Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 16
stefania_97 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Luna1
Daca sunt, il fac si ti-l trimit tie prin DHL. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Ce bine ca noi ne mai dorim unul dar nu as mai vrea sa ma ingras 20KG
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
Luna, si eu cred ca e o dereglare, oi fi fost si mai stresata in ultima perioada, poate cu job-ul...sau si o simpla raceala poate sa mai dea dereglari (cel putin mie asa mi se intampla).
sa fie asa cum vreti voi.
si daca o fi si o fi - desi sansele sunt mici de tot - sunt sigura ca dupa ce l-ai avea pe bebe nici nu ai mai putea gandi ca ti-a trecut prin cap sa nu-l faci
.
Stefania, ti-am rasfoit blogul si am ajuns la www.flickr.com/photos/balexandre/4697006482/in/photostream/" target="_blank">poza asta, ce dulci sunt!
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela si daca o fi si o fi - desi sansele sunt mici de tot - sunt sigura ca dupa ce l-ai avea pe bebe nici nu ai mai putea gandi ca ti-a trecut prin cap sa nu-l faci . _ Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10) Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba |
Daca ar supravietui ca la cat de posesiva e Lis sunt convinsa ca nu ar accepta prea usor un bebe.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui mychydutza eu imi caut autocolante de lipit pe perete . il vreau pe asta http://www.deco-perete.ro/product.html?p=107094 si in sufra l-am cumparta deja pe asta http://www.deco-perete.ro/file_view.html?shop_id=deco-perete.ro&PK_files=198710&FK_owner=258212&E_files_type=1 binenteles ca l-am lipit ca naiba..........fiecare cu preocuparile lui opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Eu vreau fototapet, imi placea mult unul dar nu gasesc link-ul acum.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui Vivela Stefania, ti-am rasfoit blogul si am ajuns la www.flickr.com/photos/balexandre/4697006482/in/photostream/" target="_blank">poza asta, ce dulci sunt! ._ Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10) Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba |
S-au jucat asa de frumos ca imi venea sa ii mananc.
Si Catarina a fost o gazda perfecta, a impartit jucariile, i-a aratat olitele ei si chiar i-a dat una, i-a dat inghetata
. Mi-a dat sperante in ceea ce priveste venirea lui bebe cand am vazut-o cat de multa grija a avut de Martin
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
34+
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
Of si al meu tocmai mi-a trimis mesaj ca au fost anuntati ca ultima zi la munca e 1 Octombrie (de 5 ani ii tot amentinta ca ii disponibilizeaza) deci alt stres. Nu ma bagati in seama, sunt tare picata.
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Of si al meu tocmai mi-a trimis mesaj ca au fost anuntati ca ultima zi la munca e 1 Octombrie (de 5 ani ii tot amentinta ca ii disponibilizeaza) deci alt stres. Nu ma bagati in seama, sunt tare picata. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |

pana in octombrie are timp sa isi gaseasca alt job mai bun, mai nou si mai frumos. Multa bafta
si fii optimista nu ai voie sa cazi in butoi ok ?Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
34+
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Luna, imi pare rau pentru sot, dar mai e pana in octombrie si orice sut in fund e un pas inainte, deci o sa gaseasca ceva mai bun. La tine si eu zic ca este o dereglare, si daca ar fi bebe, zic ca Vivela, n-o sa-ti imaginezi viata altfel decat in 5.
Anca, ne vedem cand veniti daca reusim sa ne eliberam si noi. Felicitari mamei pentru iesirea la pensie, asa poate o sa aveti ajutor cu Alise. Despre suma... no comment, mama ei de tzara
.
Te astept pe mess cu visul
.
Mychy, pup, sa-ti fie de bine autocolantul.
Vivela, tu pe criza asta iti permiti sa cumperi scutece ca sa le schimbi pe banda rulanta? Ntz, ntz, ntz, te spun lui base
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Fetelor, multumesc de susutinere. Ce sa zic, stiam de 5 ani ca il vor disponibiliza intr-o zi (sa-l ia mama naibii de outsourcing ca suni la informatii si iti zic indienii cum e vremea in Londra
) eram pregatiti, financiar va primi ceva salarii compensatorii ca e de mult cu aceeasi companie, dar tot te simti de cacao cand se intampla. Mai ales ca un prieten fost coleg de serviciu cu al meu, disponibilizat acum 2 ani tot nu si-a gasit job inca.
Speranta ar fi ca se duce la un interviu pentru alt job cu aceeasi firma peste 2 sapt, poate il ia. Desi...
Mychy frumos tapetul, imi place mult. Sper sa nu-l jupoaie Andrei.
Carla nu mai glumi, mi-a stat inima cand am vazut numarul 5.
Abia ne-am luat masina, e spatioasa, dar tot nu vad loc de 3 scaune de copii pe bancheta din spate (Cosmin inca e in inaltator). Plus ca va dati seama, nu mai plecam noi in vacante cu avionul in veci, si asa am avut un soc cand am fost acum cu Adelise (ca pana in doi ani nu platea intreg). Ne luam naibilor carvana si colindam, si asa e visul nostru sa ne luam una.
CarlaV spune:
Luna, sa stii ca si eu imi faceam probleme de cum as pune 3 scaune de masina in spate, mai ales ca-mi place masina asta. Noi stam si in 2 camere si chiar ne calcam pe picioare in formula actuala.