Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza e foarte incantat Alexis de Alep (tat'su mi-a atras atentia ca de fapt eu i-oi fi zis: Alexis ce parere ai de jucaria asta? si el a imitat Alexis si a iesit Alep...)
Se intinde dupa el, ii molfaie urechile (spre disperarea mea care l-am indopat cu sanitizer), e chiar incantat.
Abia astept sa vina si Freddie.

_
Povestea unei .
Cresc

felciitari ptr jucarie si mai ales ptr alep

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Eu sunt fascinata de dvd-urile Baby Human. Nu stiu cum sa fac sa vi le trimit si voua...idei?

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Ce stiu ele sa faca? Si cat sunt de lungi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Ne felicita cineva ca Vlad sta in fundulet...nu, nu stam singurei, doar sprijiniti.Vine in fata, parca face plecaciuni
am pus si noi poze pe contul comun.avem o poza in fundulet, dar e doar pentru poza

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

felicitariiii

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mariucasara, vad ca coboara Amr-ul. Ce-ai mai facut?

_
Povestea unei .
Cresc

Nu mai tin un regim anume, dar am un meniu monoton tare. Dimineata cereale fara adaos de zahar cu lapte degresat 0.1% grasime, gustare o cafea tot cu lapte degresat si cu 1 lingurita de miere (asta nu e buna, dar nu pot sa beau cafeaua neindulcita), pranz salata cu 2 oua fierte sau carne la gratar, cina (pe la 5, maxim 6) salata cu branza sau cascaval, si ceva fructe. In rest 2-3 l de apa, putin sport...vad ca deocamdata e bine....

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!

Ne-am trezit si noi pe la 8 si acum a adormit iar pitica mea. Am observat ca si-a cam facut program, si anume se trezeste pe la 7.30 - 8.00 in scremete, face kk si apoi baga putina tzatza si adoarme iar, motiv pentru care eu nu prea am cum sa fac plimbarea de dimineata ...raman doar cu aia de seara unde ne papa tantarii . Asta e ...

Cris.d multumim de coffe ..vazut pozele de la mare ....iar voi niste belle toate trei, vorba lui cristies, si-a luat tati pusca?? ...iar tu cris.d .....esti atat de slaba ...tipa invidia in mine ...dar am zis ...pana nu termin cu alaptatul nu mai incerc nici o cura de slabire

Decenuela ...felicitari pentru vizita la stanciu...ai vazut ca l-ai ghicit tu bine pe jiji, o sa il iubesti si alinti pana isi gaseste el pe alta si atunci o sa te duci tu peste el sa te iubeasca si sa te alinte...

Cristies
felicitari pentru catelus ...tu si cu MP (m-am descis si eu sa folosesc prescurtarea ) ce mai gasiti chilipiruri d-astea prin librari, eu am intrat intr-una si n-am gasit nimic

Aaa...sa va spun ce am facut je aseara ......am dat iama in raionul de cereale din carr4 ...te ia durerea de cap daca incepi sa studiezi problema ...cert este ca am plecat acasa cu www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=22" target="_blank">o cutie de cereala de la Milupa ...a fost singura pe care scria la ingrediente doar orez 99,99% si vit B1 0,01%, restul aveau vre-o 5 randuri la ingrediente, desi m-am uitat special sa fie doar din orez . Am mai luat si un bol pt diversificare, de la primii pasi, are si lingurita, oricum l-am luat mai mult ca mi-a placut mie cum arata . Oricum cand am ajuns acasa n-am rezistat tentatiei si i-am facut un bibe de 90 ml LP in care am pus juma de lingurita din cerealele mai sus mentionate si spre mare mea mirarea a papat tot, ea care de mai bine de 1 luna de zile (chiar daca eu am incercat-o aprope in fiecare seara) nu a mai papat un bibe intreg de LP (adik 90 ml)...asta si dupa ce papase de la ambele tzitzi ...concluzia mea ...i-au placut cerealele

trimit ca se fatzaie pitica in patut

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui satulica

va multumesc, fetele, pentru felicitari, dar... nu e ziua mea! cel putin nu azi...
m-am uitat de 2 ori la data, am crezut ca sunt eu in urma

ah, si am o rugaminte la cine e priceputa pe-aici: anul nasterii e gresit, corect e 1979 - sunt totusi un pic mai tinerica mercic

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

am copiat de la cris m, marturisesc.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

A! Apa de LP...
Eu ii dau bucovina plata, nefiarta, doar o incalzesc la 40 de grade (pe-acolo, ca doar nu-i pun termometru).
Iar de gatit o sa-i gatesc cu apa potabila de la robinet, ca oricum prin fierbere se purifica. Mie-mi place foarte tare sa gatesc (deci va poftesc la ardei umpluti, am facut prima data pe anul asta!), dar nu am timp cat as vrea!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Vad ca Irina si-a reluat bunul obicei de a adormi singura la ea in patut, ca de vreo cateva zile incoace incepea sa urle daca se vedea acolo. Cum o mutam in patul mare, cum tacea si incepea sa-si miste capul stanga-dreapta si adormea. Cred ca-i placea mai mult peisajul de acolo, stiu si eu...

felicitari!!!

pai se tine super bine....si knd o prind de manute se rifdica direct in picioruse...knd sta asa rade continuuu...ar sta numai asa
multumim de aprecieri

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza

Merci Nikole, o sa fac, ca-mi place sa fac ordine

Am intrat sa va intreb: cand spuneti apa dorna va referiti la IZVORUL ALB?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Eu da ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

sunt la zi

o printesa grabita...

Mergi la inceput