Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, sa-ti traiasca Lari, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati pana la adanci si sanatoase batraneti unii de altii!
Cygni, bravo, super tare! Felicitari pt examen!
Fianna, drum bun spre tara!
Georgi,
Mychy, multa sanatate!
Sunflower, ce mai ziceti altceva?

Pup strumfeii!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

la toata lumea

Avem deja 3 delfinasi la odisea delfinasilor

Ma uimesc bebeii astia ce grabiti sunt apar de la saptamana 36 deja nu mai vor sa stea in burtica. Oare de ce asa devreme?

Eu una sper ca al meu sa mai stea la dospt vreo 6 saptamani

O zi buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'neata, multumim mult pentru urarile de ieri, am sarbatorit doar cu cel foarte apropiati, la Sabina va fi la fel, a iesit totul foarte bine, copiii s-au simtit foarte bine, cadourile au fost superbe, distractia maxima, o sa pun poze cand am un ragaz.

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa pozelor de la mare, adevarul este ca acolo ne simtim in elementul nostru, la fel si fetele. Sunteti foarte dragute, dar la mine chiar se vede oboseala noptilor nedormite, sunt destul de sifonata.

Vivela, ne vedem oricand poti, si eu vreau sa vad bebe mic si dulcic.
Cygni, felicitari!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
cygni,felicitari!!!
stefania,oauuu deja 34 de saptamani!!!
anca,bravo pentru petrecere!!
vio,te pup si eu.

azi sunt cu semnul exclamarii
la noi e bine,s-a innorat si parca simt ca revin la viata.
plec la targ sa fac stocul de legume si fructe.
zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Carla si eu va doresc La multi ani fericiti pentru Larisa, sa creasca mare si sa fie mereu vesela; si-mi cer scuze c-am intarziat cu urarile.

Ieri am fost bagata intr-un subiect pe care l-am deschis la cabinetul Psi referitor la fixurile pe care le are Alise, poate daca mai experimenteaza cineva lucruri similare il intereseaza subiectul.

Multumesc pentru felicitari, eu eram tare ezitanta cu examenul asta daca il iau sau nu, a fost dificil si-a durat de la 9 la 12 juma proba scrisa si de la 2 juma la 5 oralul in aceeasi zi. De aceea sunt f incantata ca am luat direct ultimul nivel si n-am mai studiat franceza din liceu e drept ca atunci stiam bine.

Eu acum am de spalat 5kg de cirese si 5kg de capsuni ca vreau sa pun in pungute la congelator pentru la iarna.

stefania sunt tare curioasa unde veti pleca mai tarziu, eu credeam ca Danemarca e una din tarile ideale

Luna ??

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni
[stefania sunt tare curioasa unde veti pleca mai tarziu, eu credeam ca Danemarca e una din tarile ideale

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Nu plec din Danemarca curand, vreau o casa mai mare si mai frumoasa . Imi place aici. Desi duc dorul parintilor si a prajiturilor romanesti voi astepta cu mutarea din Danemarca. Poate Canada.

Vorbeam cu sotul anul trecut cand vom fi mai batrani si mai intelepti sa ne mutam in Canada.

Planul nostru e sa fim in putere la batranete, sa vindem casa, cumparam o autocaravana si calatorim pana murim si vai de sotul meu daca moare inaintea mea .

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Stefania, frumoase planuri aveti! Sper sa le duceti la indeplinire, si eu mi-as dori sa calatoresc dar noi nu suntem genul aventurier. Mie imi place la hotel

Monica, merci ca m-ai pus la curent. Oare de ce am impresia ca salariile parlamentarilor, senatorilor si altor asemenea nu scad?

