Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 19
violetan spune:
Heeeeeeeeeiii, la multi ani Elisa si la multi ani, Arina! Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte de ce e mai bun si mai frumos in viata!

Beeeeeeeaaaaaaaiiii, ce faceti???
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
La multi ani fericiti, Elisa si Arina, sa cresteti mari, frumoase, destepte si norocoase !

.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Daca nu se inghesuie nimeni cu poze, pun eu de la aniversarea Larisei. Am putine, ca mai mult am facut film. Nu va lasati indusi in eroare, a ales cartea, clama de par si pixul, cheile de la masina erau a 4-a alegere, la bani nici nu s-a uitat...
Aici: http://larisa.geneza.ro/poze/aniversare-1-an-lary.html
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carla, e ireal de frumoasa lary!
Si cu siguranta e mult mai angelica
decat saby! Sunt frumoase amandoua, aia e clar, dar lary sigur va fi mai cumintica decat papusa ailalta!![]()

Bai, ce copilasi avem, nu? 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza............
la multi ani! Elisa & Arina

....si la multi ani AndraZ!!!!!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
mychydutza spune:
carla, mie-mi place poza asta http://larisa.geneza.ro/poze/aniversare-1-an-lary.html?dir12=&pic12=15&dir12=&
zici ca n-a mancat de 2 zile si abia astepta petrecerea de motz!![]()
![]()
simpatica rau!
violeta, sa-ti fie de bine plimbarea.....ma bucur ca ti-a placut!
luna, dupa ce am citit de tzatzele tale tari.....am fugit la ultimile postari sa aflu deznodamantul. ma bucur ca ai scapat de stress......
nush ce naiba , luna asta am scapat de sindromul nervos premenstrual(sa-ti traiasca famelia Vivelo) si am dat in ...tzatze umflate si dureroase!
dac anu-i una tre'sa fie cealalta!
cigny, mi-ar placea sa ne vedem. prietena mea sta in doamna ghica....
musso, ma bucur ca te bucuri ca-ti vine soatza1

monica, nu-s fosforescente autocolantele alea.....sunt normale. mie-mi plac tare mult. acu astept sa-mi vina coletelul!![]()
oricum cand le-oi dezlipi cred ca se duce cu tot cu glet. oricum jos le dau cand oi zugravi , si cum nu am de gand sa fac treaba asta fff curand....abia astept sa-mi plantez floarea soarelui in dormitor.
soatza mea a venit azi dimineata, andrei cica n-a plans deloc dupa el ...am un copil tare intelegator. abia astept sa-l vad.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani, Arina!
La Multi Ani, Elisa!
Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase.
O zi buna,
Luna1 spune:
La multi multi ani fericiti Arina si Elisa! Mamicilor le urez sa aiba parte numai de bucurii din partea printeselor. Sper ca ati petrecut frumos.
Carla frumoasa foc Lary. Mai ales cand doarme pe pat, sunt superbe pozele alea.
Mychy deznodamatul a fost cum trebuie, e de bine.
Ia vezi tu cu tzatzele tari, ai ceva de anuntat?
Vine fratioara lui Andrei?
EU la scarbici...
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)