Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cris cat este de frumoasa Ioana.Poza cu cirese, penultima, e mortala! AM votat (cu 10 of course) si mai treci pe la noi ,e superba.

Va pup fetelor pentru urarile de noroc, sper si eu sa avem putin bafta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Voiam sa adaug la ce a scris Fianna ieri in legatura cu tinutul copiilor in brate in masina, in loc sa se foloseasca scaunul sau scoica. In fiecare zi vad in trafic copii de o seama cu ai nostri 2-3 ani care stau liberi pe bancheta din spate sau chiar pe locul din dreapta, in masini scumpe, mi se face rau. La fel de des vad mame/bunici/bone cu copii in brate in masina. Cat de scumpe or fi scaunele speciale? Eu cred ca nu exista educatie in sensul asta.
A, si mai e o situatie de-a dreptul absurda: copilul este pus in scoica/scaun dar nu este prins cu centurile, pe motiv ca nu le suporta si face scandal.
Nu stiu altii cum sunt, dar noi suntem foarte stricti cand e vorba de siguranta. Am facut o data greseala sa o las pe Saby la taica-su in brate in fata pe o distanta de 200m cat mai aveam pana acasa, apoi mi-a urlat 2-3 luni ca ea vrea in fata. Tin minte ca am venit odata de la mare si ea mi-a urlat toata autostrada, nu a fost chip sa o impac cu nimic, dar tot n-am scos-o de acolo decat pentru popas.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla aici nu vezi picior de copil fara scaun de masina. Sau cel putin eu n-am vazut. Pe mine ma acrea nasa Adelisei ca vroia sa o tina fie-sa (care avea pe atunci 8-9 ani) in brate cand conducea, in fata. O data ne-am intalnit, ea a intins mainile, fie-mea s-a dus la ea in brate, ea s-a urcat in masina, a dat-o pe Adelise fie-sii si a plecat sa o plimbe cica pe fie-mea cu masina. Fara sa imi ceara macar voie. Cand s-a intors (2 minute) i-am zis sa nu mai faca niciodata asa ceva daca vrea sa traiasca. Ca eu ca eu, dar daca afla al meu ii ia gatul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Carla mare dreptate ai. Nu se ia copilul din scaunelul lui. Aici sunt in stare sa iti ia copilul daca nu ii asiguri siguranta.

Nici un taxi nu te ia fara scaun sau scoica pt copil.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Luna suntem colege de suferinta vad cu scolile. Si aici tre sa-ti inscrii copilul cu ani inainte, ca sa nu mai spun ca la majoritatea scolilor tre sa platesti si taxa de inscriere care nu garanteaza admiterea( cam 100£ pe scoala). Saptamana asta ma duc sa-l inscriu la scoala la care as vrea sa intre dar sansele sunt super mici. Stim pe cineva acolo care a fost inscris de cand avea 10 luni ca sa intre la 4 ani!

Vivela, frumoase pozele! multi pupici de la noi!

Cygni bravo pentru examen! Eu nu stiu daca as mai face fata la vreun examen la varsta asta.

Carla nici eu nu reusesc sa inteleg chesti cu fara centuri sa zburdatul liber prin masina. Stiu ca noi asa am crescut dar pe vremea noastra erau mult mai putine masine, viteze mai mici si in concluzie numar mai mic de accidente.

Eu am fost ieri la un forum cu tema alaptarii. A fost foarte frumos si instructiv, ca sa nu mai spun ca a fost la un hotel super fain si am avut mic dejun si pranz super delicioase. Si pe gratis. Totul a fost organizat de Phillipps Avent si ma asteptam sa bage mai multe info despre produsele lor dar vorbitorii s-au centrat pe alaptat si nou nascuti si chiar am aflat chestii pe care nu le stiam.

fianna cu printisorul Matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, ce bine seamana baietii tai intre ei..... andrei e bine, il tin cu regim, in rest e ok, tot nu vorbeste cu mine prea mult.....abia astept sa-l vad. poate pe 7-8 iulie plec si eu pt cateva zile.

mai, noi romanii suntem mai "speciali"...de aia ne tinem copiii in brate sau singuri pe bancheta din spate. chiar am vazut intr-o zi un pusti de varsta lui andrei, singur in spate, in genunchi pe bancheta.

am asa o lene, ca ma dor toate cele...........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Si eu am vazut azi o fetita frumoasa stand intre scaunele din spate si cu capul bagat intre cele din fata, sa se uite pe geam. Si tot azi am vazut un baietel cam de 2 ani cu capul scos pe geamul din spate al masinii .
Luna, te inteleg bine .
Stefania, Fianna, .

Sa va zic ce noroc am avut? In fata locului meu de parcare e un tei, miroase superb. Dimineata vine Saby si-mi zice ca a cazut pomul pe masini. Oops, sar din pat, in fata blocului mai erau 3 masini, printre care si a noastra, restul de 7 locuri erau fara masini dar cu resturi de pom. A cazut un pom mare si gros pe masinile parcate, a facut-o praf pe cea a vecinei mele care mi-a aruncat florile de pe hol si m-a reclamat ca tin masina de spalat vase langa usa si mi-a chemat tiganii sa o ia. Oricat as vrea sa nu fiu rautacioasa si tot imi vine sa-i lipesc un smiley pe usa. Masina mea nu are nimic, se tine bine teiul ei .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
cris ai o fetita superba!!
anca,asa da noroc,uff ce emotii.
fii-miu sta in scaunul de masina,a avut cateva "escapade" dar e clar ca pentru un moment de slabiciune nu vreau sa regret o viata intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
a cazut un pom mare si gros pe masinile parcate, a facut-o praf pe cea a vecinei mele care mi-a aruncat florile de pe hol si m-a reclamat ca tin masina de spalat vase langa usa si mi-a chemat tiganii sa o ia. Oricat as vrea sa nu fiu rautacioasa si tot imi vine sa-i lipesc un smiley pe usa.

heheh. asa-i trebuie! eu zic sa nu renunti la ideea cu smile-ul!

nasol cu pomii astia....care cad..pe masini.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Mychy, pup, ma duc la Real sa iau un smiley autocolant si rotita de mouse la sot, adica mouse cu totul, ca nu poate face scroll cu ala defect.
Georgi, la mine ambele fete au stat in scoica de la o zi, deci sunt invatate. Cu toate astea, a fost suficienta o scapare cand Saby avea aproape 2 ani, ca sa ma chinui 3-4 luni sa o dezvat de a cere in fata sau in brate.

Nasol cu pomii, chiar a fost urgie la noi, era lumina ca ziua de la fulgere.

Mergi la inceput