Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
cris.dogarel spune:
DULCINEEA, SI ema suge des/ la ambii sani (o pun ca tzipa la primul dupa ceva timp). cred ca de sete. si eu beau lichide mai multe, sa fie lapte. dimineata sunt mai plini, vizibil. seara...cam fleashka
LOREX, nu am citit postarea in care ziceai ca te duci la film cu fetele, nici ca vezi sex and the city, nici ca a fost super. emoticon verde de invidie. totusi, sotul a aflat si cica merem la drive-in cinema, ca pot pleca cu ema, pe care nu am cum/cu cine s-o las 4 ore. tot e bine
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
satulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Cred ca e o explicatie logica treaba cu dolofaneala. Imi povestea o prietena ca baietelul ei a inceput sa mearga in picioare foarte tarziu tocmai pt. ca era dolofan, iti dai seama ca mobilitatea lor e limitata de colacei! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
multumesc, mandruta! asa ma gandesc si eu, dar vroiam sa stiu cum sunt si alti bebei la aceeasi varsta; tendinte are sa se duca intr-o parte, de pe burtica, dar e funduletul greu si pulpitele ii pun piedica
cris.dogarel spune:
MANDRUTA, nici mie nu-mi aparuse papagalul de vreo 2 zile, dar azi, iar m-am chinuit sa deschid forumul pe langa el...
ema e la a 5-a tzatza in ultima juma de ora. ba plange, ba rade, ba ii vzice inga-inga. nu isi da seama ca sunt doar 2?. aceleasi 2?. acum a regurgitat ...destul. cam ca in ultimele 2 zile....puteam sa pun branza la pastrat, cata a facut. noroc cu o pasare priceputa tare la inganat copii, care ii tine isonul din copacul din fata ei. life's good, ca tot suntem pe reclame
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
satulica spune:
elefantica, multumesc si eu pentru schemele de diversificare am salvat si le voi studia cand ne hotaram sa gustam si altceva in afara de LM tot aman, nici nu e cazul inca, dar momentul ala se tot apropie si brrrr ... e asa de simplu si la indemana cu LM...
legat de date, poze private si eu am sters acum ceva vreme linkul cu poze de la semnatura si m-am bucurat de ideea cu contul privat
cris.d si eu am site cu poze si filmulete pentru familie si prieteni dar nu l-am facut public aici pe forum; am avut cont pe alt site cu ceva poze pentru voi, dar am sters linkul de cand cu contul de poze al pufuletilor - e mai sigur asa multumesc fetelor tehnice
Eleysa spune:
Neatza!
MP multumim de cafelutza , in dimineata asta chiar se cerea. A fost atat de cald aseara in casa ca a trebuit sa ma trezesc peste noapte sa-mi fac un dush scurt , va imaginati ca nici isabela nu a fost mai bine...offfffff..vreau sa ma mut la munte .
