Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
Nik0le spune:
M-a apucat harnicia si am trimis pe mailul comun aniversarile, sa fie mai usor de modificat, triat, actualizat (lorex, ziceai tu ca vrei sa faci curatenie in ele?). Le gasiti in folderul "Aniversari".
cristies, imi pare rau de mesajul pierdut, te asteptam cu unul nou.
cris_mario spune:
77
vad ca ati inceput destule diversificarea...sau cereale
alexutzzza nu stiu ce sa zic cu plecarea la soacra cicalitoare/stresanta/loca.....socaramea la 1 iulie pleca la mare ptr o luna jumate,pt a administra vila unor amici,care locuiesc in belgia si din cauza unor probl de sanatate nu pot veni vara asta.....sotul zice sa stau mkr ....mkr 2 sapt akl cu ea..... pai turbez...o iau razna
i-am zis k nu vreau sa stau cu ea ...fara el cu 3 copiii...k ma ia de la psihiatrie...a inteles bafta!
carmita.larisel bn ati revenit in forta
cristies,mariucasara,alexutzzza,decenuela.... cate fac alexis si sebi si yannis si luca...felicitari...o sa ma gandesc si eu sa lepun la un loc pe cele facute de alexandra ...dar cum nu stie yannis inca sa faca cele enumerate de tn???alexandra a invatat sa calce rufe...
elefantica multam de aprecieri
mai am cateva pag din cap asta si sunt la ziiii
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Mi-a mai disparut unul
Scriu pe rand...
LML SARBATORITILOR: ALENA, NATALIA, RARES, MARIA, MAIA, NICOLETA SI ARYA!!!
Am vazut pozele lui Cris.dogarel... frumoase toate de tre' sa-si ia tati mitraliera... Chiar, ce monti bre? (Ciocolata Lindt eu nu mai pap, am avut una si am dovedit-o intr-o dupa-amiaza. Am revenit la heidi pe care o mananc in doua zile. Ma gandesc ca o avea glutamat sau alta minunatie...pur si simplu dadeam din cinci in cinci minute pe la frigi). Si a mai luat Adi si shogetten (nu stiu cum se scrie), cu 65% cacao, care iar e amaruie si nu da asa repede dependenta). Eu am auzit ca siropul de agave e bun ca indulcitor. Dar n-am studiat de unde as putea sa-l cumpar.
cristies spune:
Mamidepuiuti ce m-ai amuzat cu Alexander care "cujeta", mi-am reamintit de poza aia unde tu si Raducu sunteti cu gurile pana la urechi iar Alex "cujeta" cu pumnisorii stransi.
Marturisesc ca de cand a venit Alexis si mie mi-e frica de rolleri. Mai mult de gropile/smocurile din asfalt. Dar tu poti invata in germanica, unde cred ca e asfaltul in parc ca la mine in scara... mozaic nu altceva.
Pupam gashka vesela
cristies spune:
Mariucasara, d-aia bavetica i-am luat, de plastic moale.
Eu am primite cred ca mai bine de 30 de bavetici dar tot p-astea de plastic sper sa le folosesc. Zici ca le spal eu.
Pupici la copilasii cu meniurile la purtator.
mariucasara spune:
Neatza si de la noi!
LML Natalia, Alena, Rares, Maia, Maria, Nicoleta si Arya. Sa fiti sanatosi si sa va faceti mari.
Noi ieri am introdus si pastranacul si shtrumfului i-a placut tare mult. Urmatorul e dovlecelul pentru variatie, sa nu am surpriza sa am un copil portocaliu de la piureul de morcov. Oricum radacina de patrunjel nu am gasit deocamdata.
Am vazut pufuleti superbi si mamici slabe si frumoase (nu mai nominalizez ca am reluat pozele de pe contul comun si pozele de pe la semnaturi, ieri cand dormea trupa si nu am avut chef sa fac nimic prin casa) Azi am vazut pozele lui Cris D...o familie f. frumoasa.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi !
Nikole merci ptr cuvintele noastre, asa este, ne potrivim bine, sotzul mereu aduce argumente si le expune in asa fel incat par de necontrazis si tu te faci mic si-ti pui cenusa in cap si-ti zici ca treb sa fii o fiinta f rea ca nu te-ai gandit la asta, dar realizez ca, desi nu am iscusinta necesara sa il contrazic (lucrez intens la asta) , tine si de "vrajeala" si "bla, bla" si "buru buru" de om experimentat. Iar cu limba....int-adevar voi fi fortata si poate progresez un pic, din pacate eu cu deficienta mea de auz, cu tot cu aparatul auditiv, nu pot prinde usor asa din mers o limba, dar cu siguranta ajuta sa stau acolo, asa zice si el, ca mai invatz greaca.
Ruxita ba da, in minim 2-3 sau maxim 5-6 ani o sa ne mutam acolo, dar inca nu vreau sa ma gandesc la asta...vazand si facand...sotzul imi mai atrage atentia din cand in cand ca poate oricand sa-si bage picioarele in el de job si sa se intoarca acasa sau ca poate fi concediat si ca eu ar trebui sa fiu pregatita pentru orice, oricand.
Si cu baby spa...bazinul presupun ca nu e adanc, nu? adica nu trebs a innoate si mama...ca nu prea stiu ...
decenuela felicitari ptr vizita la dr.! Subscriu la faza cu soferia cand am avut masina mea condusa de mine m-am simtit atat de independenta! e un sentiment minunat sa stii ca te duci cand vrei unde vrei stai cat iti convine etc
Trimit, citesc din urma si revin
A a propos CRISTIES ce face garga cu Alep? Yannis e iremadiabil indragostit de Freddie, din toate jucariile clar cu Freddie made a connection and very fast!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
lorex spune:
Neatza
Merci Nikole, o sa fac, ca-mi place sa fac ordine
Am intrat sa va intreb: cand spuneti apa dorna va referiti la IZVORUL ALB?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
cristies spune:
Alexutzzza, la librariile de cartier dezavantajul e "Ce doriti?" dar daca pici cand e mai aglomerat poti sa studiezi si tu in voie. Asta de care zic eu are si haine, incaltaminte, carucioare, posete... e ca un turn babel acolo. Dar are de la fisher price la tot felul de replici chinezesti ale jucariilor cunoscute. Eu i-am luat lui Alexis o jucarie ca www.minilandgroup.com/educational/productos.php?pageNum_rs_productos=1&totalRows_rs_productos=26&edad=0-6&q=&tipologia=" target="_blank">asta cu 20 de lei, in conditiile in care imi doream de la targ dar nu o vindeau ca era mostra...
Chiar sunt curioasa daca mergi sa spui feed-back-ul ca tu studiezi preturile, compari...
Editez ca iar nu duce link-ul unde vreau eu... e sonajero flexo (adica viermele).
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Neatza Merci Nikole, o sa fac, ca-mi place sa fac ordine Am intrat sa va intreb: cand spuneti apa dorna va referiti la IZVORUL ALB? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Da, Dorna Izvorul alb.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......