Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
anca,superbe pozele,am ramas uimita cand am vazut cine a rupt turta.intr'adevar saby pare mai poznasa si lari mai cumintica..sanatoase sa fie.
mychy,mie mi-a placut autocolantul cu orhidee..e gen tapet sau cum?de unde faci comanda?
cristina,ati ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Neatza la toata lumea!

Chiar daca nu le cunosc, La multi ani pentru Arina si Elisa!

Luna am citit vestile bune, le-am citit si pe cele mai putin bune macar sunt trasparenti si l-au anuntat din timp, sunt convinsa ca isi va gasi ceva bun pana atunci si ii doresc mult succes. Sa nu fii necajita

monica, mychy si Carla o sa aflu exact saptamana asta daca vin sau nu fiindca acum iarasi e Alise mucoasa si c-o vaga tuse, ca anul asta n-a fost niciodata bolnava :(

Carla f frumoasele pozele, ce ochi are Larisa, uitasem total de obiceiul cu turta , mi-a placut cum s-a infipt in ea hehehe.

Violeta vai ca te-ai distrat, nu gluma cu strainezii aia :)

Sambata seara am intalnit pe faleza o mamica foarte simpatica cu un baietel de 5 ani frumos taaaaaaare de tot si s-au jucat copiii mult impreuna si o lua pe Alise de mana si ea-i zicea ca nu vrea s-o tina; eu m-am topit dupa baietelul acela si ne dadusem intalnire (eu cu maica-sa ) a doua zi adica ieri intr-un parc insa a inceput o furtuna si nu ne-am mai dus iar acum ma oftic ca nu am telefonul mamicii sa ne mai vedem ca tare bine a fost cu ei. Sper sa ne reintalnim intamplator.

sandrinutza voi ce mai faceti, n-ai mai intrat deloc pe-aici? eu trebuie sa fac itinerariul pentru spania, ajungem pe 15 august noaptea, stam luni si marti la madrid, miercuri plecam spre valencia, vizitam oceanograficul si e posibil sa petrecem o noapte in sagunto iar apoi ne vom caza la marina d'or si ramanem acolo in principiu pentru toata a doua saptamana eventual cu mici iesiri pe ici pe colo la ce va mai fi de vizitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgi, uite aci:
http://www.deco-perete.ro
www.sticker-decorativ.ro

sau pe gogulee cauti dupa: autocolante perete!

astea de le-am luat eu sunt ca niste abtibilduri mari, se dezlipesc de pe un carton si se lipesc pe perete. cica se pot dezlipi daca vrei sa le pui in alta parte, dar eu n-am reusit....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, multumesc, Lary nu e asa fotogenica, in realitate este mult mai dragalasa.
Mychy, in viteza am citit "tzazte umflate si paroase" .
Si mie-mi place poza aceea, adevarul e ca ambele fete sunt niste fomiste... Asta mica, imediat cum vede ceva de mancare, incepe sa arate si sa strige "vea asta", "da d'asta", "da si mie aia" si cand nu se satura zice "mai vea", "aduce aia". Ieri m-a zapacit cu "asta paseaza" ca erau prea mari boabele de mazare.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mychy, in viteza am citit "tzazte umflate si paroase" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, si mie-mi plac pozele in care dorm copiii.
Georgi, eu n-am fost uimita .
Cygni, i-a placut mult turta, s-a mozolit toata, a pus-o si pe rochita, s-a umplut pana la umar, si-a dat si pe fatza, s-a distrat fata. I-a placut si tortul, cu tot cu decoratii, dar dupa toata agitatia si specialitatile culinare, tot sanul i s-a parut cel mai dulce loc in care sa adoarma .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

La multi ani Elisa si Arina!! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase!!!

Carla foarte frumoasa Lari si scumpica foc cum le imparte turta la toti

Luna
ma bucur ca mai poti sa astepti pana vei cumpara caravana cu multe locuri

O zi buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania caravana o vom cumpara sigur pt anul viitor, am fost ieri si am vazut cateva, sunt adevarate case pe roti cu tot ce iti doresti, aragaz, chiveta, paturi, apa calda, unele sunt lux, dar o vom cumpara cu 4 locuri doar.

Eu in weekend mi-am mai updatat websitul si am pus ceva poze dinainte de Adelise:

AICI din vacanta in Mallorca acum 4 ani si AICI din Romania cu Cosmin si cateva cu noi in vara lui 2005. Cine n-are ce face poate arunca un ochi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Luna, si mie-mi plac pozele in care dorm copiii.
.

e de inteles, probabil esti nedormita , e firesc ca asta sa fie pozitia preferata de tine pt fete .

pozele sunt foarte frumoase, le-am admirat si eu aseara dupa ce ai pus linkul. prietenii aia ai nostri ne-au anuntat aseara ca nu mai pot veni, asa ca am plecat la o plimbare in IOR in 4, parca eram la mars, o aglomeratie de n-am vazut, parca eram la maraton, nu la plimbare. trebuia sa fii atent sa tii pasul, ca altfel te calcau aia din spatele tau . halal plimbare, nu stiam cum sa ies mai repede de-acolo. bleah.

Luna, bine ca ai scapat de stres...eu- cand imi intarzia nejustificat- foloseam niste puncte de presopunctura, unul e pe undeva pe partea interioara a talpii parca- in scobitura si altul la un lat de palma pe partea interioara a piciorului, deasupra gleznei. daca aveam rabdare cu masajul - veneau uratii in ziua aia sau a doua zi.

mychy - cred ca nu te superi ca-s sanii umflati , mai nasol ca-s si durerosi...eu n-am avut senzatii d-astea - nici macar cand am ramas gravida, motiv sa-mi fac tot felul de ganduri.
insa ieri david m-a vazut alaptand si mi-a facut "un compliment" : "mami, ai doua tzatze mari" (macar acum, dar la ce folos...si ce noroc ca-s (doar) doua!).

Vio, sa-ti fie de bine plimbarea!

La multi ani fericiti, Andra! stiu ca esti ocupata pana peste cap cu jobul, dar mi-ar placea sa mai treci si pe-aici, macar cu cititul din cand in cand.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Eu in weekend mi-am mai updatat websitul si am pus ceva poze dinainte de Adelise:

....mai, sa nu te recunosc http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=6509

...saracu "inglish-man", n-a mai avut nicio sansa.......

vad ca Stefania ti-a pus "gand rau"..te vrea bortzoasa musai!

Mergi la inceput