Strumfi de iulie-august 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Fetelor, sunteti niste dragute, ca de obicei.

Uitati stire care m-a "inspumat" :
http://www.antena3.ro/economic/news/finantele-nu-mai-au-bani-si-amana-plata-alocatiei-pentru-mame_101603.html

Ca daca n-au ei bani copilul meu nu mai mananca, nu mai murdareste scutece, nu se mai incalta, nu-i mai raman hainele mici... Sa facem si noi la fel, sa platim taxele cand o sa avem bani.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

sa le cerem si noi dobanzi si penalitati pt plata cu intarziere. ca daca eu imi platesc darile cu intarziere, ma taxeaza de nu ma vad! tampiti!

revenind la ceva mult mai placut, v-am admirat si eu in poze si zic si eu ca si stefania, esti sigura ca pe fetele tale nu ti le-a pus barza in brate?
eu ma uit acum la mine si ma apuca toate cele , oare o sa-mi revin vreodata??
fetele sunt niste frumoase, mi se pare ca Sabina incepe sa semene din ce in ce mai mult cu tine. cea mica inca nu pot sa ma pronunt cu cine seamana mai mult, dar pare diferita mult de Sabi. ar trebui s-o analizez live, mai de aproape, poate imi fac o parere .

claucia , ce mult imi place cand scrii de fetele tale, imi dai speranta ca o sa fie usor sa ma descurc si eu cu amandoi "dintr-o miscare" (ca la mine nu prea se inghesuie lumea sa ma ajute...asta e, ghinionul si norocul meu in acelasi timp).

cygni, nu stiu cum de alti vad verdele albastru sau alta culoare, dar tind sa cred ca e adevarat, cand il intreb pe david: "ce culoare are x lucru", el imi zice toate culorile, numai culoarea respectiva nu . sper sa invete si el culorile pana o incepe sa iasa cu fetele, nu de alta, dar s-ar putea sa aiba probleme daca i-o zice uneia la telefon :"mi-e dor de ochii tai albastri" si fata sa aiba ochii negri .

fetelor care ati gasit cateva cuvinte frumoase pentru noi, va multumesc din suflet , intr-adevar cei doi nazdravani seamana foarte tare, chiar ii ziceam maica-mi sambata ca as putea avea dubii ca sunt copiii mei, dar sunt sigura 100% ca ei doi sunt frati .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,eu sper sa-mi revin rapid,ce sa zic,eu la juma de an am cate-un rosu-n gat,ma tratez cu tantum spary,strepsils si ceai cu multa lamaie.sanatate

deci eu vad asa magenta asta, ca o fucsia mai pronuntata..apropo unde gasesc eu ruj culoarea asta(fucsia)dar fara sclipiciuri?

anca,aratati superb...si fetele sunt delicioase!!

vivela,ma bucur ca intalnirea a fost cu succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Carla, v-am admirat pe toti, sunteti o familie f reusita, cel mai mult imi plac pozele in care Sabi musca dintr-o painica din aia, cand o alaptezi pe plaja pe Larisa si cand o tine sotul tau de manuta sa intre in apa.

Georgi, asa vad si eu culoarea dar de ruj habar nu am sa-ti zic ca eu una folosesc exclusiv gloss, cu rujurile nu ma impac. Eu de la Rimmel cumpar de obicei gloss dar nu stiu daca rujurile sunt bune, sigur gasesti fucsia fara sclipici la firmele pe care le preferi, poate iti recomanda fetele mai pricepute. Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

cygni, nu stiu cum de alti vad verdele albastru sau alta culoare, dar tind sa cred ca e adevarat, cand il intreb pe david: "ce culoare are x lucru", el imi zice toate culorile, numai culoarea respectiva nu . sper sa invete si el culorile pana o incepe sa iasa cu fetele, nu de alta, dar s-ar putea sa aiba probleme daca i-o zice uneia la telefon :"mi-e dor de ochii tai albastri" si fata sa aiba ochii negri .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

draga, sunt destui barbati care n-au habar de culori si nu sunt mai putin iubiti de femei din cauza asta, deci asta sa fie baiul

eu cunosc personal un pictor daltonist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Carla, f frumoase pozele de la mare! Si noi vom merge la mare cu fetele la inceputul lunii august, sper sa se distreze bine fetele!
De fapt noi am mai dat o tura la mare intr-o sambata, apa a fost recisoara, doar cu pus manutele in apa si atat, insa s-au jucat super in nisip.
Cu stirea cealalta...mi-ai dat cu un bolovan in cap Dupa ce ca taie tot, mai si intarzie cu platile..mama lor

