Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi! LML Natalia, Alena, Rares, Maia, Maria, Nicoleta si Arya. Sa fiti sanatosi si sa va faceti mari. Noi ieri am introdus si pastranacul si shtrumfului i-a placut tare mult. Urmatorul e dovlecelul pentru variatie, sa nu am surpriza sa am un copil portocaliu de la piureul de morcov. Oricum radacina de patrunjel nu am gasit deocamdata. Am vazut pufuleti superbi si mamici slabe si frumoase (nu mai nominalizez ca am reluat pozele de pe contul comun si pozele de pe la semnaturi, ieri cand dormea trupa si nu am avut chef sa fac nimic prin casa) Azi am vazut pozele lui Cris D...o familie f. frumoasa. Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Ati ajuns deja la pastarnac si dovlecei ...wow ... pai cred ca e timpul sa incep si eu ceva ...ca am impresia ca laptele meu nu ii mai ajunge, plus ca se uita la noi cand mancam de iti sta in gat tot ...problema e ca nu stiu cu ce si cum sa incep ...offfffffff....mi-am notat eu din ce s-a mai zis pe aici, dar tot nu sunt dumirita ...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Ce stiu ele sa faca? Si cat sunt de lungi? _ Povestea unei . Cresc |
Explica dezvoltarea bebelusilor intre 0-24 de luni, cum invata vorbirea, mersul, ce conexiuni fac...Dvd-urile se numesc Genii in scutece...Au 4.3 gb fiecare.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
cristies spune:
Alexutzzza, chiar vorbeam cu sotul de diverta (el e mare fan, ii place ca e aerisit si nu-l imbranceste nimeni cand studiaza cartile, si la jucarii la fel, plus cadourile alea...) ca au intrat in insolventa si se gandea ca totusi atata aerisire nu e buna . Eu i-am zis ca nu e in regula de cand si-a luat carti de vreo 5 milioane de la ei si la gaudeamus erau o parte din ele la 2 milioane (una nu era deloc, dar fusese la 50 de lei sau asa ceva)....
alexutzzza spune:
cris M merci de aprecieri ptr comentarii
mamidepuiuti eu nu vad niciodata reclama ptr ca mereu inchid modzilla cu "save and quit" si cand redeschid modzilla imi deschide la aceleasi pagini (mailul, forumul la exact pag la care am ramas). Si la Internet Explorer ai aceleasi optiuni. Dar presupun la ca tine intra si Radu p net...poti eventual sa folositi browsere diferite, tu modzila si el IE...sau salvezi mereu la favorite pag de forum la care ai ramas si deschizi direct din fav, apoi stergi si salvezi din nou ultima pag la care ai ramas...e si asta o optiune
cristies care e libratia? in piata la cultural sau ... unde? nu mai stiu unde era...la posta PPTR ala acolo?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Eleysa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si de la noi ! Nikole merci ptr cuvintele noastre, asa este, ne potrivim bine, sotzul mereu aduce argumente si le expune in asa fel incat par de necontrazis si tu te faci mic si-ti pui cenusa in cap si-ti zici ca treb sa fii o fiinta f rea ca nu te-ai gandit la asta, dar realizez ca, desi nu am iscusinta necesara sa il contrazic (lucrez intens la asta) , tine si de "vrajeala" si "bla, bla" si "buru buru" de om experimentat. Iar cu limba....int-adevar voi fi fortata si poate progresez un pic, din pacate eu cu deficienta mea de auz, cu tot cu aparatul auditiv, nu pot prinde usor asa din mers o limba, dar cu siguranta ajuta sa stau acolo, asa zice si el, ca mai invatz greaca. Ruxita ba da, in minim 2-3 sau maxim 5-6 ani o sa ne mutam acolo, dar inca nu vreau sa ma gandesc la asta...vazand si facand...sotzul imi mai atrage atentia din cand in cand ca poate oricand sa-si bage picioarele in el de job si sa se intoarca acasa sau ca poate fi concediat si ca eu ar trebui sa fiu pregatita pentru orice, oricand. Si cu baby spa...bazinul presupun ca nu e adanc, nu? adica nu trebs a innoate si mama...ca nu prea stiu ... decenuela felicitari ptr vizita la dr.! Subscriu la faza cu soferia cand am avut masina mea condusa de mine m-am simtit atat de independenta! e un sentiment minunat sa stii ca te duci cand vrei unde vrei stai cat iti convine etc Trimit, citesc din urma si revin A a propos CRISTIES ce face garga cu Alep? Yannis e iremadiabil indragostit de Freddie, din toate jucariile clar cu Freddie made a connection and very fast! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
adica in "2-3 sau maxim 5-6 ani" ne parasesti pentru meleaguri mai insorite ...niceeeeeeeeeeee
MP in germania ...tu in grecia...cris.d inca nu s-a hotarat ...uite cum ramane romanik fara valori
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza e foarte incantat Alexis de Alep (tat'su mi-a atras atentia ca de fapt eu i-oi fi zis: Alexis ce parere ai de jucaria asta? si el a imitat Alexis si a iesit Alep...) Se intinde dupa el, ii molfaie urechile (spre disperarea mea care l-am indopat cu sanitizer), e chiar incantat. Abia astept sa vina si Freddie. _ Povestea unei . Cresc |
Are urechile la fel ca elefantu ros a lu Yannis, asa stiam de pi site, si si Yannis ii molfaia lu ala urechile la greu, adormea molfaind la ele. Daca il apesi pe nas latra? cik asa ar trebui...stiu ca si io am vrut catelu da mi-a zis mama ca prea seamana cu elefantul...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario sunt la zi Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Felicitari!
de Yannis
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cris M merci de aprecieri ptr comentarii mamidepuiuti eu nu vad niciodata reclama ptr ca mereu inchid modzilla cu "save and quit" si cand redeschid modzilla imi deschide la aceleasi pagini (mailul, forumul la exact pag la care am ramas). Si la Internet Explorer ai aceleasi optiuni. Dar presupun la ca tine intra si Radu p net...poti eventual sa folositi browsere diferite, tu modzila si el IE...sau salvezi mereu la favorite pag de forum la care ai ramas si deschizi direct din fav, apoi stergi si salvezi din nou ultima pag la care ai ramas...e si asta o optiune cristies care e libratia? in piata la cultural sau ... unde? nu mai stiu unde era...la posta PPTR ala acolo? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Cred ca cel mai simplu vii de la mega image spre piata, se vad niste jucarii langa perete, urci o rampa (cu carutul) si aia e. Pe langa agentia de voiaj cfr treci de blocul cu agentia (spre piata), cu farmacie, librarie si ce mai e si inainte de restaurant e magazinul care arata cam comunist. Are la intrare tot felul de biciclete, triciclete etc.
lorex spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
M-am uitat comparativ acum pe compozitie dorna izv.alb vs. bucovina (de care beau eu) si intr-adevar izv alb are mult mai putine minerale.
Ma duc sa fac un pandispan cu ciocolata (edit)..
Diseara am liber sa ma duc cu fetele la film! (sex and the city 2)
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris_mario sunt la zi Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Felicitari mamica harinicutza
cred ca v-ati dat seama ca printesa mea a adormit la loc ...se intorsese in somn pe burtica si d-aia chitaia ...dar si-a gasit pozitia si acum doarme cu fundu in sus