Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 13
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Tufete ora marturisirii...Intotdeauna am fost constienta ca spatiul virtual e DOAR un spatiu virtual. Cu toate acestea poti cunoaste persoane, idei, poti invata, etc...Pot spune ca increderea mea in tot ce reprezinta spatiul acesta era cumva limitata, mergea pana intr-un punct. Dar.....de cate ori prezint, aici, o situatie problematica se gaseste MACAR o persoana sa ma traga de maneca daca nu chiar sa imi ofere solutii. Pentru asta, VA ADMIR SI VA RESPECT. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ce vreau sa zic este ca eu, la 4 luni de cand am nascut m-am apucat serios de miscare si am avut grija ce mananc. Nu am avut ce face cu sanii lasati, cu burtica moale, cu carnea fleasca... dar, am observat ca dupa cateva luni eram un pic mai mandra de mine. Nu sunt intr-o situatie (fizica!!!) in care sa fiu fericita de cum arat si cred ca, nu vi fi niciodata model Victoria Secret`s! Daar, sper sa ma mentin sanatoasa in corpul meu si sa nu depasesc 2 kg la 5 ani!
Asadar, bucura-te de cum esti acum, pentru ca esti o femeie frumoasa, sanatoasa, cu un copil minunat si, cand crezi ca nu te mai simti bine in corpul tau, SIGUR poti schimba asta! Sunt sigura!!! Important e sa alegi calea potrivita tie.
In rest, pup gashca ca m-am apucat de morala, vad! :D
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Gaza22 spune:
Hellooo! ce fac fetele!Am apucat sa citesc cateva postari aseara si am vazut ca iar ati vorbit lucruri interesante in lipsas mea. Offf nu cred ca apuc sa recuperez, cel mai curioasa m-a facut chestia cu Pisik si Badea, habar n-am despre ce era vorba da sunt tare curioasa. Si apropo ca am vazut cu intarziere La Multyi Ani si de la noi pt sotul lui Pisik. Am mai vazut parca ca si Mutzu de Dyana e ceva mai bine, in rest nu prea mai tin minte. Noi incercam sa ne impartim intre a sta cu tati si a vizita chestii interesante. In feicare dimineata mergem in parc care e langa noi, sa ne jucam la nisip sa dam de mancare la veverite, porumbei si rate si sunt taaaare fericita ca acasa nu apucam niciodata dimineata sa ne aerisim. Gaazii mica e bine si mananca de ma sperie. La pranz mananca un bol intreg cu carnita si legume si apoi un castronel de supa cu taietei ieri a adaugat si desert, pepene galben, dimineata dupa fructe si cereale mai molfaie vre-o ora tot ce prinde, painica cu unt, cascaval, masline etc. Cu branzica de vaci stam cam prost ca aici exista dar e mai acrisoara asa cam ca aia din piata de la noi asa ca nu ne prea prieste. In rest totul e ok, e bine ca e frumos si cald, seatra mai avem nitel probleme ca bate vantul destul de des. De vizitat nu prea am avut mult timp le lasam pe weekend si incercam sa o incadram pe Mitzi in program. Poze am facut dar nu extraordinar de multe ca ne ia euforia momentului si fugim afara si uitam aparatul. dar peste vre-o doua zile le descarcam si vin sa vi le arat. Va pup pe toate si mi-e dor de voi. Daca nu mai intru weekend placut si sanatate multa la bebei.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Dodo-pui spune:
Anca nu mi-ai raspuns nici tu,nici Bianca...prin urmare azi am dat drumul la colet...luni marti cel tarziu e la voi
all
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aris26 spune:
salut
va multumesc mult mult de tot pentru raspunsurile voastre
asa cum banuiam, teoria zice una, dar practica imi confirma altceva.
georgiana - asa imi spusese si pediatrul, ca a mai vazut cazuri in care enterocolita a debutat doar cu febra mare cateva zile si apoi cu diaree si varsaturi. sper sincer sa nu fie cazul pt ca imi e tare greu sa il hidratez in regim, el nu bea ceai sau supa. doar sucuri de fructe si apa plata. daca sucurile le scot ramane doar cu apa si bineinteles ca nu bea 1l si pe zi. in plus de asta nu pune gura nici pe lapte, deci la lichide fara suc stam prost rau de tot.
vad ca e mai bine oricum azi. azi noapte nu a mai trecut de 38, e adevarat ca e pe nurofen la 6 ore. dar azi noapte i-am dat la 8 ore ca nu il puteam trezi. nici azi nu a mai facut febra...are asa..un 37,cu 3 cu 4
va pup pe toate si sper sa mai apuc sa intru azi macar un pic
25 martie 2009
magdyi2001 spune:
Floric si eu i-am luat sange lui Gabitu sapt trecuta; nici el nu are vene cine stie ce, dar doc de aici mi-a zis sa cumpar de la farmacie EMLACREME(acu nu stiu daca se gaseste si in ro) si sa-l ung cu o ora inainte de recoltare la venele di dreptul cotului si jos la mana. In cutia cu crema se gesesc si doua folii transparente care se lipesc pe zona unsa. Asa a reusit sa-i prinda vena din prima... Poate te ajuta in vreun fel informatia.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 22+ cu rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
aris26 spune:
magdy - eu pot sa jur ca la noi nu se gaseste asa ceva. de abia am gasit un amarat de plasture special pt branula.
