Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

scriu repede cat e jiji...amabil.

am fost la stanciu...nu mi-am notat intr si am uitat juma din ele..pt ca e opertiv omul.
mi-a zis ca e cam frumos si k de unde il am...i-am zis ca era la oferta...
e sanatos tun..n-are nevoie de neurolog...raspunde cum trebuie la comenzi
a zis ca e ok ca ii dau cereale...i-am zis ca se trez..fara numar...cica asa e romanul cand se culca flamand...
mi-a recomandat fier...pe la varsta asta incep carentele ca LM nu mai face fatza...vad eu daca-i dau
sa-i spl nasul cu ser fara sa aspir ( eu il aspir cand mi se pare ceva..de saracul nici nu mai plange)
si sa nu-i curat urechile cu betigasul...io o fac...de

l-am inr daca pot sa fac vaccinul de 6 luni la el...ca si asa trre sa-l cumpar daca asa am inceput a zis ca da,..asa ca uite ca mai trec pe la el peste 1 luna

mi-a mai zis..ca n-are nik..are nev doare de dragoste..afectiune..alint....k de asa sunt barbatii...( evident ca si de jiji mare sa primeasca aceiasi tratatie ca sa nu se supere)

mie mi-a placut de el...iti inspira incredere....desi e destul de rapid dar nu te repezeste..iti rasp la tot ce intrebi...

PT PROGRAMARI

lunea se fac prg pt sapt care urmeaza...

si pt ziua in curs se suna de la 1.30-2...daca sunt gauri..

cam atat...sunt linistita..de fapt nici nu eram agitata..k de o mama simte cand nu e ok...

sa aveti o seara frumoasa...

ne preg pt ritualul de seara

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

am fost la stanciu...nu mi-am notat intr si am uitat juma din ele..pt ca e opertiv omul.
a zis ca e ok ca ii dau cereale...i-am zis ca se trez..fara numar...cica asa e romanul cand se culca flamand...
mi-a recomandat fier...pe la varsta asta incep carentele ca LM nu mai face fatza...vad eu daca-i dau
sa-i spl nasul cu ser fara sa aspir ( eu il aspir cand mi se pare ceva..de saracul nici nu mai plange)

l-am inr daca pot sa fac vaccinul de 6 luni la el...ca si asa trre sa-l cumpar daca asa am inceput a zis ca da,..asa ca uite ca mai trec pe la el peste 1 luna

mi-a mai zis..ca n-are nik..are nev doare de dragoste..afectiune..alint....k de asa sunt barbatii...( evident ca si de jiji mare sa primeasca aceiasi tratatie ca sa nu se supere)

mie mi-a placut de el...iti inspira incredere....desi e destul de rapid dar nu te repezeste..iti rasp la tot ce intrebi...

PT PROGRAMARI

cam atat...sunt linistita..de fapt nici nu eram agitata..k de o mama simte cand nu e ok...

poze

Ma bucur tare pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multe lunite Letizia, Dragos si Mihai!

micki, sa va fie de bine vaccinul, sper ca n-ati avut reactii! Felicitari pentru cresterea ginerelui! Bafta la examene!

ale1212xa, sper sa n-ai motive serioase de stat in butoi, mai scrie-ne, cred ca ti-ar face mai bine decat sa stai dupa cortina...

alexutza, cred ca tu si sotul tau nu va plictisiti niciodata, mi se pare ca va potriviti asa bine... Ce argumente iti aduce, nu prea ai cum s-o dai cotita, eventual cum spui tu, sa mai reduci perioada de sedere acolo. Priveste partea buna a lucrurilor: o limba straina se invata mult mai usor in tara respectiva, o sa poti progresa cu greaca! Mie mi-ar placea sa ma lase cineva in Japonia cateva luni, ca ceva baza am, mi-as face un vocabular rezonabil si m-as obisnui cu topica aia aiurita a lor.

cris_m, spor la treburi! V-am admirat in poze, uau, Alexandra se tine deja pe picioare?

cristies, eu cred ca am o obsesie cu spalatul pe maini in general, in special cand vine vorba de Irina. Ma spal pe maini de fiecare data inainte sa o ating, fie ca e inainte de alaptat sau inainte de (si dupa) schimbatul scutecului. M-ai distrat cu imaginea gargaritzului care flutura perdelele. Foarte tare ca ai gasit catelul Alep asa ieftin! Eu n-am putut sa folosesc bavetica din plastic la Isa. Am avut multe clasice sa le spun, cu doua straturi, primul textil si al doilea plasticos. Mergeau spalate la masina.

