Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu va scriu super-rapid, ca ma grabesc sa ma intorc la Spital. Miercuri i-au facut Victoriei analize si printesa mea are leucemie E tratabil, dar dureaza 2 ani. Vom fi in spital probabil vreo 2 saptamani apoi o mica pauza si inapoi. Primele 6 luni-tratament intensiv. Va multumesc tuturor ptr. suport si ptr. mesajele de incurajare care stiu ca vor veni, dar nu le voi putea citi.
Gabita si Ylari, v-am adaugat pe lista lui daddy pe fb (Graham I.) imi puteti scrie acolo si restul fetelor de pe fb, va da Ylari sau Gabita numele lui daddy si il puteti adauga daca vreti sa ne 'comunicam'. Am vebnit sa fac un dus, fug inapoi la Victoria la spital. Maine incepem tratament cu citostatice si sper din suflet sa nu ii fie rau tare de la ele. Va mai scriu cand venim acasa. Va pup si dati-le copilasilor vostri un pupic si o mare imbratisare.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Desiree, mult curaj, sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste hopul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Doamne Desiree m-am cutremurat!!! Sa va dea Dumnezeu putere, ma rog pentru mica Victoria sa fie bine! Nu se poate asa ceva!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!
Stau in fata calculatorului de jumatate de ora si nu stiu cum sa-mi adun gandurile sa-i scriu lui Desiree cateva cuvinte de incurajare. Ne panicam cand copiii nostri racesc sau fac vreo varicela, dar cand afli asa veste chiar ramai mut. Iti doresc multa putere Desiree sa o poti ingriji pe micuta Victoria si sa dea DD ca aceasta boala sa fie ultima incercare la care sunteti supusi, iar Victoria sa invinga aceasta boala pentru ca stim ca ea este o invingatoare!

Dolloress, sarcina usoara si nastere la termen!

Lorich, odihna cat mai multa!

Luminel, imi pare rau ca nu ai putut sa faci analizele, macar data viitoare cand te duci vei sti ce hartoage vor aia. Si eu tot pregatitoare am, dar acum vara cand e perioada concediilor si sunt putini copii avem de toate varstele. Oricum cam asa sunt si in mod obisnuit la o grupa, cam 40 inscrisi...asa-i la stat.

Simonacip, ce frumos ii spune David verisoarei...cred ca v-ati amuzat tare!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Cleo, cred ca maine te va vizita tati la munci. Cel mai bine da-mi te rog pe pm numarul tau de telefon ca sa pot sa te anunt de seara sa iei cu tine supo.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Ilinca, sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti dea viata numai bucurii!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Draga Desiree, te pup si te imbratzishez!. Sunt alaturi de tine si de daddy. Stiu ca sunteti puternici si o sa trecetzi peste aceasta incercare. cat despre printzesa Victoria, dupa cum ii este si numele, sigur o sa iasa victorioasa din lupta cu boala.

eu tot nu pot sa inteleg DE CE???

ma duc sa imi pup copiii si sa ma rog inca o data la DD sa fie sanatosi. imi promit sa nu ii mai cert cand fac prostii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doamne...Desireenu stiu ce sa spun, sunt blocata ca si Mi_bebelina. Sincer ma temeam, mi-a trecut asa ceva prin cap gindindu-ma ca are febra de atita timp, dar nici n-as fi conceput....OOOf, te sustinem cu totii, putem ajuta cu ceva?? Bine ca esti acolo unde sunt mai evoluati si mai atenti in situatii d-astea. Doamne AJuta!!!! Impartaseste fata te rog din suflet si roaga-te lui Dumnezeu si Maicutei Domnului sa o faca bine. Nu stiu, promite-I ceva si tine-te de promisiune....Roaga-te sa o faca bine. Dragii de voi, prin ce treceti...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, scumpa mea, iubita mea, te imbratisez tare tare si pe Victoria o pup dulce dulce si ma rog la Dumnezeu sa fie puternica si sa fie totul bine! Ca si simonacip, ma gandesc ca partea buna din treaba asta e ca sunteti acolo unde sunteti tratati omeneste si cu mult profesionalism. Va iubesc si ma voi ruga in fiecare seara si pentru voi, sa va dea Dumnezeu sanatate scumpa mea!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI ILINCA SCUMPA SI FRUMOASA!!! Sa cresti mare, sanatoasa!!! Fericire multa iti doresc micutza draga!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput