Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Luna, sa stii ca si eu imi faceam probleme de cum as pune 3 scaune de masina in spate, mai ales ca-mi place masina asta. Noi stam si in 2 camere si chiar ne calcam pe picioare in formula actuala.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla deci pe cand te felicitam?

Uite una din ASTA e salvarea, cumpar una, imbarc familionul, si la colindat cu noi. Asta daca nu ne lasa barbatul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Valeuuuu, m-au convocat la gradinita maine dimineata la sedinta, din cate stiti, la ce ar trebui sa ma astept? Cat se cere "fondul clasei" la stat si cand se da?
Tocmai mi-a venit curentul de plata pe 3 luni, 478 ron .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Luna, sa stii ca si eu imi faceam probleme de cum as pune 3 scaune de masina in spate, mai ales ca-mi place masina asta. Noi stam si in 2 camere si chiar ne calcam pe picioare in formula actuala.

Carla deci pe cand te felicitam?

Uite una din ASTA e salvarea, cumpar una, imbarc familionul, si la colindat cu noi. Asta daca nu ne lasa barbatul.

Da, fix ce-mi lipseste, pentru asta cumpar toate locurile de parcare din fata blocului. Nu mi-au trimis astia nici alocatia si nici indemnizatia, nu-mi mai atata chestii de zgariat pe ochi .

Eu zic ca nu ma mai felicitati deloc, intelegerea cu sotul a fost s nu ne protejam pana a implinit fata 1 an, daca se intampla, bine, daca nu, se incheie lucrarea. Si cum fata a implinit anul si testul e negativ, se pare ca s-a cam terminat. Tot astept sa-mi revina menstruatia, de 2 zile jumate am niste dureri de burta, mijloc si cap de-mi iau campii si inca nimic. La Saby a revenit la 10 luni si 2 zile dupa nastere, acum astept. Probabil este din cauza ca inca alaptez destul de mult, mai ales noaptea, ca ies caninii la terorista.

Mergi la inceput

Carla lasa ca nici eu nu-mi permit caravana inca, dar sigur imi iau una candva, sunt adevarate case pe roti. Ei zici tu ca nu mai faci inca unul, lasa ca mai trantesti un baietel anul viitor, asa ca sa vezi cum e si sa fi mamaica de baiat.

Am uitat sa va dau si alta veste (azi sunt cu vestile): "prietenul" meu se prezinta la servici luni, azi a trecut tot managmentul pe la mine sa ma anunte ca imi sunt alaturi, ca orice problema imi creeaza venirea lui sa-i sun bla bla bla... Eu nu mai am de-a face cu el direct, i s-a pus in vedere ca nu are voie sa ma contacteze, decat Head Office in caz de nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Luna, vad ca esti stresata rau, cu cm-ul cu locul de munca al sotului. Insa trebuie sa fie totul bine! Daca te-ai protejat cu anticonceptionale, atunci sansele de sarcina sunt infime. Deci iti doresc sa nu fie cazul! Iar cu sotul, bine ca v-au dat preaviz asa de lung, practic sunt 3 luni si ceva in care sunt sanse sa-si gaseasca ceva. La noi se da preaziv de 15 zile lucratoare, greu sa-ti gasesti intr-un timp asa de scurt ceva. Dar de 5 ani sunt probleme la ei in companie si acum a "explodat"?

Cygny, daca veniti in Bucuresti, mi-ar face placere sa ne vedem.
Si pe Fianna o pandim

Carla, strict de curiozitate, care a fost rationamentul sotului tau, cand a zis ca mai vrea un al treilea copil doar daca ramani insarcinata pana face Lary 1 an? Dupa aia de ce nu? Ca mie din contra, daca (,) chiar va mai doriti copii, mi se pare mai usor cand mai cresc fetele, ca sa fie diferenta mai mare intre al treile si primii 2...