Eu tocmai am vazut un filmulet care m-a impresionat pana la lacrimi. Este de fapt o reclama pro centuri de siguranta din UK http://embracethis.co.uk// Mie inca imi e greu sa concep ca nu toata lumea foloseste centuri de siguranta si mai ales ca unii considera ca un copil e mai in siguranta in bratele mamei decat in scaunul de masina. Nu cred ca e zi aici sa nu vad copii sarind de colo colo priini masina sau stand in bratele mamei in fata. Mama fara centura evident. Sniiif!

fianna cu printisorul Matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fianna, asa vad si eu in fiecare zi aici si ma ingrozesc. Nu pot sa te ajut cu scaunul de masina, nu stiu unde poti gasi.
Vreau sa vad si eu burtica, ne vedem?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da , fianna, super reclama asta! ma intreb cum ar fi aratat in viziunea celor de-au facut reclama la activia in care se zice: "sunt balonata" de n-shpe ori
stefania, esti si tu aproape de finish . ce trece timpu asta! imi place despre planurile voastre pt batranete.....sa fie cum vreti voi!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui fianna

Eu tocmai am vazut un filmulet care m-a impresionat pana la lacrimi. Este de fapt o reclama pro centuri de siguranta din UK http://embracethis.co.uk// Mie inca imi e greu sa concep ca nu toata lumea foloseste centuri de siguranta si mai ales ca unii considera ca un copil e mai in siguranta in bratele mamei decat in scaunul de masina. Nu cred ca e zi aici sa nu vad copii sarind de colo colo priini masina sau stand in bratele mamei in fata. Mama fara centura evident. Sniiif!

fianna cu printisorul Matei

19+

eu tocmai ce ma sterg la ochi, sunt mai sensibila in perioada asta . fianna nu stiu de unde sa iei scaun pt copii, oare la firmele de inchiriat auto or avea? poate incerci o intrebare la o firma de genul asta.

stefania, inc-un pic-pic-pic....si vine buburuzul .

mychy cum mai e Andrei?

Anca ,ma bucur pentru voi ca ati petrecut frumos, chiar ma ganedeam ieri daca i-a trecut Larisei febra sa puteti sa savurati momentul in liniste. dar inteleg ca a fost bine .

Cygni ma duc sa vad subiectul de la psi, chiar n-am avut timp nici sa respir. dar daca e vorba despre fixuri, david e tatal tuturor fixurilor posibile. cica e varsta de vina, o sa-i treaca. sper.

david acum e la perioada (in afara de cea a fixurilor) in care oscileaza intre dorinta de a fi mic si dorinta de a fi mare. nu e gluma, cica e chiar o etapa importanta care apare cand vine un bebe in casa. ieri mi-a tot repetat ca el vrea sa fie mic, ca el nu vrea sa creasca asa, ca tati, vrea sa fie mic-mic (si imi arata cu pumnisorii alaturati cat de mic ).
(uitasem sa va zic ca in primele 5 minute cat am ajuns acasa de la ploiesti in formula completa, si-a dat drumul la pipi si mi-a zis: "si eu sunt mic si fac pipi pe mine" . zic "oau, deja am inceput distractia", dar vad ca n-a continuat cu obiceiul asta, poate ca pur si simplu se tinuse prea mult, dar ma speriasem atunci).

la gradinita nu vrea sa mai mearga, cica nu-i place. am tot incercat sa-i explic ce frumos e la gradi, ca au jucarii, ca se joaca cu copiii...cica :"eu nu vreau sa ma joc cu copiii, vreau sa ma joc cu tine" .
iar seara cand il aduce taica-su acasa imi tot face declaratii de dragoste, imi zice ca i-a fost dor de mine, ca ma iubeste, ma mangaie si ma pupa pe fata, pe maini...

mi-e frica sa-l las vreo secunda singur cu damian, e imprevizibil, ieri l-a lovit cu piciorul in cap cat timp era damian la mine la san, a facut-o intentionat. nu l-am certat, i-am zis ca el e puternic si ca acum il doare pe bebe, ca el e micut si plange (ceea ce si facea), cred ca i-a parut rau dup-aia.

dar are si momentele lui de tandrete frateasca, cand il pupa si il mangaie fara sa-i cer eu asta. cum intra in casa ma intreaba unde e damian sau daca trece vreo ora in care nu-l aude, david isi aminteste de el si ma intreaba unde e, ce face.

iar aseara n-am avut incotro si am dormit cu amandoi in pat, intre ei doi. numai eu stiu cum, ca la un moment dat eram cu tzatzele catre damian si cu fata catre david . dar am dormit de la 11 pana la 7 dimineata .

am facut de dimi niste colaje cu pozele celor doi nazdravani la varste apropiate, iaca asemanare.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput