Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui fianna
Din punctul asta de vedere de abia astept sa venim la Bucuresti sa mai respire si el alt aer decat cel conditionat.

he, daca doamne fereste nimeresti pe o canicula ca asta, cred ca tot cu aeru conditionat o sa faceti casa buna!
monik, mersi de intrebare, andrei e mai bine, azi se duc la control. n-a mai vomat/kkat.....deci suntem pe calea cea buna.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vin niste valuri de caldura...pe plaja tebuia sa fiu unde bate briza.
mychy,sa-l tina pe regim macar 5 zile si apoi sa introduc usor mancarea..sanatate!!
zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Lasti lasati ca 50 de grade ca aici tot n-or fi. Plus ca aici o sa creasca nivelul de umiditate in urmatoarele saptamanai, acum e inca bine, nu mi se aburesc ochelarii instantaneu cand ies afara

fianna cu printisorul Matei

19+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI LARISA !!!!!
carla, iti doresc sa fie sanatoasa , norocoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fianna

Lasti lasati ca 50 de grade ca aici tot n-or fi.

busu zicea aseara ca 37 la umbra, la care mai adaugi 6-7 grade sa aflii temp normala, tot la umbra, iar la soare......Dzeu cu mila
cygni, felicitari pt examen :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la multi ani larisa!!sa fii sanatoasa si fericita!!

mie imi arata masina 34 de grade la ora 12...si umezealaaaa,off ca ma moleseste de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Carla, La multi ani pt Larisa!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si norocosi! Urmeaza Sabina...
Cum sarbatoriti? Si colo si colo, adica la ambele fete

Mychy, ma bucur ca Andrei e mai bine

Fianna, deci cand ajungi exact? Poate reusim sa ne revedem. Cu scaunul de masina nu stiu ce sa zic, nu am unul in plus...

Mai vorbim.
Hai ca ma duc sa vad ce fac astia cu bilele cu motiunea...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

hmmm, in juma' de ora aflam ce va fi cu guvernul...

Gata, guvernul e tot acolo, vegheaza ca spor....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

hmmm, in juma' de ora aflam ce va fi cu guvernul...

Gata, guvernul e tot acolo, vegheaza ca spor....

Ce-i cu guvernul? Poate ar trebui sa ma pun si eu la curent cu ce se mai intampla in romanica. nu mai stiu nimic de la revoltele pensionarilor vazute pe euronews. trist, foarte trist.

Monica, ajung pe la sfarsitul saptamanii viitoare. Stau cam o luna, sper sa reusim sa in intalnim!

fianna cu printisorul Matei

22+

Mergi la inceput

Fianna, pai stii ca guvernul nostru a propus masuri de austeritate, din cauza crizei, printre aceste masuri aflandu-se reducerea salariilor bugetarilor cu 25%, a pensiilor cu 15%, a indemnizatiilor de crestere a copiilor, ajutoarelor de somaj tot cu 15%.
Guvernul si-a asumat raspunderea in parlament pt pachetul asta de lagi, opozitia a depus motiune de cenzura, care s-a dezbatut astazi.
Motiunea a picat, ca atare guvernul ramane si ne vegheaza in continuare, daca nu pica motiunea, atunci cadea guvernul (nici in cazul asta nu stiu daca ar fi fost mai bine, basescu ar fi numit un nou premier, care probabil ca ar fi luat masuri asemanatoare, habar n-am). Scorul a fost f strans, vreo 5 voturi am inteles ca au lipsit...
Guvernul a mai fost demis tot prin motiune anul trecut, dar intre timp au mai migrat niste parlamentari catre putere si s-a mai schimbat raportul de forte.

Supararea mea, si a multor altora vine datorita faptului ca salariile in sectorul bugetar sunt destul de mici (astea ale oamenilor de rand, nu ma refer la tot felul de directori), pensiile la fel, daca mai si taie 25%, respectiv 15%, nu stiu unde ajungem....

Cam asta in mare Daca vii in tara, te pui repede de punct!

Pupici! Burtica ce face? Nu mai retin ce ai in burtica, tot baietel parca? Sanatate lui Matei, trebuie sa treaca si racelile astea. E bine in rest (in afara de raceli, ma refer)?

Mergi la inceput