Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie nu mi-a venit nici asa, ce sa mai incerc? Deja cred ca incep sa bat pe cineva.
Boc zice ca cei care au mai multe proprietati trebuie sa contribuie la fondul de solidaritate cu guvernul, ca de-aia n-au taiat frunza la caini pana acum .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!
Deci m-am intors si a fost f misto. Daca nu mi-ar fi mie tarsha cu avioanele, as putea spune ca din zecile mele calatorii par avion de pana acu', astea au fost cele mai misto. Plecarea super lina, venirea cu turbulente, da' super decente
Frumos si la Viena, desi obositor; n-am dormit 22 de ore si acu', intoarsa la ora 20.00 in tara tre sa ma trezesc maine la 4 juma ca la 6 tre sa fiu la birou ca plantam copacei si facem gratar. Suna misto, da io sunt daramata.
Am avut ambele zile workshopuri si prezentari directori de mk din Bulgaria, Cehia, Germania, Austria, Ungaria si Romania si seara am avut program de colindat putin cu ghidul prin viena si apoi la masa. Ce credeti ca am mancat? Ce am gatit noi in gasca, organizat la un fel de scoala de gatit? Am primit fiecare retete diferite si ingrediente si am facut pizza, placintele, briose, chec, iar eu un tort de cioco cu gem de portocale. A fost superrrrrrrrrrrrrrrr! Cand ziceam ca mergem la hotel sa dorm si io ca se cam facusera 21 de ore de cand nu mai dormisem au tras de mine sa mergem la o terasa pt "one for the road". care au fost 2 si s-a facut de 1 noaptea pana am ajuns la hotel.
Ador diversitatea, a fost o experinta super, n-am distrat f bine si austriecii super gazde!

Carlo, deci ashea, io care l-am turnat pe laur la 36 voi fi strabunica lui laur cand merge la scoala, ha?
Luna, succes cu sotul!

Mai am da mai zic maine ca ete, se facu de 11 si la 4 ma cam trezesc.
Puuuuuuuuup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Luna felicitari pt cm!!! Imi pare rau ca ramane sotul fara job, succes la cautari! Poate va uitati si pe la alte tari, sa deveniti expati pe undeva, e o experienta faina!

Carla bine a patit vecina cu masina! asa-i trebuie!

Monica, Cygni sigur ne vedem, eu ajung saptamana viitoare si nu am inca planuri!

Apropos de cadouri, noi inca mai sarbatorim 2 ani si cateva luni. Pe 1 iunie am avut 2 ani si 10 luni si i-am luat cadou si i-am facut tort verde cu dinozaur, la cerere si cateva zile dupa am tot cantat Happy Birthday( care la el e ceva de genul abadei badi). Acum sunt niste reduceri pe aici si o sa i-au sa-i pun deoparte diverse printre care vreau un scooter ca al Lunei, o masa de lucru cu scule( workbench), chestii cu dinozauri ca asta il preocupa acum si vad eu ce ma mai inspira. Tre sa-i iau si pentru cand vine surioara si sa i le dau atunci spunand ca ea i le-a adus

fianna cu printisorul Matei

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
am citit tot dar nu ma pot aduna,in trei saptamani imi vine sotul si am intrat in agitatia de rigoare cand le fac pe toate din inertie.
vio,felicitari,ma bucur ca experienta cu avionul a fost una buna..pfuu dar ai alaergat nu gluma..o iesire de genul asta trebuie sa-ti puna sangele in miscare chiar si obositoare fiind.
zi buna sa aveti!!!

Mergi la inceput

Salutare!
Vreau sa ma urc in avion si sa merg intr-un loc exotic, cu mare turcoaz si nisip fin alb, cu palmieri si casuta pe plaja, cu musculosi care sa-mi aduca sucuri naturale si prajituri...

Editez sa zic ca mai bine ma teleportez, ca nu-mi place sa zbor. Si as vrea sa am iar 20 ani si sa nu stiu de Boc, impozite, rate si Euro.

Fianna, vreau si eu sa ne vedem.
Vio, hai ca la 36 inca mai merge, dar la cum zicea Monica, sa fie diferenta mai mare intre fete si al 3-lea bebe, ar trebui sa ajung mamaie cu copil de gradinita. Cand ne vedem la ochi? Nu treci pe aici dupa gratar?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,prin maldive sau fidji,in bungalouri m-as vedea si eu..sa aud marea noaptea,sa stau pe mal in bataia valurilor..si multe altele..sa visaaaam.

Mergi la inceput

Ooo, da, sa aud valurile si sa dormmmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

DESTEPTAREA!!!!

Auzi la ele, Fiji, Maldive, la Sovata nu va mai convine!

Vin si eu de gasiti ceva ieftin, sau macar asa in vis.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

La multi ani ARINA ILINCA!!!
si La multi ani Elisa!!!!

sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe multe bucurii in viata!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

La multi ani, Elisa!

La multi ani, Arina!

Rugati-va mamicile sa ne mai arate poze cu voi.

Mergi la inceput