Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Multumim, Nic0le de capitol! Sa fie plin cu vesti bune! ![]() Cris M, sa-ti creasca mare crestinuta. V-am admirat in poze. Sunteti niste frumosi cu totii ![]() ![]() Azi am forat si eu netul dupa marsupiu si am vazut listuta tipei din tm pe okazii.De la ea ai luat cu Cristies?Adica cred ca e de incredere,nu? de Maia Ilinca (29.01.10) |
ms muult

bafta,sa gasesti ce iti trebuie

Andreea

Alexandra Elena 02.02.2010+
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
76...kt o merge
ce frumos cristies,alexutzzza k isi manifesta sentimentele puii vostri 
cristies...va doresc o casnicie frumi in continuare 
MP ...aha,din august incepi recuperarea?
bafta!!
nici eu nu vad aia cu papagalul ![]()
ce frrumos va descrieti voi
....toate pe toate
..abia astept sa va vad si eu 
cam atat ![]()
Andreea 
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cofee cuscra 

asa faceam si eu cu radu sport,cum te-am vazut pe tine pe sezlong

si facea tare bine la burtik...alex nu vrea
...nu-i place...
...aratati 

toti patru...sa va dea DD sanatate si intelegere si pe mai departe,ca de restul va ocupati singuri!

SO_ACRA vede TOT
...voinicul din piscina era instructorul de inot al anei?![]()
cris m. ai copii minunati! sa-ti traiasca 100 de ani!

la multe lunitze cu sanatate si voiosie:
gemanutele noastre dragi natalia si alena
rares
maia teodora
maria
nicoleta
arya miruna
mamicilor...macar apa plata,ceva? 

cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
cum voi nu vedeti papagalul ala? URASC DERO...am aflat ieri ca la DERO face reclama!cand deschid site-ul apare cretinitatea de reclama... cred ca m-a auzit ca
,dar asa simt...is 

rau...la FIECARE deschidere a site-ului apare...

cand il prind 

edit,ca de la atatia nervi, m-a luat pe sus gramatica...
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
![]()
fetelorrr,am grsit urarile....azi suntem in 9...ei ma credeam in 16...mii de scuze
...ma duc sa editez ![]()
Andreea 
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
MP,
. invers: Ana tot tzipa la el sa faca asa si asa
. de altfel, ea face lectzii de de toate, cu toata lumea, deh, profa, ca ma-sa![]()
CRISTIES, am gasit postarea unde vroiai tigari... pai, nu am avut ever, desi am cerut la nervi
. sotzull "uita" sa-mi ia si cand fumam
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
irrinaa spune:
'neatza si de la noi!
mai e cafeluta?
n-am intrat ieri si vroiam sa multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu diversificarea.M-am hotarat sa astept inca 2 saptamani, pana face 6 luni.M-am convins ca sunt cam nebuna in legatura cu luatul in greutate.Deh, ce sa fac, daca el m-a cam obisnuit cu luna si kilogramul.stiu ca nu poate sa mai ia ca la inceput, insa...nu stiu cum e la voi, insa la noi, sotul e cel care intra in panica imediat.Daca Viviana are febra, intra in fibrilatii imediat:hai la spital, ti-am zis ca tre s-o ducem etc.(am si avut probleme cu ea; intrarea in colectivitate-grupa mica-a fost crunta pt ea si noi;dar acum e bine)
noi avem in continuare mucisori.I-au trecut Vivianei, ieri si Vlad avea mai putini, iar azi dimineata s-a trezit cu nasul/gatul plin.of...si-s cam verzi.i-am curatat, sper sa fie ok.Nu face febra, nu tuseste.
cris.d v-am admirat in pozele de la mare.Arati super si sunteti frumosi toti, o familie minunata.
eu nu pot sa tin nici un regim acum si nici nu am vointa
.am pofta de dulce mereu.acum am o prajitura pe care as manca-o non stop.mama a zis ca niciodata nu m-a vazut asa(eu nu sunt o pofticioasa de fel, insa la asta nu ma pot abtine.prajitura se numeste Regele Mihai sau cam asa ceva.
nu sunt nici f grasa, insa tot ce-a ramas din sarcina a ramas pe burta si fund![]()
![]()
LML
sarbatoritilor de azi 
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
irrinaa spune:
Ne felicita cineva ca Vlad sta in fundulet...nu, nu stam singurei, doar sprijiniti.Vine in fata, parca face plecaciuni![]()
am pus si noi poze pe contul comun.avem o poza in fundulet, dar e doar pentru poza![]()
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
Nik0le spune:
Neatza!
haircut, cris.d, multumesc pt aprecierile la adresa somnului independent al Irinei, dar marturisesc ca nu e ceva ce sa ma astept sa dureze. Si sora-sa a avut cam pe la aceeasi varsta o perioada in care adormea singura, dar pe masura ce a crescut, i-a trecut. Ma astept sa trecem iar prin n-shpe etape cu n-shpe feluri de a adormi, care mai de care mai ciudate.
cris.d, super pozele, sunteti niste frumosi toti!
Mi-a placut cum ii statea Emei cu ochelarii tai de soare.
Sanatate multa, sa-ti treaca repede raceala!
satulica, ma duc acum sa modific.
La multe lunite Alena,Natalia, Rares, Maia, Maria, Nicoleta, Arya!
Mai spun:
La multi ani, Johnny Depp!
![]()