Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Multumim, Nic0le de capitol! Sa fie plin cu vesti bune! Cris M, sa-ti creasca mare crestinuta. V-am admirat in poze. Sunteti niste frumosi cu totii Azi am forat si eu netul dupa marsupiu si am vazut listuta tipei din tm pe okazii.De la ea ai luat cu Cristies?Adica cred ca e de incredere,nu? de Maia Ilinca (29.01.10) |
ms muult
bafta,sa gasesti ce iti trebuie
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
76...kt o merge
ce frumos cristies,alexutzzza k isi manifesta sentimentele puii vostri
cristies...va doresc o casnicie frumi in continuare
MP ...aha,din august incepi recuperarea? bafta!! nici eu nu vad aia cu papagalul
ce frrumos va descrieti voi....toate pe toate ..abia astept sa va vad si eu
cam atat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cofee cuscra
asa faceam si eu cu radu sport,cum te-am vazut pe tine pe sezlong si facea tare bine la burtik...alex nu vrea ...nu-i place......aratati toti patru...sa va dea DD sanatate si intelegere si pe mai departe,ca de restul va ocupati singuri!
SO_ACRA vede TOT ...voinicul din piscina era instructorul de inot al anei?
cris m. ai copii minunati! sa-ti traiasca 100 de ani!
la multe lunitze cu sanatate si voiosie:
gemanutele noastre dragi natalia si alena
rares
maia teodora
maria
nicoleta
arya miruna
mamicilor...macar apa plata,ceva?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
cum voi nu vedeti papagalul ala? URASC DERO...am aflat ieri ca la DERO face reclama!cand deschid site-ul apare cretinitatea de reclama... cred ca m-a auzit ca ,dar asa simt...is rau...la FIECARE deschidere a site-ului apare...
cand il prind
edit,ca de la atatia nervi, m-a luat pe sus gramatica...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
fetelorrr,am grsit urarile....azi suntem in 9...ei ma credeam in 16...mii de scuze ...ma duc sa editez
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
MP,. invers: Ana tot tzipa la el sa faca asa si asa. de altfel, ea face lectzii de de toate, cu toata lumea, deh, profa, ca ma-sa
CRISTIES, am gasit postarea unde vroiai tigari... pai, nu am avut ever, desi am cerut la nervi. sotzull "uita" sa-mi ia si cand fumam
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
irrinaa spune:
'neatza si de la noi!
mai e cafeluta?
n-am intrat ieri si vroiam sa multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu diversificarea.M-am hotarat sa astept inca 2 saptamani, pana face 6 luni.M-am convins ca sunt cam nebuna in legatura cu luatul in greutate.Deh, ce sa fac, daca el m-a cam obisnuit cu luna si kilogramul.stiu ca nu poate sa mai ia ca la inceput, insa...nu stiu cum e la voi, insa la noi, sotul e cel care intra in panica imediat.Daca Viviana are febra, intra in fibrilatii imediat:hai la spital, ti-am zis ca tre s-o ducem etc.(am si avut probleme cu ea; intrarea in colectivitate-grupa mica-a fost crunta pt ea si noi;dar acum e bine)
noi avem in continuare mucisori.I-au trecut Vivianei, ieri si Vlad avea mai putini, iar azi dimineata s-a trezit cu nasul/gatul plin.of...si-s cam verzi.i-am curatat, sper sa fie ok.Nu face febra, nu tuseste.
cris.d v-am admirat in pozele de la mare.Arati super si sunteti frumosi toti, o familie minunata.
eu nu pot sa tin nici un regim acum si nici nu am vointa.am pofta de dulce mereu.acum am o prajitura pe care as manca-o non stop.mama a zis ca niciodata nu m-a vazut asa(eu nu sunt o pofticioasa de fel, insa la asta nu ma pot abtine.prajitura se numeste Regele Mihai sau cam asa ceva.
nu sunt nici f grasa, insa tot ce-a ramas din sarcina a ramas pe burta si fund
LML sarbatoritilor de azi
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
irrinaa spune:
Ne felicita cineva ca Vlad sta in fundulet...nu, nu stam singurei, doar sprijiniti.Vine in fata, parca face plecaciuni
am pus si noi poze pe contul comun.avem o poza in fundulet, dar e doar pentru poza
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
Nik0le spune:
Neatza!
haircut, cris.d, multumesc pt aprecierile la adresa somnului independent al Irinei, dar marturisesc ca nu e ceva ce sa ma astept sa dureze. Si sora-sa a avut cam pe la aceeasi varsta o perioada in care adormea singura, dar pe masura ce a crescut, i-a trecut. Ma astept sa trecem iar prin n-shpe etape cu n-shpe feluri de a adormi, care mai de care mai ciudate.
cris.d, super pozele, sunteti niste frumosi toti! Mi-a placut cum ii statea Emei cu ochelarii tai de soare. Sanatate multa, sa-ti treaca repede raceala!
satulica, ma duc acum sa modific.
La multe lunite Alena,Natalia, Rares, Maia, Maria, Nicoleta, Arya!
Mai spun:
La multi ani, Johnny Depp!