miremia, ai predat lucrarea?

lorex, apa plata Dorna are un continut mai scazut de saruri si nu pune probleme pentru copii. Nu se fierbe, dar iti recomand sa cumperi sticle la 0,5 l, ca se termina mai repede si nu e indicat sa se foloseasca prea mult timp apa din sticla deschisa, pentru ca se formeaza bacterii.

haircut, nici mie nu-mi place sa gatesc, dar la Isa prestam mancare (pentru ea) proaspata in fiecare zi. Trisam doar cu carnea, o fierbeam bine, o portionam si o congelam.

doxa, nu-ti face probleme ca nu moare bebe de foame. Poate caldura i-a mai taiat din pofta de mancare si-o sa-i revina daca-i dai vitamine. Sa-ti zic de fata mea, care are 4,870 kg la 65 cm? Asa sunt unii copii, iau mai lent in greutate.

decenuela, ma bucur pentru vestile bune de la Stanciu! Multumim pentru info despre programari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Vad ca Irina si-a reluat bunul obicei de a adormi singura la ea in patut, ca de vreo cateva zile incoace incepea sa urle daca se vedea acolo. Cum o mutam in patul mare, cum tacea si incepea sa-si miste capul stanga-dreapta si adormea. Cred ca-i placea mai mult peisajul de acolo, stiu si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Nikole, si eu vroiai sa-i zic aceeasi chestie Alexutzei, cand se plangea ca nu prea stie greaca, stand acolo va invata cu siguranta... apropo, Alexutza, chiar nu aveti de gand sa va mutati la un moment dat in Grecia?

am intrat pe babyspapunctro si i-am aratat sotului cat costa abonamentul (400 lei 4 sedinte pe luna, 1 sedinta pe saptamana) si ma intreaba: asta e o chestie din aia de plictisite de pe forum? ... am citit azi intr-o revista cand am stat la dintzar sa-mi vina randul... eu zic ca e fain si ca se merita si ca m-am enervat ! ma apuc de soferie, cu barbatumeu n-am nicio sansa reala sa am masina, sefu ne-a dat masina de servici pe mana noastra, dar lui nu-i place sa se deplaseze cu masina ca inghite bani, ca nu ai unde parca, ca cutare si cutare... dar cand am nevoie de o masina, ma trimite cu taxi...ma si vad cu o masinuta si cu bebe ne ducem la spa... (masina a luat-o un "subaltern" de-al meu... ma zgarai pe fatza de fiecare data cand ma urc in acea masina, putea fi a noastra (skoda octavia)...

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

PT PROGRAMARI

poze

Felicitari, ma bucur ca a fost bine!, Iubeste-l(i) si alinta-l(i)
Multumesc de lamuriri in legatura cu okazii-le(multumesc si lui Cristies, Mamidepuiuti)

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Vad ca Irina si-a reluat bunul obicei de a adormi singura la ea in patut, ca de vreo cateva zile incoace incepea sa urle daca se vedea acolo. Cum o mutam in patul mare, cum tacea si incepea sa-si miste capul stanga-dreapta si adormea. Cred ca-i placea mai mult peisajul de acolo, stiu si eu...

Felicitari E mare lucru asta, ca Maia nu adoarme decat cu noi, cu fatuca in fata noastra, ne miroase. Mie imi e asa drag dar ma enerveaza ca e asa dependenta de noi. Dar nu ma hotarasc sa incerc s-o dezvat ca asa imi place mie....e o dulce cum se ciubareste cat mai aproape de noi

Mergi la inceput

Ruxita, 'plictisite de pe forum'?????

Mergi la inceput

Vad ca-s singura aici...
Ma bag si eu la un film sau somnic, sa vedem care pe care...
O noapte linistita sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Scuza-ma ca raspund asa tarziu, dar am mai fost afara, pe urma baita si mancarica bineinteles tot cu cereale pe care azi vad ca usor usor le-a acceptat.Ca sa iti raspund la intrebare: Mihai papa lapte praf, pana sapt trecuta nu am introdus nimic in alimentatia lui, iar acum am inceput cu cereale la masa de seara dupa cum ne-a spus doctora; ii mai dau in timpul zilei suc de morcovi si vreau sa incerc cu supita sau branzica facuta acasa......mai intreb si eu in stanga si in dreapta ce sa fac...... nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca imi pare bine sa vad mai multe pareri si va multumesc

Mergi la inceput