Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai ca am citit pe diagonala si n-am vazut ca Simonixu' a trimis deja supozitoarele? Cleo, sunt la tine?
Hai ca-ti dau pm.

Mai fetelor si eu am copil crizat...dar cel mai rau e la baita de seara...nu mai vrea si pace sa-i fac baie, numai cu urlete o spal. O sa-i iau spumaant de baie, poate daca vede multi clabuci o sa fie mai bine, nu stiu. Ceva idei?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Hai ca am citit pe diagonala si n-am vazut ca Simonixu' a trimis deja supozitoarele? Cleo, sunt la tine?
Hai ca-ti dau pm.

Mai fetelor si eu am copil crizat...dar cel mai rau e la baita de seara...nu mai vrea si pace sa-i fac baie, numai cu urlete o spal. O sa-i iau spumaant de baie, poate daca vede multi clabuci o sa fie mai bine, nu stiu. Ceva idei?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

uof, si al baie avem crize. Crize si daca vede spuma... nu ii place, ne roaga sa ii dam jucariile din spuma, ea sa nu o atinga . Problema am identificat-o si izolat-o: e spalatul pe par. Am zis ca o tund scurt... numai din cauza de urlete. la naiba, baia ar trebui sa fie relaxanta, si nu traumatizanta.
Frica de sunetul dushului - o clatesc aducand cu pumnul -apa de la robinet.
I-am facut dush in chiuveta: ea in picioare, se uita in oglinda.. io cu mana aduceam apa de la robinet. Va imaginati ce funny e - fiica mea fiind copilu care se taraie prin nisip..bine, si noi o lasam, ca e funny.

gata, deseara o tund. Pt ca e cu urlete... as tunde-o io. Am aparat de tuns, ii pun pe 2 cm... o sa fie periuta, de 2 degete. Nu stiu altceva cum sa fac... mi-e ca si la coafor se lasa cu urlete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai ca am trimis pm lui Cleo.
Si acum sa ma laud nitel....fiica-mea de o saptamana face pipi doar la olita, kk facea de mult asa....sta cu chilotel, doar noaptea ii pun pampers dar azi de exemplu l-am gasit uscat. Nu vrea insa sa faca la tufis....nu face si gata, trebuie in cea mai mare viteza sa ma intorc acasa ca altfel nu face. Acum a venit tata sa o ia afara ca sa plec si eu la munci linistita si a trebuit sa-i pun olita in sacosa....cam nasoala treaba dar n-am ce face. Ziua si daca-i pun pampers tot nu face in el, vrea la olita. De reductor nici nu vrea sa auda, se incordeaza si plange daca vreau sa o pun...ei, trecem noi si de faza asta.
Ok, ma duc sa ma pregatesc de plecat la munci...am sunat-o pe colega mea si azi am 33 de copii......deseara vin chiauna. Va pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Hai sa mai trec si eu cu un salut pe aici, ca ma uitati!

Eu cica am inceput serviciul, cum nu se poate mai prost!!! Adica, dupa cateva ore de "munca" in care nu mai stiau aia ce sa-mi toarne in cap, cate sa-mi mai dea de facut, pe la 12 cand am reusit sa jung si eu la un pipi m-am trezit ca sangerez. Booon, panica, telefoane, dr. sa plec acasa si sa stau pana luni numai la pat. Nu va zic prin ce momente am trecut, cum sa le zic alora ca tre sa plec, ca nu vin nici maine, ca-s gravi, cand eu abia venisem la job dupa 2 ani si ceva.... more and more panic! Dar cum prioritaile erau clare totusi pt mine am mers la toti, le-am zis care-i treaba (ca la stat ai 6000 de sefi si a fost ziua lor sa ramana cu falcile pe parchet). Nu stiu cum am ajuns acasa, erau 50 de grade cred, super aglomerat metro, autobuz, nu l-am chemat pe Cristi ca ar fi durat f mult. Am ajuns acasa, era inca bine perete erau maronii, dar mai tarziu s-au colorat in rosu... nu vreau sa-mi ami aduc aminte, dar eram sigura ca s-a terminat cu bb2. Cu toate astea, cu multa odihna la orizontala, petele au trecut, multumesc lui Dumnezeu!!! In noaptea aia de joi, probabild ela stresul enorm prin care am trecut, statea in asteptarea a ceva foarte rau parca, m-am trezit cu niste mancarimi ingrozitoare si infioratoare la duamna pasa. Probabil ca oi fi facut vreo candida ceva, o sa merg la analize cand o sa fiu mai bine. Mai, dar asa mancarimi n-am pomenit in viata mea.... nu mai puteam sa staunici in fund, ma durea si pielea si tot de la scarpinatul pe care nu voiam sa-l fac si-l faceam asa la un 5% din ce mi-am dorit. Mi-a dat dr. crema cu clottrimazol, daca scriu bien si parca au trecut.

Acum inca sunt acasa, maine dimi o sa ma vada sa-si dea acordul sa-mi "reincep" activitatea, Doamne ajuta sa fie bine bebica!

Am avut noroc totusi ca s-a intamplat asta dupa ce a venit mam la noi, ca daca nu era ea aici nu avema cum s astau 100% in pat, n-am facut nimic-nimic, m-a ajutat si ea si Cristi 100%.

Va pup acum, vreau sa urez si eu La multi ani tuturor copilasilor care au mai facut 2 ani intre timp! La multi ani Ana, Bianca, Dragos, Andrei, Vladimir, Codrin, Radu Sa cresteti mari si sa aveti viata plina de bucurii!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou la toata lumea.Noi suntem bine,Sara nu are absolut nicio pb la gradinita,mananca ,se joaca,doarme,nu plange deloc.Dimineata e bataie pa care sa imbrac primul sa fuga la poarta sa il astepte pe Jan (nenea Jan) sa sara in masina sa plece la gradi.Aseara venind de la tzara,pe masina Alex s-a apucat de cantat Ceva cu gradinita o etapa din viata mea, niciodata nu te voi uita nu stiu exact,o sa cer si acasa poezioarele si cantecelele sa le mai exersam.Si Sara dupa el..gadinisha mea, viata mea,pe mine nu uita.Mai canta si pu pu puuu,veau stau si io aishi.E atat de incantata de gradinita de nu am cuvinte.Si eu ma speriasem in ppimele zile ziceam ca o sa mi-o aduca lesinata de plans.In schimb eu inca plang ca nebuna aproape toata ziua,inca nu m-am obisnuit fara balamuc pana la 6 seara,desi dupaia recuperez cu varf si indesat
Chiar a mai fost vre-un copilas dat la gradinita si sa nu planga nici macar o data?

Cleo,sa imi zici cati bani trebuie sa iti dam,sau dati-ne contul lui Simonix si noua si viram direct .Si de intrat in pozesia lor cum o sa facem.Noi o sa ajungem in Berceni pe 5 iulie,la cabinetul lui Stanciu,daca e aproape de voi poate ne vedem,daca nu reusim pana atunci.Sau daca ajungeti voi in zona Bucur Obor/Masina de paine,te poti vdea cu tati al nostru sa i le dai.

Inais,felicitari pt emigrare,si sa fie intr-un ceas bun.Acomodare rapida si sa fie cum va doriti .

As mai scrie cate ceva dar trebe sa schimb un sconcs mic si apoi sa ma apuc de treburi.O zi racoroasa sa aveti