Vivela, ma bucur pt intalnirea dintre fratiori... Mi-aduc si eu aminte...prima poza cu fetele, cand s-au intalnit prima data a fost asta:
http://www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=27&pos=5

Claucia, vad ca frecventai cam acelasi parcuri ca si noi, herastrau, bordei, kiseleff...poate reusim si noi sa ne vedem...
Hai sa vb la telef, da-mi pe PM nr tau daca vrei..
Acu, cu caldurile astea mari, mai mult am mers in kiseleff, ca e mai umbros, si pe la roata mare, ca au un loc de joaca fix langa roata care are o parte la umbra...

Mychy, sanatate lui Andrei, cum mai e acum?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

CARLA, CE FRUMOSI SUNTETI, DAR CE-MI PLACE POZA ASTA:

http://larisa.geneza.ro/poze/larisa-6-12-luni.html?dir11=%2FMare+iunie+2010&pic11=35&dir11=%2FMare+iunie+2010&

SCRIU PE FUGA, VREAU SA VAD SI POZE, SA VA SI CITESC, IAR NU MAI APUC SA FAC MANCARE, IAR MANCAM IN ORAS...

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

MOnica, asa este, ne-am si vazut odata, acum niste saptamani, noi tocmai parcam, pe aleea aceea adiacenta de pe aviatorilor, ca sa intram pe o laterala la locul acela de joaca mare, cu caluti care se invart, stii, tu, noi parcam si tu m-ai intrebat daca iesim sau ramanem, adica daca iesim cu masina sau tocmai ne parcam. Mi-a picat fisa mai tarziu, te-am recunoscut ulterior asa ca nu am zis nimic, erai tu cu fetele, tu la volan.
O sa ne intalnim, sa stabilim odata sa vorbim la tel. Noi mai mergem si in timul saptamanii dupa amiaza cand vine sotul de la servici, dar in weekend cu siguranta. Kisseleff e super ep caldura. Noi ne mai pklimbam si cu bicicleta pe kisseleff, e tare frumos, umbros si verde tot bulevardul.

Va pupam si noapte buna ca am culcat o fetita, mai am una e alessia.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

fetelor, acum s-au afisat rezultatele la DALF C2, am luat, mor de fericire a fost cel mai greu examen pe care l-am dat vreodata si credeam ca nu-l iau. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cygny, felicitari!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Buna fetele,

Eu am mai intrat din cand in cand sa va citesc dar tot timpul pe fuga asa ca nu am apucat sa mai scriu nimic. Nici macar sa va anunt ca sunt prin zona

Anyway, saptamana viitoare venim in romania si as avea nevoie de un scaun de masina pentru matei. Stiti de unde pot inchiria/ imprumuta unul? Data trecuta am venit cu al meu dar la plecare s-a trezit taromul ca vrea sa ma taxeze pentru el, ca deh, una spun la telefon si alta la ghiseu si dupa ce m-am certat cu ei o groaza am plecat jurand ca nu mai vin in romania... Pana la urma tot vin si tot cu taromul am de-a face asa ca vreau sa evit orice discutii si sa nu-l mai car cu mine. Pa puteti ajuta cu sugestii?

Eu nu stiu cum fac de-mi zboara timpul si nu ma ocup de nimic cum trebuie. Azi cica am pilates dar mi-e cam lene sa ma duc, am de facut curat in casa, am de mers la cumparaturi, habar n-am cum sa ma impart.

Matei imi tot tuseste si ii curge nasul, nu ne-am mai dus la piscina de o saptamana si nici o schimbare, a fost pe ventolin o saptamana si nici o schimbare, acum e e singulair si i-am scos laptele de vaca din alimentatie dar tot nu vad nici o imbunatatire. Din punctul asta de vedere de abia astept sa venim la Bucuresti sa mai respire si el alt aer decat cel conditionat. Va dati seama ce rau o ducem aici daca am ajuns sa apreciez aerul de bucuresti

fianna cu printisorul Matei

22+

Mergi la inceput