si se joaca cu copiii, o iubeste pe sora ea enorm si mananca de rupe, si la gradi si acasa .
A mai fost mucioasa cand si cand, dar subtirel, a mai si tusit, ca de inceput de gradinita, insa nimic relevant.

Noi mergem la mare in Grecia la sfarsitul lunii, cu amandoua zanele, abia astept. Am probat astazi amandoua costume de baie, imi place, suntem pe val , am slabit, fac sport, sunt super happy ca e vara. In fiecare zi suntem in parc, mai tot timpul, la sport aproape zilnic si eu, dar e la 5 min de casa, conteaza enorm, costumele de baie sunt prietenoase, la fel si cantarul. Au fetele mele, colace, creme de plaja, costume de baie pt poza si slipi, abia asteptam.

Ziceati de locurile de joaca de la Petrom in Constanta. Nu sunt aceleasi de la OMV, acum Petrom V de fapt de peste tot? E un concept OMV - Petrom si in toata tara sunt, si pe sosea si in mai toate orasele unde se afla OMV-uri. Si in Bulg la fel, noi ne oprim sa ne dam in tobogane, dar sunt subtirele tare, nu sunt prea mari si leaganele cam putintele. Daca sunt aceleasi. Sunt bune sa tina copilul ocupat cat bei cafele, si sunt perfecte pentru drum, cand mergeam cu alessia cu masina, mereu ne opream la cate o benzinarie, si de 1 mai de la munte la fel undeva pe drum, Isa mananca Alessia se joaca.
Noi mergem in continuare la Bordei, dar am descoperit minunatiile facute in Herastrau, sunt imense, sunt multe si mari, Alessia e in lumea ei acolo. PLus un Kisseleff pt umbra cand si cand.
Va pupam si va citim in continuare, stiu cum e cu gradele in diversele zone, cum e cu copiii, ce mai fac cu totii, ii pupam pe toti.
Luna, bafta cu jobul, eu ii tot povestesc ce mai citesc sotului, suntem la curent cu tot
. Bafta si la tine la job si sa iasa cum vrei sa iei pranzul cu sotul ca suna tare bine!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si daca e bal bal sa fie, tot noi va deranjam, sa ne mai vedeti si cum aratam daca va era dor
http://community.webshots.com/album/577923029UCQxQo

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hop si eu din nou! Va scriu de la mare, alertati de canicula am zis sa o vedem cum e la navodari:-) Asa ca am tait-o scurt, suntem la iesirea din
mamAia la niste studiouri faine. Si desi am zis ca stam pana Maine cred ca ne vo
intoarce luni. Apa e excelenta, soarele cam arde dar in rest statiunea e full de turisti, nici in iulie, august nu am vazut Asa multa lume. Vivela, ai in baiat pe cinste, Mai ca as Mai face unul de mult va invidiez [:d]. Scriu de pe iPod si zau daca stiu unde e enterul :-) mama lor de capsuri si Autocorect ca nu stiu inca sa le setes
z. Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Clau, ce papusi superbe, ptiu, ptiu, ptiu!
Mychy, si aici e cald, trust me, doar ca seara e misto sa stai afara...cand nu sunt tantari

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput