Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
cris.dogarel spune:
profit ca dormiti, mai zic din amintiri:
NIKOLE Irina adoarme singura?pai, mare realizare, k urletele au cam trecut,gramele se aduna ele, dar adormitul singurica e pe termen lung. bravo!)(noi, mai nou, doar cu/la tzatza. cand s-o termina asta...nu stiu cum adoarme.)
CRISTIES sa va "traiasca" Alepul si mami cumpatata, care gaseste chilipiruri, ca, deh, e criza.ma tzin de tine cu intrebarile legate de monti: lindt/cioco amaruie iei cu zahar sau indulcitor? eu am trecut pe indulcitor/fructoza/sirop de artar. ultimul e cam scump, dar fff buuun.
inca ceva:pui lista de bagaj undeva pe mail/aici?as face si eu "add", k acum la mare am verificat cam ce am/ar fi trebuit:am uitat acasa gelul de baie pt ema (insa am fost la DM dupa pampers si am luat gel babylove. excelent, spal ambele fete. in special pt par. mai bun decat klorane. am mai luat scutece pt inot, haioase, dar cam scumpe:19 lei, 12 bucati. ma rog, daca e apa calda in piscina, o bag, daca nu..om vedea.
ALEXUTZZA, am citit un pic, de butoi:cica "marriage is compromise" (fara "-ed"). poate e ok juma de perioada, sa impaci pi toti? pleci cu sotzul in weekendu ala de zice el ca sta 3-4 zile, mai stai 8-10 zile si, gata, vine iar el.
editez, k am dat peste postarea cu "2 saptamani", deci...da, nu mai scriu pana nu citesc...
am mai citit "ascunsa" o amenintare la adresa mariajului aranjat de noi pt copii. pai, yannis e baiat de lume, oricum, iar daca okii nu se vad, clar nu se "lipesc". si Mara e o ispita adevarata, am vazut in poze. suferim, dar vrem sa-l stim fericit, asa ca...nu ne suparam daca nu ne "asteapta". (am stiut noi ce-am stiut cand am acceptat si a doua propunere, de la Artur, hi, hi).
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
sa zic si eu la timp, macar din cand in cand.CRIS M ca mi-ai amintit si buna dimi
LML pufii: Alena,Natalia, Rares, Maia, Maria, Nicoleta, Arya
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
la cererea publicului, adik o persoana,am pus poze (si) de la mare. la semnaturica.
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
75........
al3csa ..ce ma bucur ca papa mini...zicea bn cristies sa se faca maxi
haircut...abia astept sa vad desenele de pe pereti
danyelana ma bucur ca ati ajuns cu bine...k lui arthur ii este bine si ca tu te facusi bella
s-au schimbat/personalizat multe semnaturi...sunt tare frumi toate
alexutzzza sunt fff tare comentariile pozelor....esti ingenioasa ...LOL!!!'natie cu spume pe ei'
decenuela...esti tare mama...auzi aparat cu probleme
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
satulica spune:
va multumesc, fetele, pentru felicitari, dar... nu e ziua mea! cel putin nu azi...
m-am uitat de 2 ori la data, am crezut ca sunt eu in urma
ah, si am o rugaminte la cine e priceputa pe-aici: anul nasterii e gresit, corect e 1979 - sunt totusi un pic mai tinerica mercic
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel la cererea publicului, adik o persoana,am pus poze (si) de la mare. la semnaturica. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
pozele sunt superbe..mi-ai facut o de mareee
iar tu.....arati super bine...ce monti???ce regim???esti LOCA????? esti superbe si nu glumesc...sunteti o fam tare frumi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
76...
nu il deschide...am citit decat pana la pag 4
77 la fel.....
incerc mai tarziu
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui satulica va multumesc, fetele, pentru felicitari, dar... nu e ziua mea! cel putin nu azi... m-am uitat de 2 ori la data, am crezut ca sunt eu in urma ah, si am o rugaminte la cine e priceputa pe-aici: anul nasterii e gresit, corect e 1979 - sunt totusi un pic mai tinerica mercic mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010) |
am copiat de la cris m, marturisesc.
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Si eu sunt chiar aproape de 3000 de mesaje.... Cris.mario ti-am admirat familia frumoasa si printesa mergatoare. Iar tu... arati senzational (ca de obicei). _ Povestea unei . Cresc |
ms frumos...am faci sa
o printesa grabita...
satulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
am copiat de la cris m, marturisesc. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
nu-i bai, eu ma simt bine sa fiu felicitata de mai multe ori