Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
decenuela spune:
ruxita..ma distreaza de fiecare data cand termin de citit postarile tale...pt ca citesc si semnatura...e f haioasa
jiji..baie..tzatza....si cereale...refuzate si erau fc cu LM a trebuit sa arunc....si cat de greu ii fac 100-150 ml....of....apoi am fost nevoita sa fac LP simplu...nici de ala n-a vrut f mult....asa ca...in noaptea asta...romanul meu se va trezi cum stie el mai bine...scurt si des...
ruxita fa mama scoala de soferi e asa de bine sa nu depinzi de nimeni...te face muuuult mai independenta
noapte buna
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Ruxita, 'plictisite de pe forum'????? de Maia Ilinca (29.01.10) |
da, cica plictisite, femeile cu idei ingenioase sunt niste plictisite care toata ziua stau pe net si citesc diverse chestii si cand le vin sotii acasa le pun in brate o gramada de chestii - vreau aia, si aia si aialalta... daca eram mai ocupate cu treaba, neuronul obosit nu genera atatea idei... in sensul asta, nu altul...
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D
Ruxita spune:
am uitat sa zic ce era mai important despre floricica - cand canta florile "lumineaza", adica se aprinde cate un beculet colorat (rosu, galben si albastru!), e interesant sa stai cu floricica pe intuneric... as vrea sa intelegea mai mult decat dus la gura...si programul 3 sunt 2 melodii scurte, nu apesi pe floricica pentru continuarea melodiei, ci pentru o alta melodie, programul 2 e interactiv. So, le-am facut atata reclama, incat ar trebui sa-mi dea banii inapoi
doxa spune:
citat din mesajul lui doxa Scuza-ma ca raspund asa tarziu, dar am mai fost afara, pe urma baita si mancarica bineinteles tot cu cereale pe care azi vad ca usor usor le-a acceptat.Ca sa iti raspund la intrebare: Mihai papa lapte praf, pana sapt trecuta nu am introdus nimic in alimentatia lui, iar acum am inceput cu cereale la masa de seara dupa cum ne-a spus doctora; ii mai dau in timpul zilei suc de morcovi si vreau sa incerc cu supita sau branzica facuta acasa......mai intreb si eu in stanga si in dreapta ce sa fac...... nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca imi pare bine sa vad mai multe pareri si va multumesc |
am raspuns la mesajul lui HAIRCUT dar vad ca nu mi-a luat "reply with quote", dar oricum va multumesc la toate, deja nu mai sunt asa paranoica
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela ruxita..ma distreaza de fiecare data cand termin de citit postarile tale...pt ca citesc si semnatura...e f haioasa jiji..baie..tzatza....si cereale...refuzate si erau fc cu LM a trebuit sa arunc....si cat de greu ii fac 100-150 ml....of....apoi am fost nevoita sa fac LP simplu...nici de ala n-a vrut f mult....asa ca...in noaptea asta...romanul meu se va trezi cum stie el mai bine...scurt si des... ruxita fa mama scoala de soferi e asa de bine sa nu depinzi de nimeni...te face muuuult mai independenta noapte buna Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
pentru o treaba ca asta, trebuia in primul rand sa fie flamand rupt, daca nu-i era foarte foame, nici nu se merita sa amesteci LM cu cereale... 2) cu bibe stai dupa ei mai mult, cu lingurita e mai simplu, incearca cu lingurita... cu biberonul pot sa se joace, sa plimbe tetina in gura, cu lingurita nu prea pot, tre sa inghita, nu mai au cum sa se joace cu mancarea, dar cum am zis la punctul 1) tre sa fie si flamand. Oricum iti va lua vreo 3-4 zile pana il vei familiariza cu gustul si probabil vei arunca multe terciuri pana se va obisnui el sa manance tot. Ce-a zis guru Stanciu de cereale, ca poti sa-i dai fara niciun risc ca se ingrasa prea tare? ti-a recomandat si vreun fel anume de cereale?
Cat despre masina, inainte sa raman insarcinata... divortam si aveam promisiune de masina si apartament de serviciu (de la sef, nu, nu era "amantul" meu - e cel mai bun prieten al sotului meu si m-a apreciat pentru ceea ce fac, nu pentru altceva...) si a cam picat toata treaba, nu-i nimic, acum voi obtine totul pe cont propriu, mult mai palpitant, nu-i asa?
Ruxita spune:
si cand am zis de babyspa m-am referit la innot, la bebelusii innotatori - ratez chestiunile esentiale cand povestesc cate ceva... Mai sunt pe aici amatoare de bazin pentru bebelusi? Poti sa intri la apa cu bebelusul si in grupuri de cate 10 mamici cu bebelusi sa-ti inveti bebelusul sa "innoate" (desigur nu innoata cu adevarat decat dupa 4 ani, dar invata sa se scufunde, sa dea din picioruse, mainute, s.a.) - dar iarasi bag reclama, fara sa fiu platita !
Ruxita spune:
Mi-am schimbat semnatura... azi nu m-am mai simtit asa supla... am o burtoaca pe care am inceput s-o urasc...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cris.dogarel spune:
cafea aburinda, tare (buna) pt fete.
io am mare nevoie: treziri dese cu maraiala, eu racita (iar!,mama ei de imunitate),dureri de cap si gat. m-a luat de la o cola rece la mare, plus dardait la umbra, brizata bine. macar a fost fain
sunt tot "nerecuperata", vorba unor mamici de pe Dc, dar scriu, desi nu pot raspunde
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
neataaaa....eee akm am si eu 'curaj' sa scriu....k am mai recuperat cate ceva....fiimea doarme...ok noapte,imi bubuie sanii,dar sa nu o deochi
cris.d multam de cofe....e buuunaaa (virtuala) muulti sa treaca raceala
ruxita era fff tare semnatura ta
revin k am ramas pe la cap 65
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
la multe lunite puilor de azi cu mii de scuze k am incurcat zilele si k am indus-o in eroare si pe cris.d
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...