Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 11
Bianca2503 spune:
Neata,
Nu mai plecaram la mare pentru ca era masina plina cu tot felul de materiale pentru eveniment si noi nu mai aveam loc. Anyway, poate dam o fuga sambata ca parca prea cald se face in Bucuresti.
claudela spune:
Neatza mamicilor matinale!
Vin si eu la o cafeluta si la o poveste...Eu doar ascult...ca nu prea imi permite timpul sa si vorbesc cu voi...
Sunt o cititoare fidela a ceea ce povestiti...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
dyana27 spune:
ohoho ilinca puteam sa-ti fur trofeul de mult, ca azi am facut ochisori la 5.45; evident ca acuma mutzu face nanica... de aproape o ora... dar eu nici gand sa mai adorm; am un stres... trebuie sa ajung cumva pana la servici sa dau niste bani pentru un abonament de revista..... si nu-mi vine deloc; o sa incerc sa trimit surioara... dar tare mila mi-e de ea sa o pun pe drumuri aiurea, mai ales ca vine dupa 2 garzi; m-au anuntat prea din scurt, adica de 2 zile, si azi trebuie sa plece o tipa la un congres... si sa duca euroii de abonament; nu stiu cum sa fac.... asa sila mi-e sa ma duuuuuuc.... si dupa aia sa las loc de barfe si comentarii.... mai bine ma lipsesc si chinui surioara
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 ohoho ilinca puteam sa-ti fur trofeul de mult, ca azi am facut ochisori la 5.45; evident ca acuma mutzu face nanica... de aproape o ora... dar eu nici gand sa mai adorm; am un stres... trebuie sa ajung cumva pana la servici sa dau niste bani pentru un abonament de revista..... si nu-mi vine deloc; o sa incerc sa trimit surioara... dar tare mila mi-e de ea sa o pun pe drumuri aiurea, mai ales ca vine dupa 2 garzi; m-au anuntat prea din scurt, adica de 2 zile, si azi trebuie sa plece o tipa la un congres... si sa duca euroii de abonament; nu stiu cum sa fac.... asa sila mi-e sa ma duuuuuuc.... si dupa aia sa las loc de barfe si comentarii.... mai bine ma lipsesc si chinui surioara Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA cum am venit pe lume |
Dar nu poti sa pui suma respectiva pe cardul unei colege si sa dea ea banii. Ma gandesc ca banci sunt destule pe langa casa si asa scapi de drumuri si tu si surioara. Dar tu stii mai bine cum sunt relatiile cu colegele tale.
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! Tocmai am venit de la film. Sex & The City 2. Nu ca sunt mare amatoare a genului, serialul l-am vazut super pe sarite si partea 1 nu am vazut-o, dar chiar a fost haios. Un film usurel, bun dupa o zi de "munca" la domiciliu. Iar dialogul dintre Charlotte si Miranda despre ce inseamna sa fii mama m-a uns pe suflet. Nu m-am regasit chiar 100%, dar m-am regasit . Fetele care au vazut sau vor vedea filmul stiu despre ce vorbesc, nu are sens sa scot toata treaba din context, ca mi-e ca iar creez controverse. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Apai ce controverse sa starneasca S&the City?! Ca daca zice ceva cineva de rau il mananc cu margarina, da?!
M-a enervat unul acum cateva zile (cica un fost gagiu de-al unei fiice a unei prietene de-ale maica-mii!,ati inteles da?!) care cica "filmul asta este pentru tampitele". N-am putut sa ma abtin si i-am zis "da, pentru acele tampitele pentru care tu tot timpul esti FOSTUL!"
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui georgiana310 M-a enervat unul acum cateva zile (cica un fost gagiu de-al unei fiice a unei prietene de-ale maica-mii!,ati inteles da?!) care cica "filmul asta este pentru tampitele". N-am putut sa ma abtin si i-am zis "da, pentru acele tampitele pentru care tu tot timpul esti FOSTUL!" Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
georgiana310 spune:
Ilinca, mie cel mai mult mi-a placut Aidan! Asa de treaba o fost... In schimb mr. BIG... numai probleme i-a facut bietei fete! Am zis si eu ca si Charlote, ca daca l-as intalni i-as spune: I curse the day you were born!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Ilinca_M. spune:
Georgiana, eu vorbeam de fizic. Normal ca Aidan era "pita lui Dumnezeu", asa ca din punctul asta de vedere Carrie a fost la fel de "bitch" ca si Mr. Big...De-ar fi fost mecla lui Mr. Mig cu caracterul lui Aidan...(sau ar fi fost un personaj prea plictisitor:)))
Da' blondinu' nu ti-a placut? Ala era si "body" si "soul" (si mecla)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
dyana27 spune:
bianca nu pot pentru ca trebuie sa dau euro; si crede-ma.... nu se poate apela la colegele mele sub nici o forma.
........... scrisesem mai mult... dar mai bine nu, ca nu se stie niciodata cine te urmareste din umbra...... oricum, cam aia e concluzia
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Floric spune:
Neatza fetele.
Of, Dyana ce colegi mai ai si tu Cand ma gandesc ca trebuie sa ma reintorc la serv si dau de asemenea exemplare (d=astia am si eu) imi vine sa ma urc pe pereti.
Novus, intotdeauna o draguta. Multumesc tare mult pentru intentie dar eu prefer sa probez imbracamintea. Uite astea sunt masurile mele. NU VA SPERIATI, DA??????? PROMITETI???????
Bust 110, talie 102 (de viespe, nu??????) sold 120 (de urs).
Daca nu suportati sa va imaginati aceste masuri pe un om spuneti si sterg mesajul. SA nu va vina rau pe caldurile astea.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel