Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

l-ati vazut pe mutzunici cu freza noua???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ma, tufete, is tare suparata. De-a dreptul ingrijorata (daca va era dor) si usor spre disperare.
Am fost cu RAres dimi sa ii recolteze sange. Vreau sa ii fac o analiza la sange sa vad cum sta cu calciu, fier, etc sa vad ce si de ce nu asimileaza. Am un pitic pe creier. IAr dupa faza de azi a venit si gasca lui tot pe creierul meu.
Si, am contactat-o pe d-na asist care ma terorizza pe mine in maternitate de imi pune branulele. Eu o consider super profi si cu o mana maxim de usoara. La ce vene cotite si ascunse am ea a reusit sa imi puna branule (ce-i drept le tineam 2-3 zile) timp de 7 luni. Ei, numai ca Rares, finnd fiul meu ce-l drag a trebuit sa imi mosteneasca chiar si traseul venos. Si atat am chilarit copilul dis de dimineata ca tot nika nu am facut. Nu ies venele la iveala deloc. LA strans, la palpat, la maini,la picioare, nimic, nimic. Rares se zbatea si tipa ca din gura de sarpe. In fine, NU am rezolvat nimic. Si imi pare tare rau...Acum, vb ei, bine ca nu ceva ffff grav si doar un pic de la mine. Dar, oricum mie mi se pare o treaba destul de serioasa faptul ca nu asimileaza calciu.
D-na a zis ca daca vreau neaparat cheama ajutoare si il tin si atunci se rezolva problema dar am refuzat eu.
Sunt ingrijorata din 2 motive. 1. CA nu am putut recolta sa scap de piticul cu calciu. 2. Ca , Doamne, fereste, de ceva urgent si mai grav sa fiu nevoita sa ajung intr-un spital cu el vreodata cred ca innebunesc.
Stiu sigur ca veti zice ca imi fac griji degeaba dar stiu eu ce spun.

Nu incerc sa merg la alt cabinet deoarece pentru bani, sau pentru ca sunt in exercitiul serviciului, sigur se gaseste cineva sa il ciuruiasca pentru o gura de sange.

Asa ca voi ramane cu incertitudinea nivelului calcemiei si sideremiei.
Pe de lata parte, eu am crescut cu o anemie accentuata si caderi de calciu pana ....cred ca si acum. Asa ca...gena e gena.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Doamne, ce ata blanda are. Exact de copil din revista.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

CA sa imi mai treaca de suparare ma delectez http://www.promgirl.com/shop/viewall/?sr=17&nt=16&ob=da

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza fetele.

Of, Dyana ce colegi mai ai si tu Cand ma gandesc ca trebuie sa ma reintorc la serv si dau de asemenea exemplare (d=astia am si eu) imi vine sa ma urc pe pereti.

Novus, intotdeauna o draguta. Multumesc tare mult pentru intentie dar eu prefer sa probez imbracamintea. Uite astea sunt masurile mele. NU VA SPERIATI, DA??????? PROMITETI???????
Bust 110, talie 102 (de viespe, nu??????) sold 120 (de urs).

Daca nu suportati sa va imaginati aceste masuri pe un om spuneti si sterg mesajul. SA nu va vina rau pe caldurile astea.

Poze Raru
Poze noi

Flori, draga, n-o sa-ti zic ca noi te iubim asa cum esti si sa stai linistita (desi NOI CHIAR TE IUBIM ORICUM!!!), ci iti zic ca esti la masurile la care este o mama dupa un copil si care, evident, isi va reintra in forma de zile mari! So, don`t worry! Apuca-te sa iti faci un plan de "reabilitare" si o sa vezi ca va functiona!!! Sau vrei sa iti trimit zilnic mail cu Pamela Anderson?!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Georgiana, eu vorbeam de fizic. Normal ca Aidan era "pita lui Dumnezeu", asa ca din punctul asta de vedere Carrie a fost la fel de "bitch" ca si Mr. Big...De-ar fi fost mecla lui Mr. Mig cu caracterul lui Aidan...(sau ar fi fost un personaj prea plictisitor:)))
Da' blondinu' nu ti-a placut? Ala era si "body" si "soul" (si mecla)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Iooi, da!!! Blondu` era foarte tare!!! Mi-a placut mult de el!!! Bun baiat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Flori, draga, n-o sa-ti zic ca noi te iubim asa cum esti si sa stai linistita (desi NOI CHIAR TE IUBIM ORICUM!!!), ci iti zic ca esti la masurile la care este o mama dupa un copil si care, evident, isi va reintra in forma de zile mari! So, don`t worry! Apuca-te sa iti faci un plan de "reabilitare" si o sa vezi ca va functiona!!! Sau vrei sa iti trimit zilnic mail cu Pamela Anderson?!

[/quote]

Ma simt la sedinta de terapie de grup. Parca imi suna in urechia. "Buna, si eu sunt o grasa". Bine in nici intr-un caz nu e cazul tau. Sa nu ma intelegi gresit. Ci e doar o replica de la o sedinta de inceput.
Georgiana, iti multumesc. Oricum eu dintotdeauna am fost mai bine reprezentata, sa nu zic plinuta. Deci, nu ma vad ajungand la 60 de kg. Desi mi-ar placea...insa nu am cum, asta e structura. Doamne, fereste de vreo boala sau necaz. Desi eu cand am vreo suparare ma ingras chiar daca nu mananc. Bine,a sta e o alta discutie.
Oricum multumesc pentru sustinere.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Frumos copchil!!! Da` frumos, frumos!!! Sunteti foarte cool cu freza de vara

Ma gandesc sa ii tai si eu lui Bris zulufii daar... nu cred ca va sta! Cum de a stat Mutzu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Neatza!

DYANA, multumesc de cafea! A fost taaare buna in combinatie cu Allan Pease! Supertare!!!!
Iar Mutzu e bestial asa tuns (bine, si netuns)!

FLORIC, erau articole si pe DC ca au inceput sa faca si marile case de moda creatii pentru femei XXXL, se cam duce vremea "uscaciunilor". Cauta modele de rochii "plus-size" si ai sa vezi muuulte femei "mari" frumoase, imbracate frumos, si mandre de "bagaj". Capul sus!!!Nu ai ce sa ascunzi, ambaleaza frumos si arata!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Edit pt FLORIC: mie asta imi place chiar mult de tot: http://www.sydneyscloset.com/asp/product.asp?categoryid=34&catalogid=2356

Mergi la inceput

Tufete ora marturisirii...Intotdeauna am fost constienta ca spatiul virtual e DOAR un spatiu virtual. Cu toate acestea poti cunoaste persoane, idei, poti invata, etc...Pot spune ca increderea mea in tot ce reprezinta spatiul acesta era cumva limitata, mergea pana intr-un punct. Dar.....de cate ori prezint, aici, o situatie problematica se gaseste MACAR o persoana sa ma traga de maneca daca nu chiar sa imi ofere solutii.
Pentru asta, VA ADMIR SI VA RESPECT.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput