Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
....mai, sa nu te recunosc http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=6509...saracu "inglish-man", n-a mai avut nicio sansa.... vad ca Stefania ti-a pus "gand rau"..te vrea bortzoasa musai! ![]() opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Hehehe ce vremuri, a fost perioada mea de glorie, dar lasa ca merg eu la sala de luna viitoare...
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
nu Vivela, cum sa fac mofturi din cauza marimii.....
mi le-as dori asa tot timpu' ...da' vrabia mihai viteazu!![]()
![]()
auzi, pe ce vale mergeati voi in excursii si va placea mult??? a Lotrului?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza nu Vivela, cum sa fac mofturi din cauza marimii..... auzi, pe ce vale mergeati voi in excursii si va placea mult??? a Lotrului? opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
daaaa, si nu-mi aduce aminte ca ma apuca plansul, ca anul asta cred ca nu ajungem...
. Lunaaaaa,
, nebunatica mica ce esti _
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
nma spune:
LA MULTI ANI ELISA 
LA MULTI ANI ARINA 
Abia astept si eu poze de la petreceri
.
Andra LA MULTI ANI fata draga
.
Miki nu roti cutitul in rana. Ieri trebuia sa merg la plaja pe valea Lotrului dar din motive de vreme prietenoasa am renuntat
.
Vad ca va e dor de bb mic. Eu chiar vorbeam ieri cu sotul de o posibila sarcina. Ne-am propus sa ne oprim la doi dar ... exista un poate mic. Adica am fost cu capul in nori si acum asteptam
. Daca sunt gemeni e vai de fundul nostru.
Vio sa iti fie de bine plimbarea
. Imi tot propun sa te sun dar cum nu reusesc te intreb aici. Voi produceti panie 100% din secara? Si daca da e posibil sa gessesc si aici? Se pare ca sunt alergica printre altele si la faina de grau. Pana acum am gasit paine de secara doar prin Sibiu. Am uitat ca vreau si biscuiti din secara sau din orice cereale dar nu grau
si fara ou si lapte.
Nu stiu daca v-am spus dar mi-am facut o gramada de analize si se pare ca dermatita mea apare datorita intoleranteli la o gramada de alimente. Acum sunt la dieta si parca se vede luminita de la capatul tunelului.
Despre pustime nu pot sa povestesc multe. In weekend au fost la munte, acum sunt prin Oradea. Au un program incarcat dar frumos. Alex profita la maxim dar Andra e suparata pe mine. Nici nu vrea sa vorbim la telefon
. Abia astept sa mergem la ei.
Lucrarile la casa merg binisor. Am comandat o parte din mobila. Saptamana asta trebuie sa gasesc canapeaua pt living, scaune pt locul de luat masa (am gasit unele pe gustul nostru dar pretul era mult peste posibilitatile noastre
. Macar am luat masa). De fapt am multe de cumparat. Suntem putin presati de timp iar vremea se joaca cu nervii nostri. daca mai ploua mult nu terminam la timp.
Nico
nma spune:
Am dat send sa nu pierd mesajul.
Vivela nu cred ca am apucat sa te felicit. Ai doi copii minunati
. Mi-au placut mult colajele
. Daca ajungeti prin zona sa a anunti.
Luna deci te bagi la caravana? tare mi-ar placea si mie. Sper sa iti gasesca sotul un job asa cum va doriti
.
Carla frumoase tare printelese
. Si mie imi plac tare copiii cand dorm.
Nico
mychydutza spune:
Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm.
Peste noapte, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson raspunde:
- Vad milioane de stele.
- Si ce-ti indica acest fapt?
Watson se gandeste o clipa:
- Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii
si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica
faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este
aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este
atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic
vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine . Dar ce iti indica tie acest fapt?
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune:
-Watson, asta-mi indica faptul ca esti un dobitoc, cineva ne-a furat cortul!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
violetan spune:
Hei, multumesc fetele!
Nma, din pacate noi nu livram si in tara inca. Numai zona bucuresti si imprejurimi e acoperita la paine proaspata. 
Lunitzooooo, uuuuuuu, 

Carla, georgi, io de ce nu sunt surprinsa? Mi-a scapat ceva? ![]()
Vivela, mistoc ca-ti arde de glume, inseamna ca nici pe departe ceva pui de depresie postpartum, ha? Bravo, tie! 
Stie cineva ce inseamna cand visezi ca te tunzi? Adika (,) ca ti se ia din par, nu tuns mult...![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
nico,
.
Vio, nici vorba de depresie. ce sa zic, chiar n-am de ce sa ma plang, damian e cuminte, plange rar si putin, cand ii e foame sau vrea in brate. doarme toata noaptea
, cu o mica repriza de supt - in care eu nici nu ma trezesc prea bine, asa ca ce-as mai putea sa-mi doresc?
david merge la gradinita, deci de pe la 9 pana la 5-6 seara sunt doar eu cu cel mic acasa. e drept ca atunci cand vine recupereaza cu prostioare multe si ii fac fata cu greu, dar incep sa ma obisnuiesc. asa cum ma asteptam, alterneaza momentele de gelozie cu alea de dragoste frateasca, dar per ansamblu reactioneaza bine, zic eu. isi indreapta agresivitatea mai mult spre noi, parintii decat spre damian, spre usurarea mea. incapatanarea lui ma mai duce la momente de disperare, dar incerc sa ma pun in locul lui si cred ca si eu as reactiona la fel, ba poate chiar mai rau
.
asta e, ma bucur ca-s sanatosi si cresc, pt restul, om face noi fata.
_
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
CAPITOL NOU
_
& Damian(7/6/10)