Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Simonapro, Pisik, Denisamada aniversari placute va doresc !! si romanticoase !! |
Merci. Noi abia pe 16 de aniversam "de-a binelea", celelalte sunt asa... de alint.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
citat din mesajul lui Kea Asta ati vazut? http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Psihologie/Video-meditatii-pentru-parinti/Video-meditatii-pentru-parinti/Cate-dimensiuni-are-o-mama-articol-1309.html http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Psihologie/Video-meditatii-pentru-parinti/Video-meditatii-pentru-parinti/Cate-dimensiuni-are-un-tata-articol-1317.html Eu nu citesc alte subiecte pe dc asa ca poate nu-i nimic nou pt voi, vreau numai sa intreb care-i diferenta intre mama si mamica si tata si tatic. Keutu cheliutu |
Da' chiar asa nu e acelasi lucru mama cu mamica ? drept e ca prefer mama
Sotul meu de ex ii zice mamei sale: mamica si bunicii care l-a crescut de fapt: mama , oare despre asta o fi vorba ?
Da' la tati chiar nu stiu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Chatonel ai fost ''totala'' ca sa zic asa , da' chiar nu ai pierdut nimic !!
Ela, ma bucur sa te vad prin zona !
Eu ma retrag la , maine sa am ce citi seara, da ?!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inca doua si ma culc :
1.Si eu sunt fan Carcotasii !!
2.Floric, trimite-mi niste masuratori talie, bust , am o prietena care aduce haine ''de dincolo'' si poate iasa ceva !
Gata, ma culc !!
Pisik06 spune:
Seara buna!
NOVUS. Si eu sunt fan carcotasi, dar asta nu cred ca inseamna sa il urasc pe MB (recunosc insa ca pe Carcotasi chiar ii plac, sunt fan, ceea ce despre MB am repetat ca nu sunt, dar nici nu il dispretuiesc). Razboiul dintre ei mi se pare chiar prostesc.
Tocmai am venit de la film. Sex & The City 2. Nu ca sunt mare amatoare a genului, serialul l-am vazut super pe sarite si partea 1 nu am vazut-o, dar chiar a fost haios. Un film usurel, bun dupa o zi de "munca" la domiciliu. Iar dialogul dintre Charlotte si Miranda despre ce inseamna sa fii mama m-a uns pe suflet. Nu m-am regasit chiar 100%, dar m-am regasit . Fetele care au vazut sau vor vedea filmul stiu despre ce vorbesc, nu are sens sa scot toata treaba din context, ca mi-e ca iar creez controverse.
Va pup si noapte buna. Fug la dus, ca parca vad ca sotu o vrea sa sarbatorim de azi
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Nu-mi ziceti ca-s prima pe ziua de azi?
Sa dau "trimite un raspuns" rapid, pana nu mi-o ia altcineva inainte:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu-mi ziceti ca-s prima pe ziua de azi? Sa dau "trimite un raspuns" rapid, pana nu mi-o ia altcineva inainte:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
auzi la ea, da un "trimite raspuns" rapid, in loc sa dea o cafea mare pentru insomniaci!!!!!; hai ca dau eu .... dar data viitoare te pun sa o dai si cu lapte (degresat, nu asa oricum); si poate te alerg si pentru niste frisca
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
si hai sa va dau ceva sa va delectati, despre diferentele intre femei si barbati expuse de Allan Pease, un expert motivational de mare succes..... e super; uite aici prezentarile; eu m-am distrat copios... si cata dreptate areeeeee
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Asaaaa...sa va zic relatia mea cu Mircea Badea...
Cred ca atunci cand eram in liceu a aparut "Dimineata devreme" cu M. Badea si Teo (si bucatarul Petrica, parca). Stiu ca intr-o dimineata in timp ce ma imbracam am deschis tv-ul si am ramas cu gura-cascata, ma gandeam:"ma, astia-s tampiti?! ce penibili is!!!" Dupa vreo alte 3 dimineti au inceput sa mi se para super-simpatici, ma distrau, chiar imi parea rau ca tre sa ies din casa pentru scoala:)))
Apoi a inceput "noaptea tarziu" cu Badea si Oreste. Iar mi-au placut, amandoi.
La primele emisiuni "in gura..." sau cum se numea atunci, ma uitam cu maica-mea, care era fan, la 6 dimineata bubuia casa cu MB, ca dadea sonorul aproape la maxim. O perioada nu m-am mai uitat, nu ma sincronizam nicicum cu emisiunea. Apoi...am vazut ca a luat-o razna. Groaznic. Cateodata am impresia ca e 90% nebun. Am mai prins cateva faxe haioase la el, dar cand il vad cum delireaza, ce debiteaza, ce se-nfoaie...n-am nervi sa ma uit la asa ceva.
Asa si cu Cronicutza, intai eram mare fan, radeam, ma uitam mereu. In ultimul timp mi se par cam "fumati" si astia doi, nu mai scot poante ca pe vremuri, nu mai aleg "rusinici" asa grozave...Nu prea ma mai incanta. Ma mai uit din An in Paste.
Mi-ar placea sa vad "Totul despre sexII", eu am vazut si I (bine, nu s-a comparat cu serialul, serialul e mai savuros). Si mie-mi plac tufetele si combinatia dintre ele. Imi placea si Mr. Big de numa, in mod normal nu-mi plac barbatii prea...barbatosi, cum e el, cu trasaturi asa accentuate, dar Mr. Big...oh, Mr. Big...
(sa nu uitam si pe blondinul ala tinerel de l-a agatat Charlotte si au ramas impreuna...oare pana la un punct sau de tot, ca nu-mi amintesc? Ce bucatzica!!!!!)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ce inspirata am fost ca am postat, cat p'aci sa-mi fure Dyana "trofeul" de deschizatoare de porti de club!!!
Of, dar Shasa n-a mai trecut demult sa stinga lumina pe la club... Shasa, de ce ne-ai lasat?!
1 AN!
Manole forever