Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari Decenuela si Miremia pentru terminarea (si depunerea) lucrarilor! Bafta la sustinere!

Cu datele... Nik0le are perfecta dreptate. Nu stii niciodata cine intra si vede (intamplator) si apoi isi face un hobby din urmarirea postarilor tale. Mai ales cum zice si Elefantica, multe zicem vrute si nevrute pe forum, unele nespuse prietenilor/familiei.

Mie ieri mi-a fost rau. Dar rau... nu stiam ce sa fac... brr. Noroc ca a venit sotul sa stea cu gaza cat am stat eu putin in pat. De iesit am iesit pe la 5 afara, era soare dar nu sa lesini...

Vedeti ca am trimis (si trimit in continuare linkurile cu filmele pe contul comun). Merge greu (n-am pus decat doua din 6) dar incet incet... Oricum sunt superbe (eu doar le-am frunzarit). Merci Mariucasara de pont

_
Povestea unei .
Cresc

sarumana....cik acu..cel putin la faimoasa mea facultate nu se fac lucrari....dam un ex mult mai amplu teorie iar lucrarea practik se face life...tema data de ei....
hm..la pregatire am constatat k am colegi din categoria VIP...dar au fc la zi k au mai mult timp :))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Neata si noi, MP multumim de cafeluta!
Noi am fost la dr ieri, 6 kg si 63 cm, a zis ca e bine ce i-am dat pana acum si mi-a dat sa-i dau fier (la inceput 3 pic/zi, apoi o sa-i dau 5). Preventiv, ca cica la varsta asta scade fierul la toti copiii. Si mi-a zis sa-i dau cereale de 2 ori pe zi (dimineata si seara) pentru ca e foarte energica si are nevoie de rezerve (la noi nu e pericol ca ne ingrasam prea tare, facem sport!). Mai ales ca eu nu-i dadeam cereale cat se indica pe cutie, ci doar ii ingrosam putin laptele cu 2 masuri, deci pot sa-i dau linistita.
Acuma, daca as merge la 10 doctori, fiecare m-ar invata altceva, eu si-asa am devenit zuzu dupa cat am citit cu diversificarea, deci merg pe mana ei si doar daca cred ca ceva nu e bine nu fac. A! Si a zis ca pot incepe sa-i dau mar cu biscuite (fara gluten).

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Felicitari pentru vizita la doctor! Si Cristinuca este tot fotomodeala ...ce sa mai fetele astea tin la silueta de cand sunt mici...bravo lor

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua si de la noi! ult cap il am de recuperat
baiatul mare e bine. a fost o indigestie, dar am auzit mai multi copii de el din clasa cu acealeasi simptome: temp, voma, diaree si sotul imi zicea si de un coleg deal lui ca la fel afacut. cred ca eceva in aer vreun virus ceva. de acum sunt cu amandoi acasa asa ca o sa intru mai rar.
mai nou piciul meu se foieste toata noaptea. ieri mia fost rau eram terminata nu dormisem aproape deloc toata noaptea din cauza lui. imi pare rau ca nu sunt din buc ca as fi mers si eu la guru stanciu. sami zica ce il poate durea de se foeiste in halul asta. va pup si mai vb

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Multa sanatate baietului cel mare , iar cel mic, vezi poate se foieste din cauza caldurii, zic si eu ca a mea cred ca d-aia a fost asa agitata aseara

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

multumim de cafea...am asa o maaare nevoie de una tare tare...
bebe a urlat toata noaptea...trezit din ora in ora si urlat Am vaga impresie ca ii dau dintisorii...de vazut nu se vede nimic inca dar isi musca rau buza de jos..asa in dreptul gingiei si daca ii apas acolo vad ca il cam deranjeaza...plus ca baleste mult mai mult ca de obicei...offf....oare cat o tine...

citesc si revin...sau ma duc sa fac ordine prin casa...sa vedem ce chef am si cum ma lasa bebe

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui satulica

neataaa! multumesc de cafea MP! mi-a mers de minune

am citit la elefantica, mandruta... (si nu mai stiu ) ca pufuletii lor se intorc de pe burtica pe spate si invers - mady inca nu! sa fie din pricina ca e putin mai dolofanica (cam 8 kg si un pic - nu stiu exact cat)? asta e ritmul ei? ... e drept ca nici nu prea am tinut-o pe burtica prea mult...

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

eu zic sa nu te panichezi....fiecare copil are ritmul lui ...spre exemplu Isabela nici nu are tendinta de a-si duce piciorul la guritza, desi am auzit pe aici ca multi bb deja si-l molfolesc ....

elefantica are dreptate..
nici jiji nu-si duce piciorul la gura...eventual...are tendintza sa duca gura la picior cand sta in fund
nu-i place pe burta si rar dupa mari chinuieli poate chiar k ajutor se intoarce pe spate
k ajutor se ridik in fund si-i extaziat...

dar e sanatos...are tot timpul pt toate...nu-mi bat capul doar nu e concurentza....

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

...il mai gugulesc si ne jucam toti 3, cu.....papusi....
Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

...niceeeeeeee ...ce frumos va petreceti voi ziua

aaa...MS ...ieri ma uitam la TV si anuntau primul WE canicular din aceasta vara si ziceau acolo ca cel mai cald va fi la Giurgiu, m-am gandit la tine ... nu ca ar fi mare diferenta fata de bucuresti, dar cica va fi cel mai cald din toata tara ...sa te pregatesti cu multa inghetata (dietetica bineinteles )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am vazut-o pe Isa... e frumoasa tare. (Vai de pielea noastra cat o sa curatam dupa o masa de trei lingurite, ca dupa o petrecere de 20 de persoane).
Am vazut cum gandesc pustii... am ras cu lacrimi ce fete nedumerite au cand sunt surprinsi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata si de la noi.
MP, saru de cafia

eu si ema suntem la o cireasa si cafea pe terasa. v-am luat si pe voi afara, ca e placut: pasarelele canta in padure, e umbra si adie vanticel pe terasa. plimbarea am facut-o deja, cam 1 ora, ca ieri cand am incercat ne topea soarele...acum la 7.30 erau 19 grade la umbra, deci...ne place dimineata pe racoare (vorba cantecului)

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

ce dragut ca ne-ai luat si pe noi la tine pe tereasa ... ne prinde bine dupa toropeala de asera ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mi-a adus aminte Elefantica de dieteteic... DECENUELAAAAAAAA, cum e aia baclava dietetica lume buna? Foaia n-are cum sa fie monti, ca e faina alba, cu unt si cu apa, siropul de miere, zahar si esente iar n-are cum... tu zici ca e de dieta ca are nuci?

Ca daca tu slabesti cu d-astea ma bag si eu... nu de alta dar macar un cataif sa fac, ca de cand ma bate sotul la cap ca vrea....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

a....jiji reactioneaza ( de foarte mic) la....somnoroase pasarele..zisa haios...si mai nou la.....in poina din padure/aveau casa 2 pitici....ii place ...

poze

Si noua ne place "in padurea cu alune" ...de fapt era singura pe care i-o cantam, acum ca i-am facut www.youtube.com/view_play_list?p=939DA2CE576AAA8F" target="_blank">playlist pe youtube mai m-am diversificat si eu, ii cant si "sade rata pe butoi", dar tot "in padurea cu alune" ii place cel mai mult, cand fac pu-pu-pu rade in hohote si incearca sa tuguie si ea buzele, e asa de haioasa

Mergi la inceput