Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Fianna si eu care credeam ca pana in 2011 vii in UK si il dai pe Matei aici la scoala.![]()

Carla nasol cu copacii. Aici daca patesti asa ceva dai in judecata primaria si iti iei banii.
Adelise a stat in masina de la 12 ore, (ei bine, 13, s-a nascut la 7 seara si ne-a externat a doua zi la 8) si aici nu iti da drumul din spital fara scoica. Adica vine apartinatorul (tatal) cu scoica, moasa asista cum pui copilul in scoica, se si asigura ca e copilul pus corect, si apoi iesi din spital. N-ai scoica, te duci si cumperi. Cam aiurea daca n-ai masina, dar cica si in bus ar trebui montata scoica.
Acum e asa obisnuita in scaun de masina ca mergem cu orele si nu zice nimicuta. Acum doi ani pana in sudul Frantei a fost parfum cel putin, acolo dormea, acolo manca, nu zicea nimic, ne opream noi la max 3 ore de teama sa nu amorteasca copiii dar ea nu prea cerea.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Hai ca azi stau pe forum ca au plecat "jmecherii" mai dreveme.
Voi ce le luati la copii de ziua de nastere? Eu ii voi (mai) lua la Adelise si www.micro-scooters.co.uk/product/mini-micro-tbar-scooter-pink/" target="_blank">ASTA, zic "mai" pentru ca am gasit deja o bicicleta cu doua roti (si 2 ajutatoare) la oferta si i-am luat-o (si i-am si dat-o normal) dar ii vom mai lua si scooterul.
Lui Cosmin ii trebuie bicicleta noua (iar, cine isi aduce aminte acum doi ani i-am luat una, e inca buna dar nu de ajuns de buna
) dar parca i-as lua si lui un scooter din asta ca lui Adelise.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Haideti ca am revenit cu povesti noi. Am vazut un copilas de 2-3 ani in scaunul de masina dar fara sa fie prins in centuri si intr-o alta masina un baietel cam de 5 ani liber pe scaunul din dreapta fatza si in spate un bebe la mamica lui in brate. Sotul nu intelege de ce ma streseaza fazele astea, ca ce treaba am eu cu ce patesc urmasii altora, ca poate copiii respectivi cand vor fi mari le vor da in cap copiilor nostri
. Ma rog, eu nu pot gandi ca el, ma revolta astfel de situatii de fiecare data.
Luna, foarte tare faza cu scoica la spital si in bus, ar trebui sa devina ceva normal cel putin in UE.
M-am amuzat pe drumul de intoarcere, fetele erau in spate si "se certau"
:
L: - asta gata!
S: - ba nu gata!
L: - ba gata
S: - ba nu gata
.............
S: nu e gata, puisor, ca suntem pe strada, uite masinile.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
neatza.......carla, am vazut aseara la stiri niste copaci cazuti peste masini.....banuiesc ca de la voi erau! eu ma bucur ca s-a mai racit vremea, ca nu mai puteam.....
. asa parca se mai poate respira......
luna, fain cadou.....eu inca nu stiu ce o sa-i iau.
imi povestea mama de dimineata ca i s-a "confesat" andrei si i-a zis ca e suparat pe mine ca l-am lasat acolo!!!

abia astept sa-l vad!pana una alta, ma "bucur" de libertate ca nush cand mai pup asa ceva ![]()
![]()
![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
CarlaV spune:
'Neata! Cred ca o sa fie nasol azi, dupa cum a inceput ziua. Mi s-au trezit motatele la 7, ma doare burta de mor, am nervi din diverse motive bine intemeiate, plus ca cea mica mi-a spart o farfurie frumoasa din Rhodos si era singura
.
Mychy, am tot vazut urme de copaci cazuti prin oras, e adevarat ca cel de la noi era foarte mare, poate pe acela l-ai vazut.
Si Saby ma mai pedepseste zicand sau ca nu o iubesc sau ca nu ma iubeste, si stau continuu cu ea. Eu ma intristez si mai dau apa la soareci, chiar daca sunt constienta ca nu vorbeste serios decat pentru cateva secunde.
Luna, nu ne-am gandit la cadouri, pentru asta mica n-am luat nimic la 1 an, dar noi luam mereu cate ceva si nu asteptam ocaziile ca sa le dam. Cand ne place ceva, luam si gata. Daca ma gandesc acum, dupa ziua Sabinei vom merge la mare, si asta se pune ca un cadou pentru ea, ca ii place mult. Mi-ar placea si niste cercei noi, dar nu stiu cat de incantata ar fi ea si cum vom sta cu bugetul.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Neata ![]()
Carla
respir adanc numara pana la 10 si apoi ia-o de la capat ca e inca devreme
.
