Strumfi de iulie-august 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 12
musso17 spune:
cygni,am citit si eu ce ai postat la psi,si al meu are fixuri cu usile dar nimic care sa ma ingrijoreze..a si cu murdaria,azi a mancat inghetata si normal ca dat pe el,pfuuu ce urlete pana i-am dat servetelul sa se stearga..dar repet,nimic exagerat...si mai pun si pe faptul ca e baiat,fetitele imi par mai atente la detalii,mai sensibile.
vivelaaa,ce frumuseti ai tu acolo,doamneee ce mi-e drag de ei.
Cygni spune:
vivelaaaaaaa mor dupa baietii tai, ce frumosi si dulci sunt!
te invidiez in cel mai frumos mod posibil!![]()
CarlaV spune:
Vivela, e minunat colajul, ce bine ca ai avut timp sa cauti pozele si sa le alaturi! Mi-am propus si eu sa fac asta si n-am reusit, cum n-am apucat sa scriu nici povestile nasterilor.
Cu viata in 4 o sa va obisnuiti pe parcurs, imi suna foarte cunoscut ceea ce scrii, vor fi si tensiuni intre frati, dar si momente perfecte.
Larisa a fost ok, a facut febra o singura zi, la fel ca si Saby, fara alte simptome, nu stiu ce a fost dar ma bucur ca a trecut. Petrecerea a fost reusita, mai ales ca a fost in cadru restrans, numai cu cei mai apropiati. Iti multumesc mult pentru sms, n-am apucat sa o fac ieri
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Hello girls!
In primul rand pana nu uit:
La multi ani pt Larisa! sa fie sanatoasa si frumoasa toata viata, si norocoasa.
Felicitari pentru examen Cygni!
Am vazut poze, frumoase foc fetele Carlei si baietii Vivelei, la fel si Alise de Cygni.
Eu am intrat in fibrilatii, o sa radeti de mine dar de cateva zile am realizat ca 2011 va fi un an f greu pt mine. Sa ma explic: in 2011 trebuie sa o inscriu pe Lis la scoala. In concluzie aici scolile sunt gradate de la 1 la 4 (4 fiind cel mai slab 1 cel mai bun). Am in zona vreo trei gradate 2 (deci super bine ca 1 vezi cam rar) si una gradata 1 (wow) si ma chinui sa o pun pe listele de asteptare la acestea. Nasol e ca am o scoala gradata 3 chiar la usa, adica la iesirea de pe strada mea si s-ar putea sa imi aloce consiliu loc acolo pt ea ca e cea mai aproape. Ceea ce e naspa.
Apoi il am pe Cosmin. Cosmin vrea la o scoala academica din zona unde in general sunt 190 locuri si peste 600 aplicanti.
Asa ca tot in 2011 trebuie sa dea examen pentru scoala asta si pentru alte 2 la care vom aplica (care tot la nivel academic sunt insa nu chiar atat de sus insa la fel de populare de aceea au examen de admitere, in mod normal la scoala secundara nu e examen de admitere). Deci la anul o sa fiu in vire, dar eu am intrat de pe acum pentru ca am realizat ca lui Cos ii trebuie meditator (cam 350 lire pe trimestru), la Adelise trebuie sa ii pun numele pe liste la scolile bune...Offf.
Nu stiu daca ati inteles ceva dar asta ma preocupa de cateva zile.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Luna, multumesc pentru urari si aprecieri.
Cu intratul in vrie te inteleg. De Adelise nu stiu ce sa zic, dar am sentimentul ca se va rezolva. De Cosmin nu am nicio indoiala ca va intra oriunde isi doreste, oricati ar fi "pe loc". Relaxeaza-te, o sa fie bine si nu are rost sa-ti consumi nervii de pe acum.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
http://videonews.ro/action/viewvideo/49986/Cum-poate-deveni-o-femeie-grasa-supermodel/ ![]()
mychydutza spune:
neatza............
carla, ce face photoshopu din om!![]()
![]()
![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Asa e mai avem putin, suntem pe ultima suta de metri
eu abia astept ![]()
Vivela foarte frumosi baietii tai
. Ma bucur ca totusi David are momente de tandrete, lasa ca in timp nici nu isi va aduce aminte cum e sa fie singur la parinti :). Mai ales cand se va putea juca du Damian.
Luna Fa tot ceea ce poti in rest mai e si bafta
dar daca te stresezi prea tare nu o sa poti vedea solutiile la timp.
O zi buna fetele 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
cris_m spune:
Buna dimineata!
iaca se face anul de cand n-am mai trecut sa va salut, trebuie insa sa recunosc ca v-am citit din umbra si cam stiu ce ati mai facut in ultima vreme
as vrea sa felicit proaspetele mamici(vivela super colaje...se vede ca's de-o "mama") precum si pe cele in devenire
luna...bafta multa
carla...sa-ti traiasca mandrele
mycky...tot haioasa, tine-o tot asa
violeta...felicitari pentru job(daca afli cand apar clabucii pentru covoare pe piata sa ne zici si noua)
si pentru ca in curand, strumf dupa strumf va implini 3 ani(oare cand au trecut????)as vrea sa va spun in avans la multi ani, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si, daca se poate....cumintei(pentru minimul de confort fizic si psihic al mamicilor voastre)
si ca sa nu ma suspectati cumva ca am trecut dezinteresat pe aici, puteti sa o vedeti si sa o votati, dupa cum considerati...
(cu 10
) pe ioana nazdravana...
www.slimart.ro/concurs/ranking.php?pid=181" target="_blank">aici
www.slimart.ro/concurs/ranking.php?pid=180" target="_blank">aici
www.slimart.ro/concurs/ranking.php?pid=179" target="_blank">aici
si
www.slimart.ro/concurs/ranking.php?pid=178" target="_blank">aici
probabi ca o sa ziceti ca sunt o mama dusa cu pluta...sigur voi fi de acord
multumim si va imbratisam cu drag
pe toate...fara exceptie
CarlaV spune:
Cris, ai o domnisoara superba
si parul este foarte lung si bogat, o sa rupa multe inimi.