Cu gradinita, vad ca v-au chemat la sedinta mai devreme, noua ne-a zis pt toamna.... Cred ca se va discuta si despre fondul anual, si (cum va fi la noi la gradi) despre anumite cumparaturi care trebuie facute de parinti (oarece hertie, servetele etc), "trusoul" copilului, in sensul de ceea ce ar trebui sa aibe la dulap (ceva gen 1 pereche papuci, 2 perechi de chilotei, maieu, bluza, sosete, dresuri etc), pe care pe parcurs le iei la spalat, aduci altele. Ei trebuie sa le aibe acolo in caz ca se uda/muraderste copilul, sau scapa un pishu etc. O alta problema pe care ar trebui sa v-o spuna ar fi ca in ziua inceperii gradinitei, tre' sa aduceti de la medicul de familie un aviz, valabil 48 h, ca e copilul sanatos. Plus fisa medicala (noua ne-a cerut-o acum in iunie si am dus-o) completata de medicul de familie al copilului, cu vaccinuri, ca nu e luat in evidenta pt nu stiu ce afectiuni, ca e apt de gradi etc.
Cam din astea, chiar sunt curioasa, te rog sa-mi spui si mie ce v-a spus la sedinta. Ca noi suntetm convocati in toamna, asa ne-au zis dnele de acolo, "va vor spune exact la sedinta ce si cum, in toamna"

Cu factura la curent, si noi platim destul de mult, insa vad ca voi aveti mai mult... Noi platim 30 ron, 30 ron apoi regularizare (citire contor) si 200-230 ron, deci cam 300 ron - 3 luni, deci in jur de 100 ron pe luna.

Vivela, vad ca esti bine, supravietuiesti cu 2, daca scrii pe forum!

Stefania, am vazut si eu pozele cu Catarina, nu fusesem pe faza cand le-ai pus, am vazut la vivela.... who's Martin?

Mychy, cum este exact autocolantul ala? fosforescent?
Ma bucur ca Andrei e mai bine, iar vis a vis de tine...el e obisnuit sa te vada cel mai mult pe tine, in fiecare zi... atu o sa-l vizitezi, in timp va mai creste si anii urmatori nu vor mai fi probleme cu vorbitul cu tine la telefon.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Monica, multumesc ca m-ai pregatit oarecum pentru maine . Fisa medicala am luat-o spre completare si o vor in septembrie, am auzit de gradinite care cer 200 ron pentru pat, ca nu au destule .
Rationamentul cu bebe3 nu a fost al sotului, nu mai stiu cine a venit cu ideea, dar am fost amandoi de acord. Eu in octombrie implinesc 35, chiar nu ma vad facand copii mai tarziu de atat, e si riscant pentru amandoi si nu vreau sa ma confunde educatoarele cu bunica . Dar nu stim daca ne mai dorim copii, argumentele sunt in mod egal distribuite si pro si contra, sunt momente in care balanta inclina de o parte sau de cealalta in functie de starea noastra de spirit.

Am uitat sa spun ca noi ne incalzim electric, curentul a fost pe februarie-mai, deci a intrat si mult din incalzire in banii astia.

Mergi la inceput

Monica nu sunt probleme la sot la servici, adica practic firma este internationala, de consultanta, face bine si pe criza si pe vremuri bune. Numai ca s-au gandit ei ca e mai bine sa outsource partea de IT. Practic ii da pe ei afara si angajeaza o firma care se ocupa de ce face sotul meu acum, mai ieftin.

Carla eu mereu am avut o pasarica, cum ca trebuie sa am copii in numar par, ori 2 ori 4, ca daca sunt 3 unul ramane pe dinafara la joacuri. Asa ca daca sunt gravida ce ma fac? Poate doar sa fac gemeni. Hai ca aberez deja, daca aude al meu sot fuge in lume de pe acuma.

Mergi la inceput

Al treilea e arbitru la jocuri. Sau poate ies gemeni de data asta, cum bine ai zis. Exista scoica dubla pentru masina?
Sotul tau stie romaneste sau trebuie sa-i sopteasca o pasarica pe limba lui?

Mergi la inceput

Al meu nu stie romaneste, macar atat mi-a ramas, pot vorbi romaneste fara sa inteleaga.

Stie mici expresii ce mai fura cand vorbesc eu cu copii.

Mergi la inceput

Deci sa lasam gluma ca dupa ce mi-a trecut prin cap ideea de gemeni mi-a venit CM.

De grija asta am scapat deci.

Restul sanatosi sa fim ca le rezolvam noi.

Mergi la inceput