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare si de la noi,

A fost superb la munte, am facut de toate: drumetie, vizitat castel, pestera Dambovicioarei,Rezervatia Piatra Craiului, gratar. Am incercat de toate inclusiv urcatul pe munte. Rezultatul a fost fabuos: au fost fetele cooperante si foarte rezistente. Elena a mers pe jos (atat la urcare cat si la coborare) pana intr-o poienita din deal (voiam sa pandim niste caprioare),am adimirat frumusetea florilor si a padurii, am cules si papat fragute, ne-am spalat cu apa de izvor; Au mers pe jos si chiar au alergat la coborare si dupa ce ne-am intors s-au mai jucat vreo ora pana am pregatit masa. Au stat cuminti si in masina desi la intoarcere am facut un ocol de cateva zeci de km pentru ca am vizitat un prieten, s-au mai ciupit si tras de par dar per total a fost ok. Am mers cu aerul tot drumul, au mers in picioarele goale pe iarba de dimineata pana seara s-au jucat,au alergat le-am lasat sa faca ce vor.
Elena a admirat muntele (desi ea credea ca muntele e un amimalut sau o persoana)si la serpentine tipa amuzata si spunea ca vom cadea cu masina cu tot. Ne enumera pe toti si spunea: mami cade, tati cade, elena cade, ana cade, masina cade toti cadeam ori in apa ori in gol.
Pensiunea la care ne-am cazat a fost misto si ne-am simtit ca Alice in tara Minunilor. Am fost singuri in toata pensiunea si am vizitat toate camerele si toate erau diferite.
Am observat ca Elena are o fobie la zgomote: plange si sare in bratele nostru cand aude un zgomot, nu sta nici o clipa singura si daca esti ocupat nu sta nici pe langa tine ci chiar se tine de tine se aseaza in fata ta sa o iei in brate. Am observat ca si acasa face la fel eu nu pot nici sa ma spal cand sunt doar eu cu ea acasa. Nici nu stiu daca sa vorbesc cu un psiholog/preot ca e tare rau asa.

In rest am vazut poze cu Mara cea frumoasa si cu codite si am vazut-o plansa la serbare. Cred ca ai facut bine ca ai mutat-o la alta gradinita. Ceva nu i-a placut acolo sau asociaza gradinita cu boala/raceala etc. Cleo, poate cumva in weekendul viitor sa ne vedem pe undeva sa preluam supo daca au sosit. Cred ca va fi superba Mara si tunsa scurt.

Inais: Am mai vazut poze cu Iasminuta atat in Belgia cu Lorelai cat si la implinirea a 2 ani. E atat de dragalasa Iasminuta.Ma bucur enorm ca ati facut acest pas. Noi n-am avut curajul si regret aproape zilnic.

Lumi: ma bucur ca sunteti mai bine, poti sa-i dai in continuare Liv fara probleme.

Alysh: E bine ca ai ajutoare, si sa dea DD laptic pentru BB.

Lorich: Stai linistita in patut sa te odihnesti cat mai mult, si pentru candida incearca bicarbonatul, nu stiu daca este vreo crema recomandata in primele luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salutare!

Am avut ce citi ... - Lorich, m-a amuzat partea finala a povestirii tale - nu e de ras, stiu, da ai povestit frumos.
Deci ai reinceput serviciul? Va sta mama ta cu Robert?
Ai grija de tine si nu te mai stresa!

Micaela, deci nu v-ati mutat de tot in casuta?

Belleane, ma bucur ca a fost frumos la munte. Pe caldurile astea cred ca munte e f. placut.
La ce pensiune ati stat?
ref la spaimele Elenei - nu stiu ce sa zic. E buna ideea ta - nu strica sfatul unui psiholog.

Si noi ca Mi_bebelina, am iesit in weekend la Snagov, insa era si acolo, in ciuda copacilor si a piscinei, ff cald --- chiar nu stiu unde sa mai iesim weekendurile, e asa o zapusala.

Eu pana acum n-am avut prob la baie cu Annika - deocamdata sta cuminte sa o spal si pe cap si pe corp; insa tin minte ca Lara a avut o perioada cand nu mai vroia sa se spele pe cap, ca ii era frica ca ii intra apa si samponul in ochi -- i-am cump astawww.walzkidzz.at/Kinderzimmer/Fuers-Bad/dmc_mb3_productlist_pi1.13772.offset/18/group/245322/product/1107044/L/0/Shampoo-Schutzschild.a833.0.html" target="_blank"> Protectie baie
da nu prea am folosit-o, pana la urma am convins-o ca daca lasa capul pe spate nu-i intra apa in ochi

Annika face pipi fara prob. peste tot -- isi da pantalonii jos si face la copacel, sau pe unde nimereste - de mi-e si jena uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Eva nu a mai facut kk de aseara asa ca am trimis-o la gradi de dimineata si am rugat pe directoare daca e ceva sa ma sune. La pranz m-am auzit cu ea, a zis ca e ok si se joaca. Booon.
Alex@Sara felicitari ca v-ati acomodata asa bine cu gradi! Nici Eva nu a plans deloc, doar in diminetile in care ajungeam primii, vedea ca nu sunt copii acolo si se impacienta, asa ca am inceput sa o ducem mai tarziu si a fost totul ok. Ba am avut o perioada in care plangea cand mergeam sa o luam
Lorich imi pare rau de probleme, sa stai cumintica acolo! Si mie mi-a dat de furca o candidoza pacatoasa toata sarcina cu Eva. Cred ca pimafucin (crema) mi-a dat in primul trimestru si din al doilea clotrimazol (sau invers, nu mai tin minte exact) si mi-a zis sa nu mai port tampoane zilnice, iar lenjeria sa fie mai lejera.
Adriana, foarte foarte foarte misto chestia aia de protectie baie. Dar eu cred ca ar trebui sa duc munca de lamurire si sa-i pun chestia aia pe cap Oricum am observat ca doar in Crangasi la baie face urat (ieri iar o apucase intr-una din cele 4 dati cand facuse kk) Mi-am adus aminte ca i-am facut dusuletzul caldutz ptr scaderea temperaturii ultima data (acum doua saptamani) probabil asociaza baia aia cu episodul febril/dus caldutz nu prea placut... nu stiu, altceva n-ar fi...
Desiree pupici si ne gandim la voi!
Belleane, sa va fie de bine excursia la munte, ce frumos trebuie sa fi fost!!!
Fetelor noi murim de cald in casa. Azi noapte Iuby a dormit pe jos in sufragerie, Eva a fost foarte incantata dimineata cand i-a descoperit culcushul Noi doua ne-am perpelit toata noaptea in dormitor, cand pe o parte cand pe alta.......... E posibil sa iti cresca temepratura de la caldura din casa? De dimineata la 5 si eu si Eva aveam 38. A scazut dupa ce ne-am dat jos din pat si acum suntem ok, am verificat la gradi.
Fetelor felicitarile mele tuturor celor care si-au invatat puiutzii cu olita. Eu nu am reusit/ nu reusesc... cica nici la gradi nu vrea sa se aseze pe olitza. De-ale Evei... Frate ea cand nu vrea ceva, nu vrea si pace, nu face lucrul ala nicicum.
Am fost fericita ca am impartasit-o sambata, initial nu vroia sa ia si credeam ca gata, asa ramane, parintele mi-a zis sa n-o fortam si am zis sa mai incerc o data, asa ca i-am explicat frumos si am rugat-o sa ia siropel de la Doamne-Doamne sa nu mai faca muci si a deschis guritza
Cam atat fetelor. Va pup pe toate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

Si eu pe aici pe acasa, ca mai aveam o zi de concediu medical, desi Cris e bine si am dus-o la gradi. Si daca tot mai aveam o zi de concediu, ce mi-am zis, ia sa merg eu la Parhon si sa-mi fac controlul endocrinologic. Bun, ma duc eu frumusel dimineata la fima, le duc concediul, le explic situatia, patronul e de acord sa mai stau si azi acasa si sa ma duc la cosultatie, ma duc la Parhon, ma asez la o coada imensa la registratura, dupa doua ore imi vine randul si aflu ca nu pot sa ma programeze la consultatie cu bilet de trimitere ca nu am si adeverinta de salariat. Vazusem eu ceve despre adeverinta pe un afis dar credeam ca se refera doar la internari, ca pe unde am mai fost la consult nu mi s-a mai cerut adeverinta. asa ca m-am dus vaca, am stat si doua ore aiurea pe acolo si m-am intors o vaca si mai mare. Acum trebuie sa ma invoiesc iar intr-o zi si mie lehamite, mai ale sca sunt noua aici la astia. offf, doamne, fereasca sfantul sa ai probleme de sanatate!

I-am luat si rezultatul lui Cris la a doua urocultura: inca mai are E.colli. probabil ca iar imi va da antibiotic...in ultimele doua saptamanai a luat antibiotic cat pentru doi ani trecuti in care nu a luat nimic.
M-am mai gandit la ceva: proba de urina am dus-o la analiza inainte sa ia Cedaxul pentru gatulet. Oare e posibil sa fi avut efect cedaxul si asupra infectiei urinare?
O veste buna tot am: nu i-a mai iesit giardia

Ylari, ma bucur ca e bine Eva! si la noi se face cald peste noapte in dormitor, mi-e teama sa deschid geamul...bine ca nu dormim decat noi doua, taica-su doarme cu baiatul in sufra.

Belleane, sa va fie de bine muntele! ce super trebuie sa fie!!! vreau si eu!!!

Lorich, ai grija de tine si de bebe! stai linistita...pana la urma ai avut probleme cu sefii?

Mi_bebelina, wow 33 de copii?!?!?! cum rezisti? nepoata-mea n-a rezistat mai mult de doi ani ca educatoare...si ea avea cate 25 de copii in grupa si o capiau de cap...copiii ca copiii (scuzati cacofonia) dar mai ales unii parinti care veneau cu fel de fel de pretentii si obiectii si cu samanta de scandal...ea avea si grupa pregatitoare...

Luminita, felicitari pentru acomodarea fara plans la gradi! Nici Cris n-a plans mult dar nici deloc, vreo doua trei zile doar dimineata si gata.
De cand o ia patroana cu masina, nu mai are nici o problema, imi face pa-pa chiar...

Apropo, am intrebat-o dimineata pe doamna cat ma costa transportul si mi-a zis ca nu trebuei sa-i dau nimic, ca pe ea o platesc parintii celuilalt copil...oricum trebuie sa-i iau ceva (cred ca mai bine da un cadou decta banii). Ceva idei, va rog?!

Cris e innebunita dupa baie...spalatul pe cap nici ea nu-l agreeaza, dra nu plange...ii displace doar cand ii dau cu dusul in crestet si-i curge apa pe fata...in rest n-are nici o problema, ba chiar se dusuieste singura...aseara i-a facut tati baie si a fost chiar mai cuminte decat cand face cu mine.

merg sa incerc sa trag un pui de somn ca sunt treaza de la 6 jumate'

O saptamana frumoasa!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorich stai cumintica, ai mare grija, eu din cauza placentei dezlipite am nascut prima data. Si eu am avut sangerari abundente si contractii dureroase din saptamana a 5-a, eu una cred ca am avut gemeni si unul s-a eliminat, pentru ca efectiv am avut dureri ca la nastere. Asta doua saptamani, dupa aceea au incetat si piticotul a fost bine.

Bellanne ce frumos ai povestit despre munte, ma apuca dorul Noi am avut doua zile frumoase, nici prea cald nici prea frig, in jur de 20 de grade, a fost superb. Insa al meu sot a muncit asa ca nu am mers nicaieri. Vara asta vreau si eu sa conlindam imprejurimile neaparat, poate sa ajungem si la munte.

Alex Sara nici al meu pitic nu a plans mai deloc la gradi, tot asa, numai cand ajungea primul. Cum venea un copil, gata, ii facea lui taica-su bye-bye sa plece mai repede.

Ylari e foarte posibil sa creasca temperatura de la caldura, si chiar diareea sa fie de la caldura. Eu una asa patesc cand mor de cald.

Si al meu e cu febra, tot week-endul, cand face cand scade, asa ca azi l-am trimis de dimineata cu tati la doctor, cu pipi la borcan, sper sa-i dea niste analize de facut sa vedem ce e. Ma dispera febra asta, fara nici un alt simptom. Doctorul nostru e in vacanta pana la 1 iulie insa ne-a sunat si ne=a chestionat, a zis ca daca trece in 3 zile e un virusache ceva, daca nu, sa mergem la doctor, a fost de treaba si a sunat la clinica sa ne primeasca repede cineva.

Mami de pitic Patrick si 5+ (29.04.2008)

Mergi la inceput