Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Neata! Multumim de cofee Cris D. Sunt super poze de la mare. Sunteti o familie tare frumoasa, dar v-am mai zis asta...Sa va fie macar la fel de bine mereu! Am si eu langa bloc o librarie, ar trebui sa dau o raita pe acolo daca ziceti ca se gasesc si chilipiruri Elafantica, tot cerealele alea i le dau si eu Maiei. Pana la urma ai luat dispozitivul ala de la Chicco pt tantari? Ca au inceput sa apara si la noi, desi pana acum n-am avut. Si e plin de musculite pe afara, oribil... pufilor de azi de Maia Ilinca (29.01.10) |
Nu l-am luat ca disparusera pt o perioada tantarii ...acum insa e iar macel ....imaginati-va ceva gen "pasarile" de hitchcock, doar ca in loc de pasari tantari
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
cris.dogarel spune:
multumim de aprecieri si comentarii la poze
LOREX, pai la noi in familie tati a fost mereu "frumosul", ca d-aia am vrut eu fete, frumi ca tati, vorbarete ca mami. io facusem insolatie, mey, ca s-a vazut clar cine bea:ema si tati
ELEFANTICA, ALEXUTZZA, io ma "devalorizez" pana ne decidem unde/sa plecam. din pacate ?? ne e bine aici din multe p.d.v., doar mizeria, birocratia si coruptia ne...incurca.d-aia e greu sa ne decidem/urnim. deocamdata am decis asa:"concedii lungi si dese, cheia...". o luna iarna, 1 vara, city/country breaks o data la maxim 2 luni. sa vedem ce iese
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cristies Elefantica . Deci ai un an de cand nu mai fumezi? Good for you! _ Povestea unei . Cresc |
Asa e 1 an ......si totusi sunt momente cand ...asa visez la o tigara ...oare cat o trebui sa treaca ca sa imi iasa complet din sistem ???
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Sunt 6 parti cate 2/dvd. Astept sa vina tati care e IT-ist sa ma ajute sa copiez separat episoadele sa vedem cat de mari sunt asa, eventual sa mai taie din ele....daca poate... Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
si eu sunt aici ...in asteptare ...
Eleysa spune:
Si acum va provoc pe toate la ceva ...cred ca in perioada asta anul trecut (putin mai devreme sau mai tarziu) am aflat ca vom fi mamici ...asa ca va astept cu povestirea "zilei celor 2 liniute". Ce ziceti?
alexutzzza spune:
sorry ca dau buzna
am nevoie disperata si urgenta de ajutor
stie cineva traducator autorizat de limba engleza cu semnatura si stampila?
am nevoie de prezenta acestui traducator la un notariat sa semneze tati de Yannis declaratie ca e de accord sa fac pasaport. de 2 ore caut sun peste tot, am dat mii de tel (si bani pe tel ) si imi cer 170 -200 de ROn ca se considera 'translatie" si-mi iau taxa de interpret si nu se poate factura decat min o ora nu pot da inapoi ca am platit deja ieri la CEC 270 de lei, azi la pasapoarte au zis ca tati degeaba e acolo prezent daca nu vorbeste romaneste ca treb sa vin cu declaratie de la notar semnata in fata unui traducator
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Eleysa spune:
Imi pare rau, dar chiar nu stiu.
Edit ca am uitat sa dau reply with quote si ar trebui sa precizez ca raspunsul e pentru Alexutzzza
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
chiar asa...am cautat pozele tale de nebuna pe contul secret ce bine iti sade in rochia aia gri si cu parul asa si fardata... iar printesa ta a crescuuuut....ce de rochite frumoase are! o dulceatza! sa fiti sanatosi! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mersi muult ...esti o scumpa ma faci sa
daaa...are la rochite.....muulte rau
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Eleysa spune:
Mamidepuiuti imi plac mult de tot pijamalutele lui Alex din poza nr 8. Ii mai lipseste ziarul si papuci .
mandruta spune:
citat din mesajul lui lorex Despre apa de la robinet...io am o retinere...ca am mai avut dilema asta cu apa plata sau apa de la robinet si am sapat googlelul in cautare de informatii...ce-am mai auzit pe la tv si pe la diversi medici sau nutritionisti...am ramas cu o impresie proasta.Plus ca s-au facut analize si la noi in laborator la serviciu si a reiesit ca..nu-i prea potabila...iar la un cocncurs de proiecte de liceu unde am jurizat, niste tineri elevi de la lab de chimie au facut si ei analiza si...bad news... am mai auzit cum ca prin fierbere s-ar face si mai toxica...acum..na...eu ma abtin cat pot s-o folosesc...am ajuns asa incat mi se pare ca degeaba sterilizez cu solutie chicco daca apoi clatesc cu apa de la robinet...asa ca fol numai sterilizatorul in care pun, evident, apa plata. se estimeaza ca in cativa ani, apa potabil imbuteliata va fi mai scumpa decat benzina... Despre spalatul pe maini...din pacate asa este...f putini romani uziteaza aceasta metoda de dezinfectare ca sa zic asa...vedeam si pe la serviciu exemplare care ieseau din buda si nu se spalau.. plus ca sapun nu era niciodata la baie, ca nu sunt bani, si trebuia sa vii cu sapunul tau din birou.. eu am si eu o obsesie cu spalatul pe maini cand vin de afara sau de cate ori folosesc liftul..si mereu tip la barbat'miu sa se spele calumea pe maini, dar...bat gura de pomana. si spalatul asta, trebuie sa tii sapunul pe mana macar 30 de secunde ca sa-si faca efectul si apoi inca vreo 30 de secunde sa clatesti. insa majoritatea se spala 15 secunde cu tot cu sters pe maini...degeaba se mai spala.. insa nu am ajuns sa ma spal obsesiv pe maini, ca ma gandesc ca nu-i bine nici asa. mai dezinfectez insa periodic mouse-ul, tastatura, telecomanda, telefonul si clantele de la usa. cand am venit de la maternitate ma spalam cu sapun antibacterian special pt spitale si pediatra mi-a spus sa nu exagerez caci copilul trebuie sa se invete cu microbii.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
M-ati speriat! Eu eram convinsa ca daca fierb apa de la robinet nu e nici o problema. Din fericire nu am apucat sa-i gatesc decat o supa (pe care chiar a mancat-o! mie nu mi-a placut, dar i-o fi fost prea foame...).
Mi-ati dat tema de gandire. Oare un filtru ar rezolva problema sau e frectie? In nici un caz nu-mi permit sa cumpar mereu apa imbuteliata, pentru ca, daca acum mananca putin, mai tarziu nevoile cresc, si cum o invat asa o am, si nici nu vreau sa devin obsedata de treaba asta.
Ziceti si voi...
Apa de la robinet nu bem nici noi, dar nici la gatit?
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)