Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 8
Luminel spune:
Doloress, vad eu bine o gravidutza acolo la semnatura?!?! ti s-a implinit visul? felicitarile mele! sarcina usoara si nastere fara probleme! ma bucur pentru tine!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Mai ce discrete sunt fetele astea, cum ne dau ele de veste asa intr-un coltisor de mesaj
Andreea, bravo, ma bucur ca s-a intamplat si sa ai o sarcina usoara!
YLARI spune:
Doloreeeeees, felicitari, scumpaaaaa! Sarcina usoara!
Mii si mii de pupici! Ma uitam eu ca curca in lemne cand povesteai tu acolo ca de la placenta dezlipita ai nascut prima data si nu intelegeam ce vrei sa spui
Cand colo, vorba Gabitzei, in coltz acolo, miiiic de tot, o gravidutza de cinci saptamani! Pai la multe inainte, pana la 40! Sa n-ai greturi si sa-ti fie bine, ma bucur enorm cand va vad asa, una cate una, mai-mai-mai. Dar chiar ce secretoase v-ati facut!!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: ah, imi pare rau ca Patrick e cu temperatura... Pupici lui sa treaca, mama ei de temperatura! Da, ma gandeam eu ca de la caldurile astea e posibil sa se fi intamplat si scaunele (plus ca si compotul cu siguranta ca a zapacit-o si sucul de grepfrut la fel...)
Doloress spune:
Multumesc fetele!
Sunt tare fericita, mi-e si frica sa spun sa nu cumva sa se intample ceva. N-am spus la nimeni, numai lui Gabi si lui Patrick care deja a decretat sus si tare ca el nu vrea nici fratior nici surioara!
Bine, ca el zice NU la orice acuma, ieri il intreb Patrick vrei.... iar el cica NU! foarte hotarat, nici n-a asteptat sa vada ce sa vrea.
5+
Danicris spune:
Doloress, felicitaaaaaaaaaaari ... Sa ai sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos. Te imbratisez cu drag.

Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
belleane spune:
Doloress: felicitari, sa ai o sarcina usoara si fara probleme si un bebe minunat si la termen.
Luminel:Da Cedaxul este bun si pentru E coli. E tare parsiva infectia asta. Ca si la pneumococi si Ecoli a devenit rezistenta si este sensibila doar la niste antibiotice foarte tari care nu exista decat in spitale sau nu sunt pentru copii. Sa dea DD sa nu fie asa insa. Si eu ma duc saptamana asta sa-i mai fac un exudat desi acum nu cred ca are nimic. Dar cine stie....
Reallaura spune:
Lorich biata de tine, ce sperietura. Da DOamne sa fie totul bine! 
Ali noi suntem ok, mai cu gelozii nemarturisite verbal de care sper sa scapam cat de repede. Mirci e ok si la gradi, mai miorlaie el cand stie ca ma lasa cu Ilinca acsa, desi i-am spus ca ea merge la cresa si mami la sv..dar in principiu totul e ok. Abia astept sa iesim afara, nu stii cat de dor mi-e de voi! pup. Auzi, in mai la anul poate ne cuplam la o Grecie?? eu sunt fixata pe Grecia in mai anul viitor, am convocat mai multi prieteni, facem un cerc mare, puteti veni si voi cu cumnatii, ce zici. Pana atunci, Riviera te rog!
Merge bine in continuare? CUm e cu Vladi acasa? 
Reallaura spune:
Doloress felicitaaaaari! Apucasem sa postez si nu vazusem ca s-au mai scris 2 pg!! Domane ajuta sa fie totul perfect!! super!!
Belleane ce bine ca a fost totul ok la munte, ar tb sa ne aventuram si noi ca nu mai rezist in Buc asta.
Ylari ma bucur ca aEva e mai bine!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Mirci e ok si la gradi, mai miorlaie el cand stie ca ma lasa cu Ilinca acsa, desi i-am spus ca ea merge la cresa si mami la sv..dar in principiu totul e ok. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Scuze dar tare haioasa explicatia

Of, pupici la Mirci dar si voua! Sper sa treaca geloziile repede!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alex@Sara spune:
Doloress,felicitari din inima pt samburicul din burtica.Sarcina fara neplaceri si nastere la termen.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Ilinca, 19 aprilie 2010