O zi buna fetele
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
neatza
anca,
cadou pentru mihnea probabil ca va fii o bicicleta ca e mare fan,avem tricicleta si trotineta dar din plastic si s-au cam subrezit...mie in schimb mi-ar placea ca la teren unde ne facem casa sa-i amenajez un loc de nisip cu un leagan,un tobogan si o casuta dar sa vedem daca am cum,il astept pe sotul din doatare sa decida.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Neata Carla respir adanc numara pana la 10 si apoi ia-o de la capat ca e inca devreme .O zi buna fetele Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 34+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Am facut si asta, de fapt, am incercat, ca n-am reusit sa ajung pana la 10 inainte sa faca fetele alta prostie.
Georgi,
.-----------------------------------
mychydutza spune:
eu imi caut autocolante de lipit pe perete . il vreau pe asta http://www.deco-perete.ro/product.html?p=107094 si in sufra l-am cumparta deja pe asta http://www.deco-perete.ro/file_view.html?shop_id=deco-perete.ro&PK_files=198710&FK_owner=258212&E_files_type=1
binenteles ca l-am lipit ca naiba..........fiecare cu preocuparile lui![]()
![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza eu imi caut autocolante de lipit pe perete . il vreau pe asta http://www.deco-perete.ro/product.html?p=107094 si in sufra l-am cumparta deja pe asta http://www.deco-perete.ro/file_view.html?shop_id=deco-perete.ro&PK_files=198710&FK_owner=258212&E_files_type=1 binenteles ca l-am lipit ca naiba..........fiecare cu preocuparile lui opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
arata bine, mi-ar placea si mie, dar mi-l si imaginez pe david zgamaind cu unghiile sa le desfaca
. si macar nu mai ieftine.deci, buna ziua
ieri scrisesem 2 mesaje, pe primul l-am pierdut ca am inchis pagina ca desteapta, am reluat mesajul si atunci mi-a trantit asta mic un picior pe power si s-a dus...apoi mi-a fost lene sa mai scriu.
Luna, bafta cu scolile copiilor, si eu cred ca o sa se rezolve pana la urma
.despre cadouri, nu stiu ce sa zic, david are tricicleta dinaia (scooter ca in linkul pus de tine), dar nu prea s-a entuziasmat de ea, cred ca mai mult m-am plimbat eu
pana in septembrie cand o face david 3 ani, cred ca tac-su o sa-i ia o trambulina de exterior, a vazut in supermarket si mereu cand trecem pe-acolo se uita la ea si ii tot zice lu' fi-su ca atunci cand o fi casuta gata o sa-i ia trambulina. acum avem doar gardul facut, putul de apa si incepem de sapt viitoare la fundatia unui corp de cladire (in care cu proxima ocazie o sa ne si mutam, sper, sa fim mai aproape de "problema"), deci avem ceva sanse ca pana la inceputul lui sept sa ne fi mutat acolo si sa ii ia trambulina.
(eu tot ma tin de capul consortului sa nu-i mai ia lucruri scumpe - dar cred ca se simte vinovat ca nu poate sa stea mai mult cu fi-su si incearca - constient sau nu - sa compenseze prin lucruri materiale. mie mi se pare total gresit, dar se pare ca vorbesc la pereti
).Anca, sper ca ai ajuns macar pana la 5 cu numaratoarea
, stiu cum e, dar mai nasol e cand ai nervi fara motiv aparent, atunci chiar si faptul ca ai nervi asa, aiure, te umple de draci georgi
.cygni, am citit subiectul tau de la psi, cum ziceam, si david are fixuri, dar niciunele de genul ala, adica "manierate". fixurile noastre constau in aranjarea unor obiecte in ordine crescatoare/descrescatoare, sau daca bem amandoi ceva din cani, cand le punem pe masa trebuie sa stea neaparat una lipita de cealalta, etc. in general variaza zilnic, dar isi sustine dorintele cu obstinatie, fara a le justifica vreodata, desi am incercat mereu sa aflu ce-i in mintea lui (schimba vorba fantastic, se face ca nu ma aude si se apuca de altceva). sunt multe si sacaitoare fixurile noastre, dar traiesc cu speranta ca vor disparea in curand.
schimb scutece pe banda rulanta...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba