Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 9
bratafel spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare pentru cele care mai primesc indemnizatia si alocatia pana la 2 ani: a-ti primit banii luna asta? la noi ii virau cam pe 8, 9 sau 10 dar astazi este 14 si nimik si...am nevoie de bani....
mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 31+ 
Alex@Sara spune:
Bratafel,si noi pe 12-13 primeam banutii,dar acum ca a fost we am zis ca or sa vina azi,dar nu a venit postasul
.Nvoie chiar asa mare de bani nu am avea dar daca cumva o s avina si nu o sa fim acasa o sa trebuiasca sa umblu pe la posta dupe ei,si ma seaca .
Uite aici ce scrie
http://www.antena3.ro/economic/news/finantele-nu-mai-au-bani-si-amana-plata-alocatiei-pentru-mame_101603.html
nasol de mamicutele care stau in banii acestia 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Luminel spune:
Am dormit ca o valiza in gara, doua ore jumate'
...m-am trezit ametita
. Noroc ca mai am o jumatate de ora pana vine fata.
Acum trebuie sa ma gandesc la ceva de mancare rapid si fara caldura. Voi ce mai gatiti/mancati pe caldurile astea?
Belleane, e.coli ar putea fi rezistenta chiar si la antibioticele la care a iesit sensibila in antibiograma? daca da, e nasol...o sa trebuiasca sa o indop cu antibiotice mititica
...offff
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lilly79 spune:
doloress felicitari!!! Sarcina usoara si nastere la termen.
lorich stai in pat cat e recomandat.Lasa serviciul ca cel mai important e bb.
cleo daca ti-e mai ok, poti sa-mi dai un iban si-ti virez acolo banii pt supo.Numai sa ma anunti pe pm, ca eu poate sar peste mesajele tale.
La noi olita este folosita doar de scaunel
Sta pe ea, apoi se ridica, verifica cu mana daca este ceva(normal ca nu este daca nu face) si iar se aseaza
Trebuie sa vorbesc la gradi, ca sa o intrebe si la gradi daca vrea la olita, ca degeaba o pun eu, daca la gradi ii schimba doar scutecul fara alt stres.
Voi cu ce va tratati copiii cand tusesc? Ca de cand cu programarile astea la medicul de familie mi-e peste mana sa ajung in timp util.Julia tuseste de aproape 2 sapt, si parca i s-a inrautatit tusea de 2-3 zile.Tuseste mai des si se trezeste si noaptea si tuseste.Degeaba am aparat de aerosoli daca nu stiu cu ce sa-l folosesc ![]()
Eu de fapt intrasem pe net sa vad daca vine ploaia si pe la noi, si-am ajuns pe forum
Intre timp a ajuns o ploaie micutza pe-aici, ploaie care ne-a impiedicat sa iesim afara.
Va doresc o sapt racoroasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
doloress,
. Va doresc o sarcina frumoasa, un bb sanatos, si vizite de curtuazie la dr!! Si sa nasti usor si la termen, nu dupa ![]()
lilly, eurespal (mai putin efect la mara), prospan, sirop de ceapa (homemade) cu multa lamaiie, limonada cu apa calda si multa miere.
Iti dau pm.
YLARI spune:
Lily, noi am luat ambroxol 10 pic/2 ori pe zi - trebuia de 3 ori dar ii dadeam dimi si seara si a trecut in 4 zile, cam asa.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
stefany_p spune:
Loeich, stai la pat, nu te mai stresa cu nimic...
Doloress, minunata veste, multa sanatate iti doresc!!!
simonacip spune:
Lorich, ufff, bine ca nu s-a intimplat nimic. EU am luat utrogestan 2 pe zi pana la 14 sapt din cauza unei sangerari d-astea in sapt 9. Si cumintica iubita, ai grija de sufletelul ala mic din burtica
Doloreeees, m-ai dat gata. Sa fiti sanatosi si cumintei la termen, Doamne AJuta!!! Ma bucur tare pt tine
Belleane..nu mai regreta ca n-ai emigrat, poate voua va e mai bine aici...stie DUmnezeu cind si unde e timpul si locul fiecaruia. Cu casuta ce-ati mai facut?
Ylari, ma bucur ca e bine Eva. Temperatura nu se ia imediat ce te trezesti ca-i putin mai mare. S-ar puteaa d-asta sa fi fost crescuta.
Mi_bebelina, te inteleg cu concediile, dar poate si fata se va adapta pana in toamna...sa dea DUmnezeu
Lily, eu ii fac aerosoli cu monodoze de Vibrocil, cica e ser fiziologic, dar eu cred ca-i un pic mai sarat ca are un efect mai bun decit serul. Flixotide nu se mai gaseste in farmacii.
Si eurespal si eu...asta a mai avut efect la noi. Acum depinde si cum e tusea fetei...productiva sau neproductiva. Dc e productiva merge un sinupret sau ambroxol.SI ceiut cald.
Ieri am fost in Ior ne-am intilnit cu Sis si cu Tilincutza cum ii zice David
. e frumoasa foc, sunt indragostita de ea, parca-i fiica-mea
Ma bag la nani fete zi buna miine tuturor!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefany_p spune:
Simonacip, Vibrocil tare bine ne-a prins si noua cat l-am avut, acum s-a terminat, la urmatoarea raceala nu stiu cum o sa-i desfund nasucul...Vobrocilul facea toata treaba
Poze cu Tilincuta si bebe de Alysh avem???
stefany_p spune:
in seara asta merg sa inscriu copilul la gradinita. e o gradinita privata dar ni se va rambursa cca 75% de la guvern. costa 32$ pe zi...e o gradinita mare, el e in grupa mica, dar sunt si altii mai mici ca el. gradinita e noua deschisa anul trecut, in aceeasi zona in care e serviciul sotului al meu si scoala mea...din pacate n-am reusit sa ne si mutam anul asta...sper sa fie bine.