Trimit ca mi-a adormit pitica la tzitzi si ma duc sa o pun in patut. Revin...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Si ma duc sa ma triez pe la profilul personal, pana ma trezesc ca imi zice unu' pe strada ca AMR-ul meu este understated! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Va rog mult spuneti-mi si mie in mare cum va petreceti voi ziua cu bebe.. Am o frica constanta ca nu-s o mama buna. Ca poate ar trebui sa fac ceva pentru a o stimula mai bine in dezvoltare si eu nu fac. De aia si intrebarea. de Lorena 03.03.2010 www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
In afara de faptul ca sunt convinsa ca fiecare mama e "cea mai buna mama" pentru copilul ei, uite cam cum ne petrecem noi ziua, desi nu avem un program foarte bine stabilit, dar asa in mare:
- pe la 7.30 incepe sa se frichine in pat langa mine (la 5.00 o iau si o mufez si ramane langa mine in pat) si ma ridic de langa ea si o trezesc cu un pupic (ideea e ca saracuta se chinuie sa faca kk si d-aia se frichine) apoi face kk, stam si ne hlizim una la alta si amandoua la buni si la matusica care se trezesc pentru trebile lor, apoi eu deschid calc si incerc sa va citesc, daca ea e linistita chiar reusesc, daca nu o iau la o plimbare prin casa si ii arat pestisori, apoi o duc pe balcon si ne uitam la masini cum trec pe strada, apoi tzitzi si somn, cam pe la ora asta
- pe urma programul devine din ce in ce mai "neprgram", adica se trezeste, ne jucam sau papam, in functie de cum cere, dormim iar (am observat ca daca nu o culc in maxim 2 ore de cand s-a trezit devine ffffoarte agitata)
- repetam culcat, jucat, papat pana pe la 7.30 cand iesim afara si ne plimbam 1 ora 2, depinde de starea vremii (si a Isabelei )
- venim de afara, papam putin, apoi pregatim baita, facem baita, si pe urma la lumina difuza a veiozei si cu nasul in tzatza lui mami adoarme ...yuppy ...cam asta e ziua noastra ...mai mult sau mai putin
decenuela spune:
citat din mesajul lui irrinaa Buna dimineata si de la noi! eu sunt suparata.Daca ieri dimineata Vlad avea doar mucisori, aseara, la 18,30 avea temperatura 38,3.I-am dat antitermic si la 1 noaptea avea 38,1.a dormit destul de bine, iar acum,dimineata avea 36,7.I-am curatat nasucul, are mucisori verzi.Of, of vroiam sa va intreb de datele de contact ale dr.Stanciu.eu am gasit pe net ceva, dar nu stiu daca sunt de actualitate. decenuela stiu ca tu abia ai fost la el, imi poti da si mie pm, te rog, cu adresa,tel pt programare si cat e o consultatie. sa vedem cum se comporta azi si daca nu e bine, fugim la medic. n-am apucat sa citesc din urma, nici nu pot acum.incerc sa ies putin cu el afara cat e mai racoare. va pup Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
am scris despre programari.
lunea dupa13 se fac prg pt sapt care urmeaza.
si in fiecare zi poti sa suni intre 13.30-14 pt ziua respectiva...prb daca sunt locuri libere sau dak sunt urgente.
oricum trebuie sa insisti cu sunatul....
adresa..am dat copy/paste de pe netCABINETUL DR.STANCIU SE AFLA IN BERCENI PE STRADA BIRZA NR.11-13 (IN ZONA APARATORII PATRIEI)
IAR NR. DE TEL. ESTE:0724.579.372(NUMAI DUPA ORA 14)
sper sa-ti fie de folos..tre sa ai temele facute k e f operativ...nu te grabeste dar e duracel
sanatate....si dk vrei si alte amanunte , cu placere
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ce bine ca nu vb singura!... multumesc de intrebare,e bine,vorbeste...si se joaca pe saltelutza...si noi vrem sa mergem afara pe la 9 radu azi e ultima zi de scoala ... ieri am fost la premiere,chef/party de sf de cls a treia...o sa pun poze azi,sper sa apuc... pupam puiul de la mare si pe mamica lui mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) Felicitari pentru sf de an scolar...nu ne spui si noua ce coronita a luat raducu ...asteptam pozele asa creste Alex |
Eleysa spune:
citat din mesajul lui satulica neataaa! multumesc de cafea MP! mi-a mers de minune am citit la elefantica, mandruta... (si nu mai stiu ) ca pufuletii lor se intorc de pe burtica pe spate si invers - mady inca nu! sa fie din pricina ca e putin mai dolofanica (cam 8 kg si un pic - nu stiu exact cat)? asta e ritmul ei? ... e drept ca nici nu prea am tinut-o pe burtica prea mult... mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010) |
eu zic sa nu te panichezi....fiecare copil are ritmul lui ...spre exemplu Isabela nici nu are tendinta de a-si duce piciorul la guritza, desi am auzit pe aici ca multi bb deja si-l molfolesc ....