chestia cu branula(si vena in general) la copii eu una stiu ca este f complicata si doar f putini se baga la asa ceva. de obicei e bine sa cauti un ati-ist de la pediatrie. eu cand am vorbit cu pediatru de posibilitatea de ai pune perfuzie daca incepe diareeea mi-a spus ca el nu are incredere decat intr-o singura tipa din tot emilia irza sa faca asta.
bianca - am vazut in pozele voastre doua chestii despre care am vrut sa te intreb:
1- de unde ati luat bandana neagra?
2- scaunul vostru de masa e jos? se poate da singur jos din el?
ca eu caut unul nou care sa aiba si tava in fatza. i a intrat in perioada in care se hraneshte mai mult singur si daca il pun la masa mare o face pe toata borsh, asa macar o face doar pe a lui
am vazut ca ati dezbatut subiectul: balalau vs. bataush
si sincer nici eu nu stiu cum e mai bine si cum sa procedezi daca copilul tau o incaseaza sau devine agresiv. eu am nishte probleme cu al meu doar cu un copil din gashca care e mai mic cu 7 luni si si-a luat cateva palme in cap de la fi-miu pt ca avea el o perioada cand asa saluta . acum vad ca nu e nici balalau dar nici bataush. adica daca vine unu sa ii smulga jucaria de cele mai multe ori protesteaza si o smulge si el. cateodata cashtiga altadata nu. in functie de gabaritul competitorului
incerc sa mai recuperez un pic daca tot e amorteala aici la voi.
chiar asa, unde sunteti pe caldura asta???
25 martie 2009
dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Ma gandesc sa ii tai si eu lui Bris zulufii daar... nu cred ca va sta! Cum de a stat Mutzu?! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
pai prima tunsoare i-am facut-o la baita, cu parul ud; l-am pacalit cu ceva jucarii, cu o ratusca-doua... si i-am taiat ceva zulufi; a doaua zi am evaluat pagubele si am mai corectat cateva fire rebele; a da, si l-am egalat, ca ramasese pe o parte mai lung; tot la joaca; orice, nuami sa nu vada foarfeca in capul lui, ca iesea cu scandal
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
aris26 spune:
dyanna - hehe! s-a facut baietel. adevarul e ca tare dulce mai e copilul astasau am eu o slabiciune pt baietii cu ochii negri?!
sa va fie de bine!
apropo de freze - vreau si eu sa il tund cu unu la ceafa si 2 in creshtet, dar nu reusesc sa ma lamuresc: la spate pana unde ma duc cu unu?
25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Dodo-pui, scuze, nu am vazut la ce trebuia sa raspund, oricum, tocmai am citit ca bianca nu mai vine la mare, deci e ok cu posta, urmaresc, multam mult:)
mama-mamica-catrinel
Cred ca legat de asta s-a mai discutat demult, si de atunci cel mai muult mi-a ramas in minte povestea gazei, muta mobila, e adevarat, cu ce scria pe o oarecare cruce, intr-un oarecare cimitir: mama.
Si totusi, ca sa va amuzati, v+t ne zic asa: mie mama, si exului Zari. Iar la scoala, cand au fost pusi sa deseneze arborele genealogic, au scris amandoi asa: dreptungi-zari, dreptunghi-mama, si in interiorul dreptunghiului trebuiau sa adauge varsta, si au scris: zari 52 de ani, mama-58 :))) Acasa am intrebat pe tudor de ce? par eu asa de batrana fata de zari? si el zise: nu m-am gandit la asta, dar nu aveai varsta terminata cu 8? si deci nu e 58?
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 fetelor am si eu nevoie de un raspuns teoretic stiu ca de la dinti nu se face febra mare(39 sau peste), dar practica voastra ce spune???a facut vreun ghiocel peste 39 si au fost doar dintii?? de aseara face piticul febra, a fost pediatrul. gatul e ok,plamanii ok,urechile ok. raman ne,ernici de canini,sau varianta rea o enetrocolita ca tocmai ce a avut ta-su una, dar deocamdata nu are scaune moi...asa ca sunt in ceata. scuze ca intru brusc dar sunt varza de obosita si il pazesc ca pe butelie pup gasha 25 martie 2009 |
Da. Teoria ca teoria, dar practica ne omoara. Febra 39,9 care a cedat doar la Novocalmin 4 zile, apoi 3 zile somn nonstop sa recupereze urlatul.
Uite ceva ce noi am facut inaintea lu' Vitamina
Sa va treaca repede!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)