Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, spor la construit! aveti planuri mari vad.....doamne ajuta sa faceti craciunul in casa noua! eu....mi-am comandat autocolantul cu floarea soarelui........deh, mi s-a pus pata pe creier si acolo a ramas
....ma gandesc ca mi-am luat o bluza de 140 ron care nu-mi place si ...gata! acu sa vad cum o reactiona andrei....poate se alege prafu de floricicilii mele...sau nu! oricum sunt fericita.....am autocolant!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

va pup, va doresc un vikend placut , fara fenomene meteorologice extreme, fara copaci pe masini(poate doar pe masina vecinei care are de comentat in legatura cu masina de spalat vase de pe hol).....n-o sa am dupe ce intra pe DC, asa ca va pup pt doua zile.........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

salutare,

Vivela, fixuri manierate, auzi la tine, om vedea ce-o mai fi in continuare, nu m-am asteptat sa primesc atatea pm-uri si email-uri pe tema asta, se pare ca mai multe persoane s-au confruntat decat au scris si asta ma incurajeaza intr-un fel. Eu zic ca nu or sa fie probleme in viitor si ce am citit despre "highly sensitive child" se potriveste. Asa ca nu ne ramane decat sa fim atenti la evolutia in timp a acestor fixuri. Spor la schimbat scutece iti doresc, eu am o prietena din UK care folosea scutece reutilizabile si nu-mi imaginam cum reuseste asta cu 2 copii in scutece, plus cat dura sa schimbe ca ma treceau apele numai uitandu-ma
Mult succes in privinta casei va doresc!

Luna am vazut si eu destule din sistemul de invatamant din UK si iti inteleg grijile dar la anul pe vremea asta vei fi fericita cu copiii intrati la scolile pe care le doriti, stiu eu :-)

mychy sa-ti traiasca autocolantul si du-te la Andrei ca sufera de dor dragul de el.

fianna nu stiu cum rezistati cu temperaturile si umiditatea, mai demult voia si sotul meu sa aplice la un job in Dubai dar eu i-am zis ca mai bine in Alaska decat acolo ca suport f greu caldurile. Alise are deja bubite pe spate de la transpiratie si am tinut mult aerul conditionat si la somn. La curent vom plati niste facturi astronomice. Bine ca au venit niste zile mai racoroase putin.

Ma adresez fetelor din Bucuresti, care sunteti libere si ma simpatizati, poate ne vedem ca la sf lunii sotul meu trebuie sa faca un curs intensiv finalizat cu examen in Bucuresti si exista doua variante, sa mergem si noi cu el sau sa ramanem acasa, singurul motiv pt care n-am merge ar fi ca el va avea de invatat si noi va trebui musai sa ne facem de lucru dupa-amiezile prin parcuri ca sa-l lasam sa invete. Daca venim, vom sta in zona dna Ghica, Lacul Tei.

Mama mea tocmai a iesit la pensie, dupa 38 de ani de munca bugetara, cu studii superioare si pe un post de raspundere, pensia ei e de 1300 lei...

Carla ma bucur ca sunteti bine si masina la fel, conversatia dintre fete amuzanta, o sa-ti spun pe mess ce-am visat acum doua nopti ca are oarecum legatura cu tine si eram din nou insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

salutare,

... si eram din nou insarcinata

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Mie trebuie/trebuia sa-mi vina ciclul... si inca nicio veste. Nici simptome n-am de venit...si aveam si sanii cam tari acu cateva zile si ma intrebam daca sa merg sa fac vreo mamograma.

Nu stiu ce as face, nu stiu sincer... cat de mult iubesc eu copiii totusi nu mai vreau, nu acum, efectiv mi se face rau numai cand ma gandesc. Al meu sot chair mi-a pus in vedere ca nu crede ca am supravietui inca unui copil. Ca si cuplu se referea. Si are dreptate, noi ca si cuplu n-am fost mai deloc doar noi (tinand cont ca eu il aveam pe Cosmin deja). Tanjim amandoi sa ne tinem in brate, sa fim iar un cuplu... Adica suntem dar...ma intelegeti.

Iubim copiii la nebunie, si pe ai nostri si pe ai altora, dar nu mai vreau.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Luna, sper sa iti vina, sa nu fie probleme. Poate e doar o intarziere, cate zile? Protejati-va bine daca nu mai doriti copiii, prietena mea tocmai a ramas insarcinata dupa ce s-a protejat cu ovule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

salutare,

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Mie trebuie/trebuia sa-mi vina ciclul... si inca nicio veste. Nici simptome n-am de venit...si aveam si sanii cam tari acu cateva zile si ma intrebam daca sa merg sa fac vreo mamograma.

Eu iti spusei pe la inceputul anului ca te vad gravida anul asta mai Luna .

Sper sa fie doar o dereglare daca nu iti mai doresti alti copii.

Stiu exact ceea ce iti doresti cu sotul tau. Si noi ne dorim dar mai avem de asteptat

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:

Luna, sper sa iti vina, sa nu fie probleme. Poate e doar o intarziere, cate zile? Protejati-va bine daca nu mai doriti copiii, prietena mea tocmai a ramas insarcinata dupa ce s-a protejat cu ovule

Iau anticonceptionale, la timp, zilnic. Nasol e ca, luna trecuta n-am facut pauza (se face o pauza de 7 zile, timp in care iti vine ciclul) pentru ca n-am avut chef sa-mi vina. Acum sunt in pauza de luni, mi-e imi venea normal a treia zi de pauza (adica luni luam ultima pastila, miercuri imi venea) acum e deja vineri...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

salutare,

Eu iti spusei pe la inceputul anului ca te vad gravida anul asta mai Luna .

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Daca sunt, il fac si ti-l trimit tie prin DHL.

Mergi la inceput

Luna, zic ca e o dereglare, pentru ca se intampla atunci cand opresti ciclul sa vina o luna. Stiu cum e cu anticonceptionalele insa intotdeauna am facut pauza. Dar am inteles ca pot aparea dereglari daca nu o faci insa protejata clar ai fost.
Daca totusi se intampla ceea ce nu-ti doresti, si eu ma ofer mama adoptiva . Hai, nu te stresa, pls.

Mergi la inceput

Citat:

Luna, zic ca e o dereglare, pentru ca se intampla atunci cand opresti ciclul sa vina o luna. Stiu cum e cu anticonceptionalele insa intotdeauna am facut pauza. Dar am inteles ca pot aparea dereglari daca nu o faci insa protejata clar ai fost.
Daca totusi se intampla ceea ce nu-ti doresti, si eu ma ofer mama adoptiva . Hai, nu te stresa, pls.

Iti dai seama ca daca s-a intamplat...asta e. Sau nu stiu. Avort m-am jurat ca nu fac (electiv ma refer). Acum nu stiu, depinde ce sentimente am daca e adevarat.

Nu e prima oara cand nu fac pauza, s-a mai intamplat si mi-a venit la timp. Om vedea. Astept pana luni, ca n-am chef sa-mi stric weekendul si mie si familiei.

Mergi la inceput